HIP OF SIP: Sjaaltjes in je haar

Welkom bij een nieuwe videoreeks op ons YouTubekanaal genaamd HIP OF SIP! We proberen in HIP OF SIP video’s nieuwe trends uit waar alle it-girls mee weg komen, maar rocken girls-next-door zoals wij ze ook? We gaan het zien. Na lang te hebben gestaard in winkels zoals Zara naar die leuke sjaaltjes voor in je haar, besloten we ze te kopen en uit te proberen. Sjaaltjes in je haar…HIP OF SIP?

https://youtu.be/DMUEZtlu8LE

Wat vind jij?

 

33 reacties

Marijke -

Hallo dames ik vind jullie nieuwe rubriek met het eerste onderwerp juist wel heel leuk en nuttig! Aangezien ik van schouder lengte haar rood gekleurd naar boblijn geknipt en half gekleurd blond mét uitgroei terug wil naar eigen haar kleur (donkerblond) aan het gaan ben en nu op een punt dat ik niet alle dagen weet wat ik met mijn coupe moet doen en zeker met dagen dat het erg warm is ben ik blij met jullie bandentip! Ik ben dan ook gisteren naar de zara gegaan (ik kom daar eigenlijk nooit) en heb 2 leuke haar banden kunnen scoren (was al bij verschillende winkels geweest maar niet naar mijn zin) dus nu doorzetten de komende maanden maar dat gaat op deze manier zeker lukken! Bedankt.. liefs Marijke

Merel -

Ahh ik zag ik jullie vlog dat deze rubriek niet zo goed werd ontvangen. Ik snap wel wat men bedoelt met hun feedback, maar ik vind de sjaaltjes trend superleuk en ook vernieuwend om er een video over te maken. Dus een dikke hip! En ik hoop dat jullie nog niet opgeven met deze rubriek. Zet hem op :-)

Rachel -

Heel leuk onderdeel! Ik herken het wel ben zelf 26 en denk dan al ben ik niet te oud hiervoor! Nu toch nog maar langs de zara ☺️.

Nicky -

Hartstikke leuke nieuwe rubriek/video categorie. Ik vind sjaaltjes ook altijd heel leuk, maar inderdaad wel eens lastig om hem goed op je hoofd te krijgen. Jullie laten goed zien hoe het leuk kan. De manier van video bewerken vind ik ook hartstikke leuk. Wel vind ik zelf dat je bijvoorbeeld het stukje tussen ‘We gaan beginnen’ en het spiegelmoment kan weghalen. Dat je van ‘We gaan beginnen’ meteen naar de spiegel gaat en daar vertelt wat je gaat doen. Dit creëert meer rust voor de kijker.
Zeker geen kritiek maar een tip! Ik vind het heel tof dat jullie nieuwe concepten proberen en ga blijf zeker jullie video’s kijken.

Willemijn -

Dank je wel Nicky! Nuttige feedback 😀

Jildou -

Leuke video!

Ik zeg hip! Het blijft wel tricky om zo’n band met elastiek ‘leuk’ te dragen vind ik. Bij mij glijden sjaaltjes soms ook zo snel omhoog. Dan gaat m’n haar aan de bovenkant bol staan. Ik combineer trouwens vaak met een felle rode of fuchsia lip. Die sjaal van Zara die Martine draagt is echt fantastisch trouwens *surft naar webshop* 😀

PS. Dat riedeltje tussendoor met het fruit op de achtergrond kwam naar mijn smaak iets te vaak voorbij. 😉

Pauline -

Hip voor een ander en sip voor mezelf.
Maar dat is natuurlijk heel persoonlijk.
Wel een leuke rubriek. Ik ben benieuwd naar het volgend onderwerp.

Christl -

Wat een leuke nieuwe rubriek! Leuk gedaan ook met die vrolijke fruit achtergrond. De sjaaltjes. Tsja. Ik zou zo de deur niet uitgaan zeg maar. Sowieso is het niet mijn stijl, een beetje te veel flower power jaren 60. Het leukste vind ik dan nog de pantersjaal met het knotje bij Willemijn. Maar verder over het algemeen toch sip. Maar dit is niet bedoeld om jullie af te kraken, ik vind de video heel leuk en ik heb met plezier gekeken. Ben benieuwd wat jullie volgende keer gaan testen.

Anna -

Vind het alleen leuk bij kleine meisje Of voor een dagje festival.

Merel -

Leuke rubriek, ben benieuwd naar de volgende afleveringen (alhoewel die van mij zonder dat deuntje tussendoor mogen, haha). Vind de sjaaltjes wel hip, maar niet voor iedere dag. Vind het bij anderen vaak heel leuk maar niks voor mezelf. Maar door jullie filmpje ga ik het toch maar eens proberen :)

Lisa -

Ik snap dat jullie nog moeten uitvinden in een nieuwe rubriek wat handig is, en daarom vind is al die kritiek wel een beetje too much. Verder wil ik jullie 1 tip meegeven: ik vind het een heel leuk idee, maar misschien is het wat overzichtelijker als 1 van jullie beiden iets uit probeert. Bijvoorbeeld Martine>zelf geknipte sjaal dan Willemijn> gekochte sjaal en Martine> vierkante sjaal. Hoop dat ik het goed heb uitgelegd;) groetjesss♡

Michelle -

Oh Willemijn ik bescheur het om jouw ‘lekker ff die bakkebaarden showen jongens’. Ik vind ‘t een leuke nieuwe rubriek, en een leuk video, maar wel typisch zo’n dingetje wat ik aan me voorbij laat gaan. ‘t Moet een beetje bij je stijltje passen denk ik, dan is het ongetwijfeld hartstikke hip, maar als ik voor mezelf spreek schuif ik ‘m in de categorie sip!

Monique -

Die elastieken versie schiet altijd een mijn hoofd af(kruipt omhoog) . Blijft voor geen goud zitten

Anita Kosters-Mouthaan -

Wanneer je ‘sochtends niet blij wordt van die warrige pruik op je hoofd en geen tijd meer hebt om je haren te wassen en goed in model te brengen dan is zo’n sjaaltje dé oplossing.
Anders vind ik jullie véél mooier zónder.
Dus Hip bij Haast en Sip bij Stijl en Sjarme;)

Willemijn -

Hahaha!

Lily -

Hip! Staat jullie leuk. Neig meer naar de versie met messy bun voor de zomer want al dat losse haar is zo warm.
Je ziet nu ook veel meiden met van die oudroze fluwelen bandeau’s, zou ik eerder voor kiezen dan zo’n druk bloemensjaaltje.
Leuke rubriek ook, voor dit soort filmpjes kwam ik vroeger.

Laura -

In vast haar vind ik het leuk, in combinatie met het haar los niet zo… In los haar doet het me teveel denken aan mannelijke rockers zoals van Guns ‘n Roses en zo 😉

Loes -

Wat een SUPERleuke rubriek! Echt tof dat jullie dit soort dingen uit proberen, want ik ben ook wel eens een flinke kluns hierin haha. Ik vind het jullie heel tof staan!

Marloes -

Het pantersjaaltje vond ik erg leuk staan, die andere vind ik eigenlijk iets te groot. Wel een hele leuke rubriek! Ik ben benieuwd wat jullie nog meer gaan testen :)

M. -

Lache dit!! Ik draag het wel eens met een messyknot. Bij mij moet het naast dat het leuk moet staan vooral lekker moet zitten en niet na een uur dragen de boel eruit valt. Heb al vaker een te gek sjaaltje gekocht, die door de structuur en stofsoort niet mooi bleef zitten (vooral zijde en satijn). Katoen zit daarentegen heerlijk. Paar jaren geleden kocht ik ook eens een soort van haarband met een sjaaltje eraan vast en losse uiteinden die je nog moet wikkelen (dus een sjaaltje met een harde kern van een echte haarband)…de looks van een sjaal in het haar is dan hetzelfde maar zit echt heel erg fijn!! Thanks voor de tip met de lange lap stretch stof!! die ga ik zeker proberen. En met een lockmachine in huis gaat dat goed komen en ga ik die lap ff mooi dubbelzijdig afwerken!

Debbie -

Leuke nieuwe rubriek! Lekker titeltje ook hip of sip haha. Ik vind dit heel leuk, maar je moet er wel een bepaald gezichtsvorm voor hebben. Ik vind het bij Willemijn heel mooi staan als je je haar los hebt en bij Martine met de knot. Krijg trouwens meteen zin in dragonfruit als ik dat vrolijke achtergrondje zie :-)

Lynn -

Leuke video! Ik vind het resultaat meer sip dan hip, die look met het pantersjaaltje vind ik wel leuk,maar bij de andere looks denk ik vooral; neh doe maar niet. Maar ik vind wel dat iedereen moet dragen wat hij/zij zelf fijn vindt om te dragen, dus als jij het wel hip vindt, doen dan! :)

Sabine -

Hip! Mij kun je uittekenen met zo’n sjaaltje op m’n hoofd haha! Heb een velvet roze en ben sowieso wel een beetje een hippie af en toe met wijde broeken enzo. Dus ja, leuk!

Myrthe -

Nieuwe rubriek is echt top! Ben benieuwd waar jullie nog meer mee komen. Het sjaaltje in het haar vind ik altijd leuk voor de afwisseling.
Ik denk alleen wel als je hem zelf maakt, dat je de randen even moet afwerken. Dit kan al door de stof even door de naaimachine te halen. Rollen de randen niet om. Of zorgen dat je een stof hebt die aan de achterkant niet wit is..

Ina -

Iemand die ik ken draagt dit elke dag en bij haar vind ik het ontzettend mooi staan, maar bij mezelf niet haha. Ik heb echt heel stijl haar en als ik het in doe vind ik het kaal en saai staan 😮 Bij jullie vind ik het wel hip 😉

Fabienne -

Uhm… Tweeledig… In los haar sip… Ik vind het gek staan in los haar, ook omdat je haar aan de achterkant omhoog gaat zitten, waardoor je een soort bult boven je bandana krijgt… Niet zo mooi. En hip met een messyknot, dan vind ik het wel erg leuk staan! Ga het proberen!

Suzanne -

Hip! Zelf zo ik het misschien niet heel snel dragen, maar wel super leuk

Anouk -

HIP! Ik ga het vandaag proberen!

Minka -

uhmm.. heel eerlijk?! Ik vind alles wat je blij maakt moet je dragen maar het is niet mijn smaak. 😉

Inge -

Mwah, sip! Dit kunnen echt alleen de sterren hebben. Die komen toch overal mee weg 😉 (en hebben een stylist, visagiste, kapper etc.). Die Hippie-stijl is niet echt mijn ding.

Madebyuna -

Leuke rubriek! Vind hem alleen nog iets te statisch 🙈 Jullie spontaniteit is zo leuk en dit voelt een beetje te ingestudeerd. De sjaaltjes vind ik heel leuk! Al moet je het wel echt goed combineren haha

Kim -

Het ziet er inderdaad leuk uit bij een ander.. ik zou mezelf er niet mee zien op mijn werk ofzo, haha! Voor een festival zou het wel weer leuk staan. Beetje bohemian inderdaad..Mits je haar prachtig gekruld of gestyled is.. Kortom best grappig maar niet voor elke dag. Vind ik dan!🌺

Patricia -

Leuke video! Ik neig naar sip. De sjaaltjes over het losse haar vind ik erg bohemian, het staat jullie maar mij absoluut niet. Het vierkante sjaaltje geknoopt met een knot ziet er een beetje uit alsof je gaat schoonmaken 🙊🙈 Sorry!

Reageer ook