Plog: Face2Face interviews

Eind mei deden we een oproep op 2WMN. We waren op zoek naar vrouwen met een inspirerend verhaal. We hadden verwacht misschien twintig mailtjes te krijgen. Nou, maak daar maar minstens tweehonderd van. Uiteindelijk kozen we 15 dames uit en inmiddels zijn de Face2Face interviews in volle gang. Ik maakte een plog!

Deze plog is van afgelopen zondag 30 juli. Dit was de tweede dag dat we Face2Face interviews hadden gepland dus we waren al een beetje opgewarmd. Mijn dag begon met een kop thee en een kommetje Brinta. Ik vind het heerlijk om dan mijn ontbijt mee naar boven te nemen, muziek op te zetten en mezelf ondertussen op te maken aan mijn kaptafel. Even ontspannen de dag beginnen.

Onze fotografe Mariska en Willemijn haalden me om 09:00 op. Klaar om naar Utrecht te rijden. Will reed lekker door dus we waren wat vroeger. Enigszins verward keken we op de parkeermeter. Gratis? It’s our lucky day!

Voordat we naar binnen gaan bij onze toffe locatie, schiet Mariska nog snel even een outfitfoto van Willemijn. Zo vangen we twee vliegen in één klap. Mariska maakt zowel foto’s voor de algemene content van 2WMN en van de dames die geïnterviewd worden voor de Face2Face reeks.

Echt, het interieur van deze locatie (De Zagerij in Utrecht) is zo ontzettend tof. En niet te vergeten heel fotogeniek. Eenmaal binnen wachten we tot de eerste dames arriveren. Helaas was er ‘s ochtends een ziekmelding waardoor ik even ‘vrij’ had. Willemijn en ik interviewen namelijk niet samen maar apart.

Check even die zwarte tegels en die toffe, groene kleur op de muur. Ik hou van deze interieurstijl. Ik doe meteen allemaal ideeën op voor mijn eigen huis.

Ik kreeg trouwens heel veel vragen over waar ik deze blouse gekocht heb en welke lipstick ik draag. Deze blouse kocht ik in de sale bij de Zara en de lipstick is Jeffree Star Candyass. Check hier de review!

En rond 11:00 komt Natascha binnen wandelen. Willemijn neemt het Face2Face interview bij haar af. We hebben normaal gesproken onze laptop er niet bij om meteen mee te typen, maar Natascha is een echte ‘Uitblinker’. Jullie zullen later wel snappen waarom, want ik verklap natuurlijk nog niets over haar bijzondere verhaal.

Na afloop van het interview maakt Mariska een aantal mooie foto’s van Natascha. We kunnen niet wachten tot jullie de foto’s voorbij zien komen op 2WMN!

Daarna is het tijd voor de lunch. Ik neem linzensoep en boerenbrood.

Na de lunch neem ik het Face2Face interview af bij Marjolein. Ik krijg zoveel energie van deze gesprekken. Het is zo bijzonder om hun kwetsbare, moedige en inspirerende verhalen aan te mogen horen. Het voelt ook heel intiem dat wij daar onderdeel van mogen zijn en hun verhaal straks aan duizenden andere vrouwen middels 2WMN door mogen geven. Wat een eer!

Willemijn heeft ondertussen haar tweede interview van vandaag afgenomen bij Larissa. En alsof het nog niet genoeg is dat wij zulke mooie verhalen op papier mogen zetten, neemt Larissa ook nog eens voor ons lieve cadeautjes mee. Wat een lieverd! Check dit schattige tasje.

De inhoud is nog veel schattiger! Een lief klein pakje voor mijn mini-me! Ik ben helemaal verliefd op dit leuke outfitje, zo leuk. Dat broekje heeft mijn hart gestolen. Nogmaals bedankt lieve Larissa! Ik kan niet wachten tot hij dit pakje kan dragen.

Daarna heeft Willemijn even vrij en neem ik mijn tweede interview af bij Evelien. Wauw, wat een heftig en inspirerend verhaal krijg ik te horen. Ik ben er ondersteboven van. Een prachtig verhaal over de balans tussen (onvoorwaardelijk) houden van een dierbare en tegelijkertijd niet over je eigen grenzen gaan. Ik heb diepe bewondering voor haar. We geven Evelien een dikke knuffel en dan zit de dag er al weer op. De tijd vliegt!

Nog maar twee dagen te gaan en dan zitten alle Face2Face interviews er al weer op. De komende maanden gaan jullie langzaam maar zeker alle inspirerende verhalen van deze stoere, mooie vrouwen lezen op 2WMN. Het allereerste Face2Face interview komt zaterdag online, dus zet het in je agenda want dit wil je niet missen!

Komende zaterdag lezen jullie het verhaal van Loes!

26 reacties

Nicole -

Wat een leuke plog zeg! Leuk om een kijkje achter de schermen te krijgen. Ik ben super benieuwd naar de interviews!

Marrit -

Leuk concept en ik ben heel benieuwd naar jullie verslag van het interview!

MARIJKE -

Ik ben zo benieuwd naar deze interviews! Inderdaad een hele mooie locatie!

Danielle -

Ik ben er erg benieuwd naar! Wat een tof outfitje heb je gekregen zeg.

Larissa -

Graag gedaan lieve Martine, laat je een foto zien als mini-you het pakje aan heeft?
Bedankt voor de gezellige middag. Ben ontzettend benieuwd naar alle mooie verhalen.

Alex -

Super leuke plog! Ben erg benieuwd naar de face2face interviews :)

Vera -

Wat een leuke plog, ben heel erg benieuwd naar alle verhalen

Leonie -

Echt zo benieuwd naar de verhalen!

Marloes -

Wat een leuk stuk! Ik ben echt benieuwd naar de vlog zaterdag :)

Melissa -

Leuk om Natascha te zien! Zij zat bij mij op school :)

Natascha -

Leuk he!:)

Mya -

Leuk! Ben zo benieuwd naar alle interviews!

Lindsey Beljaars -

Oh wat tof! Ik ben zo benieuwd naar deze verhalen!!

Jorinde -

Ben heel erg benieuwd naar de interviews en de verhalen van de meiden! Lijkt me nu al een hele mooie, inspirerende rubriek en knap dat ze het willen delen met ons. :)

Loes -

Dit lijken me hele bijzondere dagen, met inspirerende vrouwen. Ben super benieuwd naar de interviews! En ohh wat is dat pakje voor je zoontje schattig zeg.

Kirsten -

Ik ben zo ontzettend benieuwd! X

Mariska -

Ben heel benieuwd naar de interviews en verhalen.

Robin -

Leuk ben enorm benieuwd!

Syl -

Ik ben benieuwd naar de verhalen

Renate -

Ben heel benieuwd!
Een ‘First runner-up’ is niet de eerste ☺️

Sharon -

Nee inderdaad! Oeps..

Martine -

Oh nee das waar ook hahaha! Foutje! Officieel is Loes de derde bedenk ik me nu ook..

Martine -

Oh das waar ook haha! Het klonk zo leuk. Ze is officieel de derde bedenk ik me nu..

Romy -

Wat mooi om te lezen dat er zoveel echt inspirerende interviews tussen zaten. Ik ben heel erg benieuwd naar de artikelen in deze serie!

Femke -

Ik ben ontzettend benieuwd naar de interviews!

Marije -

Ik ben heel erg benieuwd naar de interviews. Leuk initiatief

Reageer ook