Weekvlog #48: IN EEN LUCHTBALLON!

Leuk dat je weer kijkt naar een weekvlog van ons! Afgelopen week heb ik (Willemijn) een van de mooiste ervaringen uit mijn leven beleefd. Samen met Djurre maakte ik een luchtballonvaart. En dat niet alleen, ook had ik een paar hele leuke werkdagen met Tien en had ik een heerlijk weekend. Deze weekvlog zit dan ook propvol fijne momentjes. Enjoy!

https://youtu.be/WFhOsmEL_Uc

19 reacties

Denice -

Omg! Idee! Die leuke knutsel/tamponeer (? lol wat) en vingerverfkwasten enzo kunnen jullie daar niet een keer een look mee maken? Gewoon omdat het kan? Lijkt me best grappig :p

Nynke -

Wat een ontzettend mooie vlog weer! Ik heb echt genoten van je beelden.

Merel -

Wat een leuke vlog weer!! Lijkt me zo gaaf om een keer te doen, maar stel het eigenlijk steeds weer uit vanwege die prijs haha… nu toch weer over na gaan denken naar aanleiding van deze vlog! Mag ik vragen waar je dat leuke rood/witte shirtje van hebt?

Amelie -

Je hebt het over je mummy tummy maar als ik jou in sportkleding zie dan is je buik superstrak!!!

Vera -

Haha, dat dacht ik ook! Ik kan alleen maar hopen dat ik er strakjes na de eerste zo uitzie 😉

Eva -

Ik vind zo’n lange vlogs alleen maar leuk 😊. En jullie zijn zo’n leuk stel, je kan echt in je vlogs zien hoe oprecht gelukkig jullie zijn!

Simone | All Day Jewels -

Wauw, wat mooi zeg die ballonvaart! Mijn geluksmomentje deze week begon vandaag eigenlijk al. Ik heb namelijk een ontzettend meelevende baas, waardoor voor mij werken echt mogelijk is geworden. Daar ben ik zo dankbaar voor!

Sandra -

Ik ben heel benieuwd waar de kinderstoeltjes + bijbehorende kindertafel vandaan komen?😃

Michelle -

Heel gaaf, die ballonvaart! Ik vind het dapper, want ergens lijkt het me ook wel spannend/eng.

Dineke -

Mijn geluksmomentje van de week is dat eindelijk mijn nieuwe huisje vorm begint te krijgen! En ik werd ook zo blij van deze vlog. Je straalt zo en het straalt ook van het scherm af. 😊 Het is je gegund lieve Willemijn!

Loes -

Ik moest heel hard lachen om die Lindtballen haha.. Wat een mooie beelden trouwens uit de luchtballon! Ik wil dat dolgraag ook eens doen. En mijn geluksmomentje van deze week? Dat was dat ik een nachtje in een hotel ging slapen met mijn vriend en we gewoon even niks hoefden, zo’n lekker gevoel is dat.

Sabine -

Gistermiddag met vrienden spontaan en heel gezellig geborreld….dat was mijn geluksmomentje.
En ja n make-up videootje is zeer welkom!

Madebyuna -

Ohh dat shot dat je op zondag wakker wordt en er een klein voetje naast je hoofd ligt *smeltsmelt*. Zo lief! Die ballonvaart ziet er heel gaaf uit, even onthouden als de boyfriend jarig is.

Suzanne -

Heel erg leuk om te zien! Zo’n luchtballonvaart lijkt me erg leuk om een keer mee te maken!

Amy -

Wauw, wat is zo’n ballonvaart gaaf! Het lijkt mij ook waanzinnig om eens te doen :) Kan mij helemaal voorstellen dat het een super ervaring was. Mijn geluksmomentje? Gisterochtend even: ik wandelde vanuit de sportschool naar huis na een goede workout, het huis was schoon en opgeruimd, het was zonnig buiten en de hele dag lag nog voor me. Fijn moment was dat.

Joop -

Heerlijke vlog!
Mijn geluksmomentje was vrijdag, toen we met onze dreumes naar de supermarkt wandelden en hij zijn kruiwagen mee moest hebben. Een half uur gewandeld en tegen iedereen ‘hoi’ geroepen en trots achter de kruiwagen gewandeld. Zo lief!

Kelly -

Wat is die ballonvaart ontzettend mooi! Ik had laatst ook zo’n geluksmomentje, ik had een gezellige middag gehad bij mijn ouders en zusjes en ‘s avonds thuis een leuke avond met mijn vriend. Ik voelde me heel blij met al die mensen om me heen.

Sylvia -

Oh wat gaaf!!! Ik ben zo “positief” jaloers! Ik zou ook zo graag een ballonvaart willen maken. Dit staat heel hoog op mijn verlanglijstje haha. Wat een heerlijke dagen heb je gehad. Geniet van de nieuwe week😄

Marije -

Geweldig zeg die ballonvaart. Kan mij voorstellen dat het elke euro waard was.

Reageer ook