RODDELS OVER ONS: Welke zijn waar?

Vandaag gaan wij met de billen bloot. We beantwoorden een heleboel roddels die over ons rond gaan. Hebben wij een geheime relaties? Hadden we ruzie met een kapper? Krijgen we kinderen omdat het ons geld oplevert? En zijn wij eigenlijk wel écht vriendinnen? Dat en meer hoor je in deze video.

Geen video’s missen? ABONNEER HIER.

https://youtu.be/aDlCwePJpN8

26 reacties

Haydée -

Haha, hilarische video!! Ik heb hier echt luidop zitten lachen om jullie reacties. 😀 Wat een sappige roddels ook allemaal. 😀 Gelukkig kunnen jullie dit goed relativeren.

Maxime -

Hahaha geweldig! Waar halen mensen die roddels vandaan? Het web heeft vage (uit)hoeken. Wat leuk om te zien dat jullie er over het algemeen wel om kunnen lachen. Geven de roddels een zekere ‘luchtigheid’ en het resulteerd in een hilarische video.
En, moet ook even gezegd worden… Wat zien jullie er leuk uit! Lekker fleurig en kleurig, gewoon helemaal zomers. Een stel hele hippe mommies 😉

Eva -

Ik denk dat sommige mensen het extraverte en enthousiaste van Willemijn gewoon verwarren met dominantie. Ik hou van hoe jij in het leven staat, dus houden zo – wat mij betreft 😉. En wie dat niet kan appreciëren, kan dan maar beter jullie blog ontvolgen. Opgelost 😊
Jullie doen het supergoed hoor, blijf gewoon julliezelf want dat zien wij het liefst 😉

Anne -

Echt serieus waar haken mensen deze roddels vandaan? En wat ik mij nog meer afvraag: waar op het web bespreken ze deze?
Ik moet je wel zeggen dat ik schrok toen jullie zeiden dat de roddel omtrent misslipgloss klopte. Valt mij toch vies tegen van mevrouw Cynthia.
Ik ben blij ddat jullie in ieder geval om de roddels hebben kunnen lachen :)

Marijke -

Sommige roddels gaan wel erg ver en dat je dat ook echt denkt. ‘Ik denk dat ze zwanger is zodat haar blog weer wat opkrikt’ bizar hoor. Fijn dat jullie er vooral om kunnen lachen, ik hou van jullie humor en pak het zelf precies hetzelfde aan, wat uiteindelijk gewoon ook het beste is. De meeste blogs vind ik niet heel boeiend maar jullie volg ik wel heel graag, ik kijk toch zeker wel iedere dag even op deze blog. Twee vlotte wijze meiden zijn jullie.

Anne -

Dit is waarom ik jullie blog echt de leukste vind! Jullie zijn gewoon echt leuk met elkaar. Geen drama etc. Ik weet nog hoe bizar ik het toendertijd vond dat lipgloss je beschuldigde van het na-apen van een kapsel. Een kapsel!! Ha ha.. Nu kan ik er wel om lachen. Fijn om te horen dat het toch nog goed is gekomen.

Simone | All Day Jewels -

Erg leuk om te zien! Ik moet toegeven dat ik ook wel eens heb gedacht dat jullie wel eens wat gesponsord kregen van Vanilla. Niet dus, haha!

Mariska -

Leuke video zeg!!
Grappig om te horen wat mensen allemaal over jullie denken!
En tof dat jullie het zo bespreken, ook de bitchfight. Toch een ander beeld vsm haar gekregen die heeft met veel collega’s ruzie gemaakt zeg! Die dacht dat ze alleenrecht had?
Nou hoofd omhoog jullie doen het veel beter dan haar die in mijn oogpunt gezakt is van een top 10 site in branche naar ergens in de top 50.

Ga zo door meiden! Martine veel succes nog met je zwangerschap en verhuizen straks!

Syl -

Het kostte me even moeite om deze video toch te gaan kijken. Van roddels word ik altijd een beetje kriegel. En dat jullie deze roddels toch ontkrachten of uitleggen vind ik dan wel weer tof…
Maar verder vind ik bepaalde roddels die ik op instagram voorbij zag komen echt beschamend. Dan denk ik echt… dat gaat ons niets aan.
En natuurlijk heeft iedereen (ook ik) zo zijn vooroordelen of mening klaar.
En zo zie je maar weer dat het waarschijnlijk niet eens klopt.

marrie -

Heb nu toch een ander beeld van Miss Lipgloss gekregen, wat een raar verwijt van haar destijds. Weet wel dat haar broer in verleden een relatie met Serena van Beautylab heeft gehad, en die hebben daarom ook weer ruzie gehad.

Sanne -

Wat zijn jullie toch een geweldig duo en zo enorm leuke en verstandige bloggers echt een voorbeeld voor velen.

Anna -

Heb wel moeten lachen om deze roddels.
Zelf heb ik ook een beste vriendin, waarvan mensen denken dat wij een stel zijn.
Ben gewoon super blij dat zij mijn beste vriendin is.
Even een vraagje. Klopt het dat het kleur in het filmpje soms donkerder werd en dan waar lichter? Misschien ligt dit ook aan mijn pc…

Luna -

Dit had ik ook, blij dat jij hetzelfde zag haha. Ligt het toch niet aan mijn laptop.

Willemijn -

Klopt, de zon deed irritant haha!

Sabine -

Meiden, wat een hilarische video! Van de meeste roddels had ik nog nooit gehoord, wat een bizarre dingen allemaal haha! Heel wat wijzer geworden… 😉

Suzanne -

Heel erg leuk om te zien!

Loes -

Hele leuke video! Vind ook dat jullie super open antwoord geven, in plaats van er als nog omheen praten.

Eline -

Hilarisch! Gelukkig kende ik geen van die roddels want daar hou ik mij het liefst verre van. Elkaar respecteren en in waarde laten vind ik wel zo belangrijk. Knap dat jullie hier boven staan en er ook om kunnen lachen! Ik volg jullie met veel plezier en vind jullie heel authentiek en oprecht.

Vera -

Leuke video!

Natasja -

Whahaha wat een heerlijke video!!! Ik heb mezelf ook kapot gelachen om die roddels en jullie reactie!

Clio -

Martine, wat draag je een suuuuperleuk jurkje!!

Raisa -

Wat een leuke video! En Willemijn, wat ‘een opluchting’ om een youtuber een keer te horen zeggen dat ze de zwangerschap het liefst over had geslagen! Ik ben nu ruim 37 weken zwanger en hoop echt dat de baby zich snel aandient want vind het zwanger zijn ook niet zo… hoewel ik natuurlijk intens dankbaar ben voor het (voor nu) gezonde kindje en het feit dat ik zwanger kon worden!

Mariska -

Haha ik vind dit echt weer een leuke video en van sommige dingen weet ik nog wel ja. Mensen bedenken soms maar wat inderdaad.

Martina -

Ik was vooral benieuwd naar de verhalen die zich over jullie de ronde doen haha!! Heerlijk!

Amy -

Haha, mooie video weer dames! Ik sta echt te kijken van sommige dingen die gezegd worden.. waar halen mensen het toch vandaan. In ieder geval is het mooi welke conclusie jullie hieruit trekken.

Joke -

mooi hoor, de wijsheid die jullie hier uit weer destilleren!

Reageer ook