2Wear: Little Miss Sunshine

Het is een beetje kwakkelen met het weer, deze zomer… Maar mij hoor je niet klagen en ondertussen draag ik gewoon lekker mijn jurkjes en vrolijk gekleurde kledingstukken. Waaronder een van mijn favoriete pantalons: een okergele van Vanilia. Hij is al heel wat jaartjes oud, maar ik heb er nog steeds geen genoeg van. Vandaag een look of the day met dit favoriete kledingstuk.

Foto’s door Mariska de Groot

gele broek

Top / H&M
Broek / Vanilia

Zoals jullie weten hou ik van basic en simpel, maar dan wel het liefst met een eyecatcher er in verwerkt. Ik combineerde de gele pantalon met een basic wit t-shirt van H&M. Hij kostte maar €5, maar is echt één van mijn favorieten. Het is een loose fit (handig voor de ‘mummy tummy’) en met een hemdje eronder schijnt hij niet door. Yay!

Mijn schoenen zijn van Sacha. Ik kocht ze begin dit jaar en ik ben er dol op! Ik ben echt een fan van katachtige prints.

Armband / Erfstuk
Horloge / Michael Kors

Mijn make-up is vrij simpel en basic, zoals altijd eigenlijk de laatste maanden. Vroeger ging ik nog wel eens all out met een ooglook, maar de laatste tijd ga ik eerder voor een lichte kleur op het ooglid, een donkere kleur in de crease en een highlighter in de binnenste ooghoek. Simple, but classy!

Foundation / NARS Sheer Glow Foundation – Gobi
Concealer / NARS Creamy Concealer – Vanilla
Poeder / Sisley Phyto Loose Powder – Matte
Blush / MAC Mineralized Skin Finish – Stereo Rose
Lipstick / Lipstick Queen – Pinky Nude

Oogschaduw / Tartelette in Bloom Palette (lichte kleur + medium donkere kleur)
Mascara / Dior Maximizer 3D Primer + Chanel Le Volume de Chanel
Wenkbrauwen / Anastasia Brow Wiz – Caramel

Leuk verhaal trouwens: herinneren jullie je deze review van de Anastasia producten nog? Ik was het minst enthousiast over de Brow Wiz. Maar… inmiddels is het alsnog mijn favoriete product geworden! Mettertijd werd de punt zachter, waardoor hij steeds fijner werd. De Brow Definer is inmiddels helemaal uitgedroogd en is daarmee het minst favoriete product geworden uiteindelijk. Haha! Zo gek hoe het soms loopt.

Mijn haar heb ik heel snel (want: maar 30 minuten om me klaar te maken ‘s ochtends) gekruld met ‘de roze dildo’ (deze dus). Ik heb het verdeeld in 8 secties en die een voor een om de tang gedraaid. Ik heb ‘m heel lang niet gebruikt, maar ben de laatste tijd toch wel weer fan geworden!

Ik ben echt dol op mijn haarkleur van dit moment trouwens, al zeg ik eht zelf. Haha! Een beetje blond, een beetje koper, niet te licht. Dat heeft Sue samen met Aiyleen weer mooi gefixt laatst.

En dat was ‘m! Ik vond het heel leuk om eens foto’s met Mariska de maken voor dit artikel. Dat oranje muurtje, love it! Wat vinden jullie, voor herhaling vatbaar zo samen met Mariska?

20 reacties

anna -

Prachtige foto’s! Okergeel staat je echt onwijs mooi. Toffe outfit!

Suzanne -

Hele leuke outfit, staat je goed!

Nicole -

Wat een geweldige outfit! Lekker vrolijk en zomers, tof zeg! Ik vind de kleur van de broek zo tof.

Britt -

Die kleur van je broek staat prachtig bij je haar, en bij je huid! Wauw!

Dionne -

Oooh my! Wat een geweldige broek!

Marloes -

Mooie foto’s ook! Ik vind je schoenen heel leuk bij die broek staan :)

Melvie -

Mocht iemand een soortgelijke broek vinden, hoor ik het graag! Ben er al een tijdje naar op zoek!

Anouk -

Wat zie je er goed en mooi uit Willemijn!

Liset -

Mijn complimenten voor de foto’s! Wat een mooie nabewerking en er zit zo’n mooi kleurtje overheen. Net alsof het voor een tijdschrift is :). Je broek is prachtig, geel is volgens mij echt de trendkleur voor dit najaar aan het worden. De outfit staat je goed!

Mariska -

Thanks! 🤗

Loes -

Deze kleur staat jou altijd zo prachtig! Echt een hele toffe outfit. Mooie foto’s zijn het ook geworden!

Sanne -

Ik vind die broek je zo super mooi staan, en die kleur is echt geweldig. Alleen heb je volgens mij in je tshirt het kaartje nog in zitten, en aangezien die kaartjes van de h&m nogal groot zijn valt dit mij een beetje op ;)! Maar verder zijn jullie toppertjes, super mooi instafoto`s en ook jullie vlogs en blog vind ik geweldig! En jullie vriendschap kan ik alleen maar een piep klein beetje jaloers op zijn!!

Willemijn -

Hee Sanne! Haha, nee hoor! Want dit t-shirt is echt al best wel oud en al tig keer gestreken en gewassen dus dan had me dit op moeten vallen. Waar dacht je ze te spotten dan? Hihi!

Denise -

Niet het prijskaartjes, maar het was kaartje. Die lijk je boven je rechter heup te zien. Steekt een beetje uit op de foto.
xx

Willemijn -

Oooh ja ik zie wat je bedoelt haha! Geen idee wat het is, geen labels in elk geval zo. Zal wel net ongelukkig in mn broek gestopt zijn. Jullie hebben oog voor detail hoor 😉

Romy -

Wat is die broek onwijs gaaf, zeg! Die kleur staat je prachtig. En perfecte match ook met de oranje achtergrond :) Je haar zit ook erg mooi zo!

Lindsey Beljaars -

Wat een super toffe broek!!

Carmen -

Leuk, die okergele kleur staat je mooi. En elke keer als je ‘mummy tummy’ zegt denk ik: Waar dan?! Zo zie je maar, je bent zelf je grootste criticus :)

Amelie -

Ik wou het net zeggen nu ophouden over je mummy tummy want die is er niet 😉

Sylvia -

Wat een gave broek! Zoiets staat ook al jaren op mijn lijstje. Kan alleen nooit een goede maat vinden. Ik ga toch maar weer eens goed speuren, want wat staat het leuk! Een instant happiness gevoel

Reageer ook