Men I Like Tag

Hoewel we al jaren niet meer ‘op de markt’ zijn, leek het ons heerlijk om de Men I Like tag in te vullen. We hebben de tag zelf bedacht en vandaag is het mijn beurt om antwoord te geven op deze mooie mannenvragen. Op wat voor man val ik? Wie is de lekkerste BN’er? Waar knap ik op af? Ik doe een boekje open!

Foto door Mariska – Grotografie

Op wat voor type man val je?

In de puberteit keek ik vooral naar het uiterlijk. Toen zei ik altijd dat ik viel op mannen met donker haar en donkere ogen. Welgeteld heb ik een vriendje gehad die dat had. Er ging nog geen belletje rinkelen dat ik vooral op mannen met blond haar viel.

Ik val op mannen die:

  • iets langer zijn dan ik
  • breed zijn: zo’n lekkere grote vent met heerlijke brede schouders
  • een ondeugende lach hebben
  • (donker)blond zijn met mooie getekende wenkbrauwen
  • heel stoer lijken maar eigenlijk superlief zijn
  • beschermend en zorgzaam zijn en je op handen dragen

Ik geef hier eigenlijk heel gezapig een beschrijving van Jorrik realiseer ik me nu, haha!

Welke eigenschap zorgt ervoor dat je van je stoel glijdt?

Ik hou er stiekem wel van als een man een klein beetje bezitterig en kleverig is in het openbaar. Een klein beetje hè, niet teveel. Bijvoorbeeld dat hij je met zijn ogen opeist als hij je bekijkt terwijl hij aan de andere kant van de ruimte staat. Man, man, man… Dan krijg ik dat ultieme gevoel dat ik van hem ben en hij van mij!

Wat is wat jou betreft de lekkerste man van Nederland?

Degene die gelijk in me opkomt is Barry Atsma. En het feit dat hij geen ‘lekkere selfies’ op zijn Instagram heeft staan maakt hem eigenlijk nog aantrekkelijker.

En de hottie van Hollywood?

Op zeker Ed Westwick. En eentje vind ik wel erg oneerlijk, want ik blijf toch ook verslaafd aan Leonardo di Caprio en vooruit…Bradley Cooper mag er ook wezen! Oh shit en Matt Bomer niet te vergeten. Slurp!

Met welke flirt-techniek windt hij jou om zijn vinger?

Oeh, dat vind ik een moeilijke. Ik hou er sowieso niet van als een man met mij probeert te flirten. Ik haak dan heel snel af. Ik hou meer van een interessant en diepgaand gesprek tijdens een etentje of anders moet diegene gewoon enorm goed kunnen dansen om eerst mijn aandacht te trekken, haha! En als je elkaar beter leert kennen, dan sla ik wat dirty talk (op afstand) niet af, maar niet meteen aan het begin. Nee, ik ben wel een ijskoningin waar een man voor moet werken voordat ik smelt.  Ik speel van nature hard to get.

Met wie wil jij nog eens een beschuitje eten? * wink *

Ik kan mezelf serieus niet inbeelden dat ik naast iemand anders in bed zou liggen dan naast mijn eigen mannetje. Goed teken dus! 😉 Daarnaast is ‘de eerste keer’ niet heel boeiend, we schreven niet voor niets dat seks vaak beter wordt als je ouder bent/langer bij elkaar bent. Zie je, dat bedoel ik nou: ijskoningin. Maar goed, ik denk wederom dat ik hier zou kiezen voor Ed Westwick.

Een baard: hot or not?

H O T ! Ik hou niet van een lange Kerstmanbaard maar kort getrimd tot een centimeter of drie vind ik wel sexy.

Waar knap jij ontzettend op af?

Nogal lullig om te benoemen want uiterlijk is niet alles maar goed: qua uiterlijk vind ik het niet fijn als een man niet lekker ruikt. Verder hoeft hij zeker geen hagelwitte tanden te hebben, maar een scheef, niet verzorgd gebit vind ik persoonlijk niet zo mooi.

Qua innerlijk kan ik slecht tegen een man die nooit een complimentje geeft, zo’n hork van een vent. Of een man die totaal niet sociaal/empathisch maar juist heel egoïstisch is, die alleen maar over zichzelf praat en niet geinteresseerd is in de ander. Ik zou ook gek worden als een man net zo’n kletskous zou zijn als ik. Waar ik nog meer kriebels van krijg, zijn mannen die met hun vrouwen gaan winkelen en overal commentaar op hebben als ze het pashokje uit komt. En als allerlaatste: ik kan niet zo goed overweg met mannen die helemaal lyrisch zijn van voetbal en iedere wedstrijd en nabeschouwing moeten zien. Gelukkig heeft mijn man net zo’n hekel aan voetbal als ik. Zo…ik ben kritischer dan ik dacht.

Haar als Tarzan of de coupe van Wentworth Miller (dat lekkere ding van Prison Break)?

Hmmm lastig, want er zijn mannen met lang haar die ik heel sexy vind. Maar het lijkt me zo’n afknapper als ik dat lange haar in mijn mond krijg tijdens het zoenen of de seks. Dan ga ik toch voor het korte koppie van Wentworth Miller!

Met welke inspirerende man zou jij wel eens aan tafel willen zitten?

Met Jim Carrey, Morgan Freeman of Justin Trudeau. Dat lijken me allemaal stuk voor stuk hele inspirerende mannen.

Mocht je de tag over willen nemen op je eigen blog, doe dat dan zeker en laat ons even weten wat jij ingevuld hebt! Hoe zou jij de vragen beantwoorden?

10 reacties

Dana -

Heerlijk om te lezen! Ik ga hem zeker overnemen, maar dan als vrijgezel 😉

Laura -

Leuke tag!
Ik weet eigenlijk niet goed of ik echt op 1 specifiek type val. Maar het valt me wel op dat de mannen die ik aantrekkelijk vind, er op een bepaalde manier een beetje “nerdy” uitzien. En dan bedoel ik niet (no offense here) dat ik Balkenende aantrekkelijk vind, maar meer types als Matthew Gray Gubler en Ben Wishaw. Vooral als ze een beetje ongeschoren zijn.
De mannen die jij noemt doen me niet zoveel; Ed Westwick bijvoorbeeld vind ik zelf een beetje een engerd…

Katinka -

Hier moest ik even om lachen. Mijn vriendjes hebben allemaal lang haar gehad minimale lengte schouderlang.
Mijn huidige heeft langer haar dan mij, tot op zijn onder rug. En ik heb het nog nooit in mijn mond gekregen bij het zoenen. Hij dat ook niet van mij moet ik zeggen.
(oky behalve die keer dat we op het strand waren, allebei haren los en veel wind. Ik kan het je niet aanraden ;))
Mijn type is liefst langer dan mij, heeft lang haar, een baard (beide verzorgd) en weet wat hij wil. Stiekem eigenlijk een houthakkers type. En laat mijn liefde dat type nou net zijn 😀
En ik kan eerlijk zeggen dat ik geen enkele BNner leuk vind. Geen van alle lang haar en ik vind ze allemaal op elkaar lijken.

Denice -

Ik sluit me hier bij aan! Haha ik val ook op mannen met lang haar, mijn vriend heeft bijna net zo lang haar als ik :) Hij is 2meter lang en inderdaad Willemijn, die brede schouders en zo een uitstraling van; kom niet in de buurt van mijn meisje maar ondertussen is hij ZO lief! haha. Ik val overigens echt alleen op mannen met lang haar, Brock O Hurn is dan wel de mooiste bekende man die ik kan verzinnen, maar ook daar wint mijn eigen vriend het van want die geilt niet zo op zichzelf als Brock dat wel doet! haha. Oh en Tom Sebastian, heel stiekem, wat een prachtige man is dat.

Peggy -

Ik zou het juist een enorme afknapper vinden als een man niet van voetbal kijken zou houden. Ik vind dat juist hartstikke leuk! 😃

Denise -

Ik dacht het altijd te weten, lang, donker haar en blauwe ogen.

WRONG

Ik ben er ondertussen wel achtergekomen dat ik niet persé op een type val.
Waar ik wel achter ben gekomen is dat de mannen waar ik op val stuk voor stuk enorme gentlemens zijn.

Wat betreft knappe bekende mannen waarmee ik ook wel een beschuitje zou willen eten of een interessant gesprek mee zou willen hebben of gewoon even zou willen aanraken?
Overduidelijk Kit Harington en Ed Sheeran! HAHAHAHA

Loes -

Haha, grappige tag! Als ik eens met een inspirerende man aan tafel mocht zitten zou ik voor Obama gaan denk ik, of inderdaad Trudeau! Of gewoon onze ‘eigen’ Willem-Alexander haha, gewoon om te horen hoe het is om koning te zijn.

Mariska -

Zo grappig om te lezen dit! Ik had in mijn puberteit echt een wensenlijst van heb ik jou daar. Ik viel vaak op hele lange mannen, gespierd en lichte ogen. Een paar van deze types gedate, maar ze hadden geen zelfspot en waren onbetrouwbaar of soms ronduit lomp. Wil natuurlijk niet meteen zeggen dat alle knappe gespierde mannen zo zijn. Maar goed grappig is dat mijn huidige partner 1.60, Zuid Amerikaan met bruine ogen is, haha. Al tien jaar happy. Humor en eerlijkheid bleken toch belangrijker dan lengte en spieren. :-) Tom Hardy en Ryan Renolds zou ik graag een beschuitje mee eten.

Mariska -

Wat een leuke tag! :) heel leuk ingevuld ook!

Romy -

Ik heb stiekem genoten van deze openhartige tag. Zo leuk om te lezen! Ook al ben ik wel een heel stuk jonger dan Barry Atsma, ook ik vind hem erg aantrekkelijk. Ik hoop ook ooit een man aan de haak te slaan zonder voorliefde voor voetbal. Maar dan wel graag zonder baard en lange haren, haha.

Reageer ook