Kappersvlog: DOEI UITGROEI!

Eindelijk gingen we weer naar de kapper. Zelfs een aantal van jullie vroegen wat er met Willemijns haar aan de hand was, haha! Kun je nagaan hoeveel uitgroei er bijgewerkt moest worden. Hoewel onze Magic Sue vanwege haar operatie nog niet up-and-running is, was ze er wel bij en maakte haar collega Ayleen ons haar weer mooi. Wij zijn in ieder geval weer helemaal blij met onze frisse lokken. Wat een verademing!

https://youtu.be/oQE4I8tJ16I

 

10 reacties

Myrthe -

Hoihoi,
Wat een leuke vlog! Wat leuk die sjaaltjes in je haar Willemijn! Zou je een keer een video willen maken met ideeën om sjaaltjes in je haar te doen? Lijkt me leuk!
Liefs Myrthe

Nynke -

Welke kleur/ merk lipstick heeft Willemijn hier op?

Nicole -

Ik vind jullie kappervlogs altijd zo onwijs leuk. Ik kijk ze al sinds heel vroeger op livelifegorgeous toen jullie altijd naar Jasper gingen haha. Wat is het weer mooi geworden zeg! Sue is zo goed met haar!

Marrit -

Willemijn je blouse is prachtig! Welk merk..? Wat spannend voor Sue om aan haar pols geopereerd te zijn, leuk om te zien dat ze zo verliefd is op het kappersvak!

Jeanet -

Leuk sjaaltje!!! 😉

Lies -

Leuke thumbnails hebben jullie tegenwoordig!!

Martine -

Dankjewel, we zijn de boel wat aan het updaten! Goed om te horen!

Lenneke -

Ohhh, ik ben al drie jaar niet naar de kapper geweest en besloot onlangs wel weer eens een afspraak te gaan maken in mijn vakantie. En als ik dan dit zie heb ik er extra veel zin in.

Loes -

Ik vind deze video’s altijd zo leuk en gezellig! Leuk dat Sue er ook bij was.

Haydée -

Ziet er goed uit! Ik was al benieuwd welke kleur het zou worden, naar aanleiding van Willemijns vraag op Instagram. :)

Reageer ook