Weekvlog #51: HORMONEN!

Dit was me het weekje wel. Ik hoop dat het voor jullie niet te saai is, ik ben de laatste tijd namelijk druk bezig met veel werken en inpakken voor de verhuizing. En…de hormonen zijn in dit laatste trimester enorm aanwezig. Lekker 24/7 huilen!

https://youtu.be/17_gdCqbkAc

Een onderdeel van deze weekvlog is in samenwerking met Oral-B. Dit is aangegeven met #spon. Tijdens de zwangerschap is het extra belangrijk om goed voor je gebit en tandvlees te zorgen. Veel zwangere vrouwen hebben bijvoorbeeld last van ontstoken tandvlees of bloedend tandvlees gedurende hun zwangerschap. De nieuwe Oral-B Repair Tandvlees & Glazuur tandpasta kan hier een uitkomst voor bieden. Klik hier voor meer informatie over Oral-B en als je meer wilt weten over de nieuwe tandpasta van Oral-B klik dan hier

11 reacties

Judith -

Ah die tranen… ik huilde altijd al makkelijk maar sinds de zwangerschappen is het nooit meer goed gekomen… als iemand iets liefs doet of als iemand het moeilijk heeft… maakt niet uit ik huil mee! (Ook om schorten bij Masterchef)

Pas goed op jezelf! Misschien tijd om iets meer rust te nemen! Je lijf vertelt je dat het tijd is om te nestelen/broeden!

Lenneke -

Hahaha, ik heb zo met je mee zitten huilen! Het snot zit nog op mijn kin.

Inge -

Genoeg water drinken, om de vochthoping in je lichaam tegen te gaan. En vooral niet teveel zout eten! Dat waren de tips van mijn gynae!
Een paar weken na je bevalling is normaal al het vocht weer verdwenen, komt goed.

Milou -

Wat een prachtig cadeau heb je gekregen. Ik zat een beetje mee te snotteren (hallo derde trimester, ook hier). Dat van die hormonen is dus zeker op het moment super herkenbaar.. Maar goed, voor je het weet zit het er weer op!

M. -

Oeh…herkenbaar van het tandenleed rondom je zwangerschap en bevalling. Het eerste jaar na mijn zwangerschap heb ik volgens mij wel 10x bij de tandarts in de stoel gezeten :(..vullingen, wortelkanaal behandelingen, gaatjes, stukjes tand die er uitvielen..niet best. En wat super lief van dat mooie kleedje :)

Marieke -

Leuke vlog! Juist als je denkt dat je buik niet meer groter kan worden….. Hij wordt nog groter 😀

Martine -

Neeeeee! :’) Ik wil niet haha!

Loes -

Haha ah je hoeft je echt niet te schamen voor je tranen, de cadeautjes zijn ook heel bijzonder en ik vind dat je het beter kan laten gaan dan opkroppen. Ik ben zelf sowieso een jankerd trouwens, zonder hormonen haha, ik heb ook al regelmatig gehuild bij programma’s zoals Masterchef. Oeps!

Marije -

Laatste loodjes weg het zwaarst. Lekker die tranen laten gaan. Heel erg benieuwd of je de 40 weken volmaakt.

Martine -

Ik ben ook heel benieuwd!

Amy -

Aahh wat een waanzinnig lief cadeau heb je gekregen, dat handgemaakte kleed. Ik snap wel dat de tranen even stroomden!

Reageer ook