What’s in my bag: Mulberry Clifton

Yes, hier is ‘ie dan! De beloofde video over mijn nieuwe designertas, de Mulberry Clifton. In deze video laat ik je de details van de tas zien. En ik heb er ook gelijk een what’s in my bag van gemaakt. Kijk verder als je benieuwd bent!

https://youtu.be/IwaPCLoIngg

11 reacties

Suzanne -

Wauw, een geweldige tas! Ik zag zelf hem ook in de winkel in Milaan, zo mooi!

Alex -

Wel een leuk klein tasje maar de kleur vind ik persoonlijk helemaal niks…Ik zou toch wel voor blauw gaan :)

Annick -

Ik vind de tas echt op een legoblokje lijken

Haydée -

Haha, ik begrijp dat je designerhartje daar erg blij van wordt! Super leuke video alweer.

Loes -

Wat een leuke video, echt een prachtige tas! Ik heb door jullie Mulberry-liefde zelf de Lily in Oxblood aangeschaft en ben er super blij mee.

Amelie -

Voor dat geld zou ik nooit een gele tas kopen maar meer een neutrale kleur maar goed die hebben jullie al dus dan snap ik het wel. Ik heb zelf niks met crossbody tassen, leuk als je kleine borsten hebt dan draagt het wel lekker maar niet bij een grote cupmaat dan staat het zo stom en zit de band tussen je borsten niet lekker. Ik heb daarom altijd tassen die ik aan de hand draag of met een langer hengsel en dan over 1 schouder.

Liset -

Een lekker compact tasje! Ik draag ook graag wat kleinere tasjes als ik een dagje weg ga of alleen het broodnodige mee moet nemen. Er past inderdaad nog verrassend veel in, zo’n camera is nogal een dik ding, dus chapeau dat hij er in past :).

Kelly -

Leuk om in je tas te mogen snuffelen haha. Mooie tas, ook handig met die vakjes, maar mij véél te duur haha. Die portemonnee is wel echt mega handig!

Lin -

Supermooi tasje! Toevallig, ik heb net hetzelfde portemonneetje van Ted Baker en vind het een heel handig dingetje 😀

Linda -

Leuke tas hoor, maar 500 euro in de “sale”..! Ik vind ze te belachelijk duur voor een tas. Voor dat geld kan ik een wintergardarobe aanschaffen! Of een weekje naar Spanje.. :p Ik zou het er echt niet aan uit kunnen geven, maargoed als je financieel wat meer ruimte hebt is het leuk, want het is wel een mooi tasje 😉

Marije -

Blijft een geweldige tas.

Reageer ook