Mededeling!

Hallo lieve 2WMN lezeressen, even een korte huishoudelijke mededeling. Naar aanleiding van Willemijns weekvlog van vorige week hebben we besloten voortaan maandag om 12:00 de weekvlog of diary te uploaden. Jullie gaven aan dit prima te vinden en het geeft ons wat meer lucht en minder werkdruk op zondagavond. Bedankt voor jullie reacties en begrip! See you @ 12:00!

Foto door Mariska – Grotografie

8 reacties

Lysanne -

Groot gelijk! Ik snap persoonlijk ook niet helemaal waarom mensen boos worden of verwachten dat iets op een bepaalde tijd moet komen. Ikzelf kijk eigenlijk nooit ‘actueel’ mee zeg maar. Vaak pas een paar dagen later of zelfs een week oid. En ik merk het niet eens als een kanaal een dag later upload of helemaal niet. Ik zie vanzelf in mijn abonnementslijst wanneer er weer wat is geupload :)

Nienke -

Heel goed! Fijn dat jullie hiervoor gekozen hebben om meer rust voor jullie zelf in te bouwen! :)

Alexandra -

Ik was het even vergeten, maar fijn dat deze mededeling online stond! Inmiddels de diary van Martine gelezen. Echt een leuke foto hierboven trouwens.

Jana -

Goede beslissing! Het zou verboden moeten zijn om op een zondagavond te werken 😉
(p.s. wat een leuke foto van jullie tweetjes!)

Tessa -

Ja, kan me voorstellen dat ik beter is voor jullie! Geniet vanaf nu lekker van je zondagavond :)

Johanna -

Groot gelijk! 😀👍🏻

Laura J -

Jammer, ik keek het altijd tijdens het ontbijt. Maar begrijp het wel hoor!
Dan wordt ‘t gewoon m’n dinsdagochtend ontbijtvlogje 😀

Loes -

Tot straks!

Reageer ook