2Wear: Fruit Print

De eerste keer dat ik met onze fotografe Mariska outfitfoto’s maakte was even wennen, al jaren maakt Willemijn namelijk mijn outfitfoto’s. Maar het resultaat is geslaagd al zeg ik het zelf en de nabewerking prachtig. Ik draag onder andere mijn favoriete blouse van dit moment!

Foto’s door Mariska – Grotografie

Make-up

Basis

 • Max Factor Miracle Touch – Warm Almond
 • Tarte Shape Tape Concealer – Light
 • Sisley Phyto Loose Face Powder – Rose Orient

Bronzer, blush en highlighter

 • NARS Contour Blush – Olympia
 • Bobbi Brown Brightening Brick – Tawny
 • Anastasia x Nicole Guerriero – Kitty Kat

Ogen en wenkbrauwen

 • MAC Paint Pot – Groundwork
 • The Balm – Meet Matt(e) Nude Palette
  (voor ogen en wenkbrauwen)
 • Mascara – Le Volume de Chanel

Lipstick

 • MAC Viva Glam – Nicki 1

Ik heb weer eens wat ‘gouwe ouwe’ make-upproducten gebruikt voor deze look. Zo lag mijn Meet Matt(e) Nude Palette alweer veel te lang te verstoffen in mijn make-uplade  en blijkt maar weer eens wat een superfijn palette dit is. Mijn favo kleuren blijven Matt Singh en Matt Hung, ideaal voor een snelle ooglook. Maar ook voor de wenkbrauwen zijn deze mate kleuren geweldig om te gebruiken.

En ik graaide ook weer eens in mijn lipsticklade in plaats van voor mijn pareltjes van Jeffree Star te gaan. Het was een zonnige dag toen we gingen shooten, dus ik had zin in een felle koraalkleurige lipstick. Dan kom je al snel uit bij Viva Glam Nicki 1 van MAC. Dat blijft toch een lekker kleurtje!

Mijn haar heb ik in model gebracht met de GHD Stijltang, mijn favoriet stijltang. Ik ben dol op dat ding! Wat volumepoeder en haarlak er bij en ik heb er geen omkijken meer naar.

Designerbag

Dit schatje kennen jullie inmiddels. Het is mijn Mulberry Clifton in Porcelain Blue. En mocht je jezelf afvragen wat er uitsteekt aan de achterkant? Dat is mijn lieve luipaardknuffeltje die aan mijn sleutelbos zit, gehad van mijn zus uit Afrika.

Outfit

Wow, wat heb ik veel vragen gekregen over deze blouse. Dit is een gestreepte, blauwe blouse met een print van fruit er op. Deze blouse kocht ik in de sale bij de Zara voor maar €5, geen geld. Het is een ideale blouse die zich leent om aan de voorkant te kunnen knopen, de blouse is namelijk behoorlijk wijd.

Ik wil natuurlijk mijn curves en lieve bolletje graag benadrukken, vandaar dat ik het mooier vind om de blouse te knopen aan de voorkant.

De donkerblauwe jurk van rekbare ribstof die ik aan heb is van de HEMA. Ik vond het grappig dat Willemijn dacht dat deze outfit één kledingstuk was in plaats van een blouse en een jurk. “Wat een leuke zwangerschapsjurk, van Noppies?”

Maar niets is minder waar, goedkoper kan het haast niet. En het grappige is dat ik niet eens meer wist dat ik deze jurk in mijn kast had hangen. Zo zie je maar weer…

Dit soort jurken zijn ideaal tijdens je zwangerschap. Je hoeft dus niet perse speciale zwangerschapsjurken te kopen, als de stof maar goed mee rekt kun je veel kledingstukken nog wel aan. Als je het vaak draagt, zal de stof vast gaan lubberen en niet meer zo mooi zitten na de zwangerschap maar hé: zo heb je wel meer keus. Ik ben hier trouwens 29 weken zwanger.

De hakken trok ik natuurlijk puur even aan voor de foto, daar had ik zin in. Of nou ja, Willemijn trok ze voor me aan want ik kan er niet meer bij haha! Deze hemelsblauwe hakken kocht ik wederom tijdens de sale bij TK Maxx. Ze zijn van Steve Madden. Een budgetproof outfit dus vandaag, mits je de Mulberry niet mee rekent.

21 reacties

Ivon -

Die blouse is echt heel tof ! En ik dacht ook al wow, heftig op die hakken nog haha!
Maar goed dat je ze voor de foto wel aangedaan hebt, want ze staan er super leuk onder.
Al passen sneakertjes ook goed onder deze outfit hoor.

Mariska -

Oeh heel leuk die outfit zo, leuke blouse :)

Geraldine -

Prachtig, meer kan ik er niet van maken. Je straalt helemaal en het is geweldig om te zien.

Lianne -

Prachtig! M00i om je te zien stralen. Geniet nog van je zwangerschap en het feit dat je uberhaupt nog op hakken kan lopen nu 😉

Haydée -

De manier waarop je blouse is opgeknoopt is inderdaad heel mooi, en het benadrukt leuk je bolle buikje. :)

Marloes -

Die blouse is zo leuk! En die tas en je hakken staan erg goed bij elkaar :)

Suus -

Haha hakken zijn wel beetje aan de grote kant

Loes -

Ik vind deze blouse zo leuk! je hebt hem heel tof gecombineerd. Met die hakken is het ook heel mooi, maar ik snap dat je die niet de hele dag draagt nu, haha!

Simone -

Wat zie je er práchtig uit! Mooie buik heb je, komt heel mooi uit in deze outfit.

Anna -

Wat een toffe look! Je straalt helemaal, zo mooi om te zien <3

EliseDingen -

Waaah die blouse, te leuk!!

Amy -

Wat een waanzinnige combi, staat je heel mooi! Stralende dame!

Jorinde -

Wat een toffe outfit! Vind je stijl zo leuk en je bent zo mooi zwanger!

Nynke -

Wauw, mooi! Je straalt helemaal!

Margot -

Leuke outfit weer en wat is dat toch een mooie tas!

femketje -

dat tasje <3

Sylvia -

Wauw je straalt enorm! Prachtig om te zien😄. Leuke outfit. Die hakken zijn echt supermooi.

Deb -

Hahaha welkom in mijn straat 😉

Romy -

Wauw, wat een superleuke combinatie! Dat blouseje staat je echt heel leuk, zeker op deze manier gecombineerd.En die hakken met een 29 weken-buik, ook al is het alleen voor de foto, ik vind het maar knap hoor!

Kelly -

Hele leuke outfit! Staat je goed!

Femke -

Hahaha ik dacht al ‘wowwww die hakken’! Mooie budgetproof outfit, op de tas na. Mijn nicht heeft tijdens haar zwangerschap geloof ik 1 zwangerschapsbroek en een zwangerschapslegging/ panty gehad en voor de rest droeg zij kleding vaak een maatje groter en ook rekbare rokken en jurkjes. Handig! Mooie outfit!

Reageer ook