Weekvlog #50: MET MIJN LIPSTICK GESPEELD…

Afgelopen week was vooral een mama-week. Jelle en Gijs hebben me lekker bezig gehouden. Twee is nee en baby’s willen niet lekker stilzitten, zeg maar. En toen kregen we ook nog eens te maken met het eerste (en vast niet laatste) lipstick incidentje… Ai! Verder ben ik druk met plannen maken voor ons nieuwe huis en droomde ik iets heel geks over de baby van Martine. Dit en meer in de nieuwe weekvlog!

https://youtu.be/4q3zN0UFrOQ

Sponformatie
* De krultang van Babyliss hebben we kregen

18 reacties

Nynke -

Wat een leuke weekvlog weer! En wat een heerlijke boys heb je. Die lach tijdens het schommelen, geweldig!
Dat probleem van de stoel die verdwijnt onder een berg kleding is herkenbaar. Heb helaas geen tips. Ik heb geen stoel meer, maar de kleding belandt dan dus gewoon ergens anders…

Pauline -

Wat een leuke vlog weer en wat een schattige zoontjes hebben jullie.
Die aanstekelijke lach tijdens de schommelpartij, heerlijk.
Fijn als kinderen zo ongedwongen kunnen genieten en plezier hebben.

Ook ik ben benieuwd wat je overweging was om weer aan de pil te beginnen.
Je was zo blij dat je er vanaf was dus moet je wel een ( heel) goede rede hebben voor jezelf om daar toch weer voor te kiezen.

Annemiek -

Leuke vlog weer! Zou je niet aanraden teveel zwart in huis te gebruiken qua meubels, je ziet er zoooooveel stof op.

marrie -

Ik heb een rek met haken die je met 2 beugels over je slaapkamer deur kan hangen. Hier hang ik mijn badjassen en gedragen kleding aan op. Meestal te koop bij Leen Bakker of Kwantum ofzo.

femketje -

super leuke vlog 😀 ik ben eindelijk jullie hier aan het volgen na een lange tijd LLG fan te zijn geweest ^^

Willemijn -

Yaaaay 😀

Linda -

Wat doet Djurre voor werk? Leuke vlog! De soep ga ik sowieso proberen!

Jacobien -

Leuke vlog weer! Wat betreft het kleren-op-de-stoel-probleem, hier had ik ook ‘last’ van en heb nu zowel op onze slaapkamer als op de kamer van de kinderen een leuke bak/mand gezet waar ik alle kleren in mik die al wel gedragen zijn maar nog niet in de was hoeven, bevalt mij heel goed! Alles op een plek, en niet echt in het zicht.

Hester -

Leuke vlog! Zo lief zo’n blij kindje in dat schommelde laken. Leuk idee, dat ga ik ook een keer doen! Je noemde in het begin van de vlog dat je weer bent begonnen met de pil. Ik had zelf niet verwacht dat je weer aan de pil zou gaan omdat je artikelen over de resultaten van ‘ontpillen’ zo enthousiast waren!

Hester -

Want je schrijft in http://2wmn.nl/2015/01/gestopt-met-de-pil-2/ letterlijk “ik weet het zeker, ik wil nooit meer aan de pil”. Zou je misschien je keuze willen toelichten om toch weer te beginnen met de pil? Het lijkt me een goede aanvulling op jullie eerdere artikelen over anticonceptie. Ik ben wel benieuwd of je nu weer last krijgt van de klachten die je niet meer had na het ‘ontpillen’. Ik ben zelf namelijk ook nog altijd een beetje in dubio over wel of geen pil en of ik ook zal proberen een tijdje te stoppen.

Willemijn -

Hihi, staat zeker op mijn to do lijstje om over te schrijven! :-)

Door -

haha, ‘kippesjip’, zooo schattig :) Mijn dochter heeft zich op een ochtend (ze was 2 en half, dus net begonnen met school) helemaal vol gesmeerd met mijn lippenstift: gezicht, haartjes, t-shirt, benen… Een paarsige tint, die ik er met véél moeite af kon boenen, er bleven hier en daar nog wat vlekken doorschemeren, het leek wel of ze vol blauwe plekken stond! Ik heb dan maar een briefje voor de juf geschreven: ‘het is maar lippenstift…’ Haar t-shirt was rijp voor de vuilnisbak trouwens :(

Danielle -

Oehh die lipstick heeft echt geluk gehad :) Wat weer een leuke vlog !

Nanda -

Leuk vlog!
Wat heb je een mooi gezin Willemijn!

Loes -

Hahah dat stukje met die vlog en ‘poesje’, zo schattig! En oei, die lippenstift.. dat lijkt me even schrikken. Voor hetzelfde geld zat de hele muur onder oid! Maar gelukkig viel het mee.

Amy -

Ahh ik moest zo lachen bij het schommelstukje, die lach van Jelle daarbij is zo zoet! Lekker zo’n rustig weekje, hoewel je alsnog aardig wat gedaan hebt :)

Lenneke -

Wat een fijn weekje en wat een heerlijke jongens heb je. Ik verwachtte trouwens echt dat je hele huis was ondergekliederd met lippenstift, maar het viel gelukkig nog mee, haha.

Marije -

Lekker zo’n rustig weekje!

Reageer ook