Op stap met Saar & Noa

Saar en Noa verschillen als dag en nacht van elkaar. Niet alleen wat karakter betreft maar ook qua eten. Saar is een echte lekkerbek, terwijl Noa behoorlijk kritisch is. Wij mochten de nieuwe hondenbrokken van Purina Beyond proberen. Dus vandaag in de hoofdrol van deze video: onze lieve ‘puppekinderen’.

https://youtu.be/wOvvQXMfmjk

Het was voor het eerst dat we een video gingen maken  over onze honden met een professionele cameraploeg. Superleuk natuurlijk van die mooie beelden van onze muppets, ook voor later! We waren erg benieuwd hoe de dag zou verlopen – gezien Saar & Noa niet alleen brokken eten maar ook samen ‘brokken maken’ – dus hebben we ook nog wat kiekjes achter de schermen gemaakt.

Dit is waar het allemaal om draaide. De nieuwe gezonde hondenbrokken van Purina Beyond.

Purina Beyond bevat slechts 9 herkenbare ingrediënten in de samenstelling. ‘Dat is een goed startpunt’, dacht ik bij mezelf. Het is namelijk met geselecteerde natuurlijke ingrediënten. Verder zitten er geen toegevoegde kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveermiddelen in. En ook geen toegevoegde tarwe!

We kregen een aantal weken voor deze video al wat zakken opgestuurd zodat Saar & Noa alvast wat konden proberen. Sowieso is het verstandig om je hond langzaam te laten wennen aan andere brokken. Die zakken waren dus binnen no time op. Goedgekeurd!

En tijdens de draaidag met de cameraploeg kregen we weer wat nieuwe zakken van Purina Beyond. Saar is helemaal blij zoals je ziet. Willemijn kon na deze foto gelijk weer gaan dweilen, want als een labrador eenmaal eten ruikt…dan zit gelijk de vloer onder het kwijl.

Saar & Noa vonden het heerlijk om er even op uit te zijn met zijn tweeën. Dat leverde dus ook toffe beelden op. Het zijn net ik en Willemijn, ze kunnen geen moment zonder elkaar. Dus toen we beiden individueel wat shots met onze eigen hond op moesten nemen, hielden ze elkaar nauwlettend in de gaten!

Hier doe ik een aantal trucjes met Noa. Geen probleem, ze herhaalt ze met alle liefde tig keer: alles voor het perfecte shot. De cameraman is helemaal blij: “Dat gaat makkelijk!”

“Samen stil blijven zitten als de baasjes bezig zijn is wel heel moeilijk…”

Toen we zelf even wat beelden op moesten nemen zonder Saar & Noa, hebben we ze vastgemaakt. Dat hebben ze echt even nodig, want ze zijn zo druk met zijn tweetjes. Dan hebben ze even rust en het is ook veiliger. Anders rennen ze er zo vandoor samen!

Na alle shots buiten te hebben opgenomen, gingen we weer terug naar Willemijn haar huis. Tijd om te eten! Dat liet Saar zich geen tweede keer zeggen.

“Hmmm, mag ik al aanvallen?”

Jullie snappen vast wel dat Saar het helemaal niet erg vond om in deze video de brokken van Purina Beyond op te smikkelen en deze scène twee keer te doen.

Ook Noa kreeg na deze scène nog wat brokjes, want tja: anders wordt ze jaloers. Ondertussen hadden ze wel flinke honger gekregen van al dat spelen en acteren.

Het was een hele leuke dag met deze twee ondeugden en het is ook tof dat je op deze manier weer een nieuw merk ontdekt. Ik vind het ook heel fijn dat je de brokken van Purina Beyond gewoon in de supermarkt kunt kopen.

Tegen andere hondenbaasjes zouden we willen zeggen: probeer deze nieuwe hondenbrokken eens uit. Saar en Noa zijn in ieder geval grote fans van Purina Beyond!

11 reacties

Vera -

Toch jammer. De helft bestaat nog steeds uit granen. Lekker goedkoop voor de fabrikant. Maak er een mooie reclame voor en vraag wat bekende bloggers en de onwetende mensen kopen het wel. En dan geeft purina in de reclame aan bestaat voor het grootste deel uit lam of kip. Terwijl dit maar rond de 18%. Mocht je echt een goede brok willen voeren kies dan voor zeker 50% vlees. De brokken van purina hebben een veelste laag percentage aan vlees.

Sorry meiden, door hiervoor reclame te maken slaan jullie in mijn ogen de plank mis.
Verder lees ik de blogs altijd met veel plezier.

Angelique -

Leuke video! Saar is nog sneller dan onze hond Benno, die kan ook zo lekker schrokken. Net of ze nooit genoeg krijgen haha!

Ize -

Misschien nog een tip om het schrokken tegen te gaan. Een anti schrokbak (vaak een soort puzzelachtig geval). Werkt hier echt heel goed! Onze hond doet echt een stuk langer over zijn maaltijd.

Ellen -

Wat een leuk filmpje. Ik vind het niet erg dat het reclame is als het maar erbij staat en dat doen jullie altijd heel netjes!
Graag zou ik nog meer filmpjes zien over Noa en Saar!

Merel -

Wat een lekker stel, ze zijn allebei leuk! Hier een hele kieskeurige Engelse cocker spaniel. Na heel lang zoeken eindelijk brokken gevonden die hij wel heel graag eet: Edgard & Cooper. Het googlen waard!

Kelly -

Hij is erg tof geworden! De cockers van mijn ouders kregen altijd Purina Pro Plan zalm rijst, ook een hele fijne brok

Evelien -

Leuk dit. :) Jeetje haha wat eet Saar snel, lekkere schrokkebrok. En heb stiekem ook wel een zwak voor Noa. Heb zelf ook mechelse herders gehad en 3 jaar geleden is mijn mecheltje Dazzle vermist geraakt, 3 jaar lang gezocht maar niet opgegeven. Inmiddels is ze terecht en werkt ze al een tijdje Speurhond op Schiphol en maakt het super goed tot op heden. Zij is, net zoals Noa, een bonk energie. Dazzle deed het goed op Cavom en inderdaad vers vlees. Oppassen met ‘normaal’ brokvoer, want vaak is dat voor een groot gedeelte maar gevuld met granen.

Kirsten -

Aaaah wat een heerlijk filmpje! <3

Lydia -

Aaahh wat een superleuke video!
Je ziet jullie nu eigenlijk ook op een hele andere manier, ook erg leuk.
Zeker mooie beelden voor later!

Jolien D. -

En wat voerden jullie je honden hiervoor? Hier ook een moeilijke eter met een gevoelig maagje, en Purina deed ze het rot slecht op. Dus benieuwd wat jullie dan ervoor voerden?

Martine -

Noa had vers vlees maar dat vond ze opeens niet fijn meer en ook Wolfs of the Wild (ofzo?) geprobeerd maar dat was na een dag ook weer klaar.

Reageer ook