2Wear: Blouse & Bloom

Wow, wat heb ik er al veel vragen over gekregen: mijn groene blouse met bloemen. En tja, dat snap ik wel, want ik vind hem zelf ook al zo leuk! Ik scoorde hem een maandje terug bij de Zara en volgens mij is ‘ie vlak daarna uit de collectie gehaald want hij schijnt nergens meer te vinden te zijn. Lucky me! In elk geval, vandaag weer eens een outfitje van mij. Mét die leuke blouse.

Foto’s door Mariska de Groot

Blouse / Zara
Broek / Vanilia
Ballerina’s / Chanel

De outfit bestaat uit slechts 3 kledingstukken. De blouse, mijn favoriete jeans van Vanilia en de ballerina’s van Chanel die ik een paar jaar geleden in New York kocht. Ik draag ze eigenlijk veel te weinig. Ik heb ze helaas net een halve maat te groot gekocht, waardoor ze niet zo lekker lopen. Tip van Wil: koop nooit schoenen na 3 dagen non stop lopen, want je voeten zijn dan blijkbaar een beetje opgezwollen. 😉 Haha!

Die jeans is trouwens super fijn, ik ben zo blij dat ik ‘m weer pas (nu de zwangerschapskilo’s + een beetje extra, er af zijn). Het enige irritante is dat het flapje bij de rits heel goed strak gestreken moet worden omdat ‘ie anders een beetje wijkt. Wat je hier dus zit. Ik dacht, ik zeg het vast even om opmerkingen te voorkomen. 😛

Mijn haren krulde ik met mijn roze Iso tang. Ik heb ‘m weer helemaal herontdekt, zoals je in de vorige outfit ook al kon zien!

Foundation / NARS Sheer Glow Foundation – Gobi
Concealer / NARS Creamy Concealer – Vanilla
Poeder / Sisley Phyto Loose Powder – Matte
Blush / MAC Mineralized Skin Finish – Stereo Rose
Lipstick / Givenchy – Rose Taffetas

Oogschaduw / Tartelette in Bloom Palette (lichte kleur + medium donkere kleur)
Mascara / Dior Maximizer 3D Primer + Chanel Le Volume de Chanel
Wenkbrauwen / Anastasia Brow Wiz – Caramel

Armband / Tiffany & Co
Horloge / Renard

En last but not least, mijn tas! Een Mulberry (what else? 😉 ). Het is de Mulberry Clifton in de kleur Canarie. Zo’n fijn tasje!

En oke, nog één foto dan. Omdat Maris weer van die mooie plaatjes geschoten heeft, ondanks dat ik altijd als een houten Klaas poseer. Hihi! Deze mini shoot deden we tijdens een interviewdag voor onze Face2Face rubriek. Alle interviews zitten er inmiddels op en het zijn stuk voor stak prachtige verhalen. Morgen komt het derde verhaal online, van Natascha. Verder ga ik nog niets verklappen, maar hij is zeker het lezen waard! Dus hopelijk tot morgen!

16 reacties

Hanna -

Zo een leuke blouse en wat zie je er ontzettend goed uit!

Nele | Pizzapartyfridaynight -

Echt een hele toffe outfit! Je ziet er stralend uit op de foto’s! 😄

Maria -

Mooie outfit en leuke foto’s!

Kelly -

Prachtige foto’s en die blouse is echt geweldig!

Alex -

Super mooie outfit :) Jammer, dat de bloes niet meer verkrijgbaar is…

femketje -

Wat een stralende foto’s!

G -

He, hier exact hetzelfde euvel met de rits van die vanilia jeans. Maar hij draagt zoooo fijn!

Marije -

Leuke outfit! Die blouse heb ik vorige week nog gescoord via de webshop en lucky me want hij was er alleen nog in precies mijn maat! :)

Britt -

Wat een prachtige foto’s, je straalt helemaal!

Dionne -

Prachtige foto’s! Ik ben verliefd op je blouse, zo mooi!

Renate -

Inlegzooltje in je net te grote schoenen al geprobeerd? Werkt bij mij altijd wel 😬

Mandy -

Ja een inlegzooltje werkt prima! Mijn linker voet is ongeveer een halve maat kleiner dan mijn rechter, met instappers doe ik meestal ook een zooltje in links, dan slipt het niet zo :)

Romy -

Jeetje, wat een onwijs leuke blouse en wat sta je stralend op de foto’s! Niks geen houten klaas, maar gewoon iemand die er sprankelend op staat :)

Marije -

Looking good! Geweldige blouse.

Syl -

Prachtige blouse!
Jammer dat hij uit de collectie is.

Linda -

Leuke outfit hoor, maar even over je figuur… Wat zie je er ongelofelijk goed uit en al helemaal als je bedenkt dat je 2 kinderen op de wereld hebt gezet! Daar is echt niks van te zien! Slanke benen en taille! Goed gedaan, kun je niet weer eens een videotje maken met welke workout oefeningen je thuis doet? :) fijne dag!

Reageer ook