Weekvlog #49: DERTIG WEKEN ZWANGER!

Wat een bijzondere week was dit. Ik kreeg goed nieuws te horen wat ontzettend fijn was maar tegelijkertijd had ik ook last van mijn hormonen die ervoor zorgde dat ik niet helemaal in een optimale stemming was. Ik ben namelijk deze week dertig weken zwanger en dat houdt in dat voor mij het aftellen is begonnen. Nou, dat kan ik wel merken!

https://youtu.be/YNs8byZhF3k

Bestel via deze link The Incredible Face Mask van May Beauty met 30% korting. Dit masker is zeker een aanrader!

 

22 reacties

Nienke -

Ik bestelde nav jullie filmpje en met jullie 2 WMN-code de maskertjes. Helaas zat ik bij de groep waar de kortingscode verkeerd werd toegepast en werd de bestelling gecanceld door de webshop. Foutje hunnerzijds, kan gebeuren… ik bestelde de maskertjes alsnog en kreeg als compensatie 5 maskertjes aangeboden. Vandaag kreeg ik deze extra maskertjes binnen. Echter wel vergezeld door een rekening van, schrik niet, 177 euro!!! Uiteraard heb ik Maybeauty laten weten deze rekening niet te gaan betalen. Maar ik sta versteld van de onprofessionaliteit van Maybeauty en wilde dit toch even met jullie delen. Met het maskertje is op zich niks mis, maar de afhandeling van mijn bestelling maakt dat ik niet nog eens zal bestellen of ze aan zal raden aan anderen.

Martine -

Wow, dat is inderdaad wel heel raar! Ik zal het doorgeven aan ons mediabureau!

Eva -

Ik vind het jammer dat het gesponsorde deel zo’n groot stuk in de weekvlog innam, was misschien beter een aparte video geweest?
Maar ziet er inderdaad een goed masker uit, heb zo’n pakketje besteld omdat ik het ook wel eens wil proberen én uit sympathie voor jullie, hoop dat jullie er ook een commissie op krijgen ofzo 😉

Es -

Ik reageer zelden, maar nu moet ik toch even iets kwijt… Wat een reclamefilmpje is dit zeg! Erg jammer! Voor mij haalt dit het plezier van het kijken weg.
Ik stel me zo voor dat die maskertjesverkoper jullie video beoordeelt en graag wilde dat jullie het product wat meer zouden aanprijzen, want dit ben ik niet zo gewend van jullie.
Dus misschien is dit ook meer op de maskertjesmeneerofmevrouw gericht. Hoe dan ook, voor mij ligt het er te dik bovenop, het doet me denken aan een Amerikaanse tandpastareclame, jammer…

Martine -

Goh wat jammer maar bedankt voor je reactie! We waren zelf oprecht enthousiast over de maskertjes en het is maar een klein deel van de vlog wat gesponsord is. We hebben geprobeerd het zo goed mogelijk in onze dagelijks weekvlog content te laten passen en stonden achter het eindresultaat. Op wat voor manier had het voor jou prettiger geweest?

Linda -

Kerstvideo! Waa ik heb nog zomervakantie, zou bijna herst/winter kriebels krijgen.. Bijna!

Jessica -

Gefeliciteerd met jullie huis!!
De sjaaltjes vond ik ook niet zo. Ik ben benieuwd wat jullie nog meer in petto hebben voor deze serie/rubriek.
En al dat lekkers op het einde……… vooral niet te lang naar kijken xD

Diana -

Van harte proficiat met jullie nieuwe huis Martine ♡

Vera -

Wat een gezellige video! Ik vond ‘hip of sip’ heel leuk juist.
Je hebt echt een prachtige ‘zwangerschaps glow’ :-) Succes met de laatste loodjes!

lautjuh222 -

Leuke vlog! Tot wanneer is de kortingscode geldig?

Ina -

De site waar je de maskers kan bestellen werkt niet echt perfect. Een reden om niet te bestellen. Bv. Een setje aanklikken en de winkelwagen vult zich met 2 setjes….

Marjan -

De website is niet fantastisch, maar ik denk dat je nog even goed moet kijken, het knopje voor “bestel 2 sets met korting” is duidelijker dan gewoon 1 set bestellen 😉 Maar het staat er wel hoor! Ik heb net 1 set besteld met 30% korting

Angelique -

En dus niks hebben betaald….

Angelique -

De link zorgt voor een code waarmee je 30€ korting krijgt. Er zijn dus veel mensen die voor 30€ aan maskers ed hebben besteld bij dit bedrijf. Dat lijkt mij niet echt de bedoeling.

Marjan -

Als je gewoon besteld met de “2wmnmask” code gaat het prima hoor! Net met 30% korting 1 set van 8 maskers besteld voor 18,20. :)

Nynke -

Gefeliciteerd met jullie nieuwe huis Martine! Wat een grappig masker. Werkt goed zo te zien, die ga ik bestellen.
Ik vind Hip of Sip trouwens wel leuk hoor.
Succes met de laatste loodjes!

Larissa -

Gefeliciteerd met jullie huis! Heel fijn dat alles nu rond is.
Die spekkoeken zagen er trouwens echt veels te lekker uit!

Loes -

Gefeliciteerd Martine, wat fijn! En over jullie nieuwe videocategorie: ik vond het wel heel leuk juist! Maar ieder zijn ding natuurlijk.

Amy -

Gefeliciteerd met jullie nieuwe stekkie! Super fijn dat het rond is!

Lenneke -

Jaaaaa, gefeliciteerd met jullie nieuwe huis! En wat is Noa toch een leukie. En jij ook, zélfs als je chagrijnig bent. 😉 Heel veel succes met de laatste loodjes!

Janneke -

Reageer zelden (ben zo’n stiekeme volger, ha!), maar wat een leuke kortingsactie! Heb zojuist een pakket met maskertjes besteld. Dank :) En gefeliciteerd met jullie nieuwe huis.

Marije -

Gefeliciteerd met jullie nieuwe huis!

Spekkoek is zo lekker! Net als pandan cake.

Reageer ook