Plog: Fotoshoot met Grotografie

Afgelopen woensdag vond het laatste Face2Face interview plaats. Dit keer niet in Utrecht maar in Groningen. Ideaal voor ons natuurlijk! Voorheen werkten we nog weleens in de stad, maar de laatste tijd doen we dat niet meer zo vaak. We besloten om van de gelegenheid gebruik te maken en ook een fotoshoot met Mariska in te plannen voor 2WMN. Wat een leuke dag!

Foto door Mariska – Grotografie

De dag begon een beetje hectisch. Ik was er nog steeds niet over uit welke outfit ik aan zou doen en welke tweede outfit ik mee zou nemen. Dus ik probeerde van alles. Daarnaast wilde ik zeker weten dat ik ieder item in mijn tas had wat op het lijstje stond, want we namen dit keer wat extra accessoires mee voor de fotoshoot. En…ik moest Noa nog uitlaten want mijn mannetje zou de hele dag aan het werk zijn. Gelukkig kon ik regelen dat iemand anders ‘s middags met haar uit zou gaan, zodat ze wel haar nodige energie kwijt kon.

Een fotoshoot betekent voor mij full glam dus ik ging er eens even goed voor zitten. Make-up op, haar in de krul. Deze lipstick had ik al een lange tijd niet meer gebruikt. Ik kijk tegenwoordig steeds vaker in mijn stash, zodat ik ook eens wat andere lipsticks gebruik. Hier zie je ‘een gouwe ouwe': MAC Viva Glam Nicki Minaj 1. Ik had wel zin in een koraalkleurtje.

Om 10:00 hadden we afgesproken met Jeanet voor haar interview bij café Denderz. Ze zou namelijk haar vader en zoontjes meenemen en dan is een kindvriendelijk café waar ze lekker kunnen spelen wel zo handig.

Op het moment dat we bijna klaar waren met het Face2Face interview, appte ik snel Mariska dat ze kon komen. Ze appte terug dat ze al op haar fiets zat, haha! Ze was even de stad in geweest en had lekker geshopt. Na een kopje koffie zette ze Jeanet en haar zoontjes + vader op de foto.

Willemijn zou dit interview uitwerken, dus zij leidde voornamelijk het interview. Dat was maar goed ook, want Willemijn hield het nog maar net droog tijdens dit interview dus kun je nagaan hoe ik er bij zat met mijn zwangerschapshormonen. Ik vind het ongelofelijk moedig en kwetsbaar dat Jeanet haar verhaal wil doen op 2WMN terwijl ze midden in het proces zit op dit moment. De foto’s die Mariska heeft gemaakt van Jeanet en haar gezinnetje zijn echt prachtig geworden. Het deed me weer even extra beseffen hoe waardevol dat soort gezinsfoto’s zijn. Waarschijnlijk komt haar interview rond oktober online.

Na het interview moesten we weer even omschakelen. Het was tijd voor de fotoshoot voor 2WMN. Eens in de zoveel tijd schieten we met Mariska dan allerlei foto’s voor bij onze content. En doet deze foto jullie ergens aan denken? Een soortgelijke foto maakte Willemijn van mij toen ze haar veters niet meer kon strikken aan het eind van de zwangerschap en nu ben ik aan de beurt, haha!

Tijd voor de fotoshoot. We hebben weer genoeg foto’s voor de komende tijd. Ik moet in het begin altijd een beetje wennen. Even de perfectie loslaten en gewoon mezelf zijn. Daarom hou ik van foto’s met Willemijn maken, dan ben je daar veel minder mee bezig. Dan ben ik minder kritisch op mezelf. Gek is dat hè?

Dit was ook een toffe plek om foto’s te maken. Soms is het enige wat je nodig hebt het zonnetje en een mooie deur. Oké, en wat extra accessoires doen ook wel heel veel.

Alvast een sneak peek van de fotoshoot met Mariska! Ik ben heel blij met deze foto. Hier ben ik 29 weken zwanger. Ieh, bijna 30 weken! Dan gaat het aftellen toch wel beginnen…

Na deze locatie dronken we een kopje thee bij Little Lovely Company. Vooral om die veel te schattige macarons op de foto te zetten natuurlijk!

Inception: ik maak een foto dat Willemijn vlogt hoe Mariska foto’s aan het schieten is. Het was zo grappig. Ik was die dag aan het ploggen, Willemijn aan het vloggen en Mariska schoot zoveel mogelijk professionele foto’s.

Dit zijn toch te leuke Instagram foto’s? Ik zou deze hele winkel wel leeg willen kopen. Het is allemaal zo verdomd schattig en klein! We maakten hier met Mariska nog wat foto’s en toen zat de fotoshoot er op. We zijn altijd dolblij als we dan zowat diezelfde dag nog (want Mariska werkt als een paard!) een mailtje krijgen met alle foto’s. Het is zo leuk om haar creaties te zien en we zijn altijd heel blij met het resultaat.

Na de fotoshoot gingen we samen nog even aan het werk bij Doppio. Ondanks dat het KEIweek was in Groningen, vond ik het nog vrij rustig. We werkten aan ons project en liepen helemaal op schema. Superfijn! Rond half zeven waren we uiteindelijk weer thuis dus we hebben flink wat werk verzet die dag.

En eenmaal thuis zette ik het recept voor Kinderbueno Tiramisu nog even op de foto en plande ik het artikel in voor morgen. Het was een afwisselende, volle en productieve dag. Genieten!

15 reacties

Anne -

Prachtige foto’s! Maar Martine, die hoed van jou, zo ontzettend gaaf! Je staat er vaker mee op de foto, maar ik vind hem echt super! Het staat je super!

Tineke -

Leuke plog! Helemaal verdiend ook dat Mariska flink genoemd wordt. Ze is niet alleen een werkelijk steengoeie fotograaf, maar ook nog eens een van de allerliefste mensen die ik ken. 😘

Mariska -

❤️😘

S -

Ik vind jullie met de jaren alleen maar knapper worden! Leuke plog!

Madebyuna -

Wauw Martine, je buik foto is prachtig! Zo stijlvol en mooi echt gaaf!!

Mariska -

Wat een mooie foto’s, leuk zo’n plog ervan. En die macarons zijn echt super fotogeniek haha, lief!

Syl -

Die macarons zijn veeel te schattig!
Echt heel instagram waardig.
Ik ben heel erg benieuwd naar de nieuwe face2face verhalen

Sara -

Wat leuk allemaal! Ik vind het altijd zo leuk dat jullie mooie foto’s hebben bij jullie content. Maakt het zo professioneel terwijl jullie wel weer down to earth zijn. Hele mooie combi zo en ik kijk iedere dag wel even op jullie site!

Suzanne -

Leuk weer eens zo’n plog! Wat een schattige macarons!

Sylvia -

Wat een superleuk tentje met te schattig eten! Deze gaat ook op onze lijst voor als we weer in NL zijn. Denk namelijk dat mijn dochtertje dat wel heel leuk zal vinden (ik stiekem natuurlijk ook😉). Wat zie je er trouwens stralend uit! Vind dat je een hele mooie zwangerschapsglow over je heen hebt😄

Romy -

Dat klinkt als een drukke, maar wel heerlijke dag! Ik ben nu heel erg nieuwsgierig naar dit Face 2 Face-interview. Spannend! De paar foto’s van Mariska in dit artikel zien er al zo mooi uit. Ze maakt echt prachtige foto’s. En wat een superschattige dingen zijn er bij dat eettentje! Dat ijsje is echt heel leuk, alleen al voor de foto :)

Curly Creative -

Love company lijkt me geweldig.. was dus nog niet klaar met typen.. xxx

Curly Creative -

Altijd leuk die plogs. Het is maar goed dat ik niet in Groningen woon want die little

Marije -

Leuk om weer eens een plog te zien. Die macarons zijn te cute!

Reageer ook