Weekvlog #47: HOGE NOOD?!

Het derde trimester van mijn zwangerschap is aangebroken. Dat kan ik zeker merken! Van huilbuien, tot een zere onderrug en…onderweg enorm naar de wc moeten terwijl je net thuis bent geweest. Er is geen houden meer aan, het aftellen is inderdaad begonnen. Dit was mijn week!

https://youtu.be/5LLYlvK73zs

 

8 reacties

Renée -

Waar hebben jullie geluncht na het face2face interview zondag? Ziet er super lekker uit!
Succes met je laatste trimester:)

Martine -

Dat is bij de Zagerij in Utrecht!

Danielle -

Wat ik leuk zou vinden om te lezen in jullie artikel is: Nu jullie je eigen gezin vormen; hebben jullie nieuwe tradities ingevoerd? Of die jullie willen invoeren? Mbt feestdagen of “gewoon” per dag… “Dansend de dag afsluiten?”
Mijn man en ik vinden het erg leuk om daarover na te denken; nu we sinds kort “papa en mama” zijn geworden. Sommige tradities ontstaan ook gewoon of neem je mee van je thuis van vroeger. Ik ben benieuwd!

Martine -

Wat een leuk idee, die plannen we in voor december!

TravelBanana -

Het ziet er uit als een gezellige week. Succes nog in het laatste trimester!

Tuwa -

Leuke vlog! En zooo herkenbaar, ik kan ook echt geïrriteerd raken als mensen eerder voor de deur staan dan aangegeven, hihi grrr.. mijn schoonouders doen dat altijd, dus nu ga ik er altijd vanuit dat ze een half uur eerder zijn dan dat ze zeggen, dan kan het alleen maar meevallen en is het huis aan kant als ze voor de deur staan 😉

Amy -

Herkenbaar Martine, dat stukje over bezoek dat te laat/te vroeg komt. Ik vind het ook altijd heel fijn als mensen bijvoorbeeld een kwartiertje later zijn, want op een of andere manier kom ik nooit uit qua tijd. Vijf minuten te vroeg? Stress! 😉

Marije -

Leuk om weer te zien! En wat doe je nog veel 🙈🙈

Reageer ook