2Vlog: PICKNICKEN!

Het was alweer een tijd geleden dat we samen met Saar en Noa gingen wandelen. We gingen naar ons favoriete stekje en besloten ook even tijd uit te trekken voor een korte picknick. Wandel mee!

https://youtu.be/s5t9r_EbjY4

We gebruikten voor de picknick de pure, biologische producten van Arla. Ik (Martine) heb er een aantal geprobeerd en ik ben heel enthousiast. Ik merk wel degelijk verschil qua smaak met producten die niet biologisch geteeld zijn. Ik wist niet dat het zo’n verschil kon maken. Puur natuur kan je proeven!

Het idee dat de koeien vrij en blij grazen in onbespoten weilanden, vind ik ook heel prettig. Ik proef dat de smaak van Arla Biologisch veel rijker is en daarom ook lekkerder. Ik ben ook zeker niet de enige hier in huis die het lekker vindt. Neem bijvoorbeeld de halfvolle melk. Ik drink alleen maar melk als ik een cappuccino maak, maar ik probeerde eens een glas Arla Biologische Halfvolle melk en dat was zo lekker. Veel lekkerder dan de melk die ik normaal koop.

Alles wat in de producten van Arla Biologisch zit, is biologisch geteeld. Dus niet alleen de zuivel maar ook het fruit! Daarom moet je echt eens de Arla Biologische Drink yoghurt met zwarte bes en framboos uitproberen. Die zie je niet in deze vlog, aangezien mijn vent het pak al had opgedronken voor ik het kon vloggen. Ik heb net een slokje kunnen proeven, maar het was heerlijk.

Ik had van tevoren niet verwacht dat ik zo enthousiast kon worden van biologische zuivelproducten, maar eerlijk gezegd: ik ben om! Deze producten van Arla zullen vanaf nu denk ik vaker in mijn boodschappenwagentje belanden.

Wil je zien welke recepten je allemaal kunt maken met de biologische producten van Arla? Bekijk dan hier alle recepten!

6 reacties

huisjeboompje.beesje -

in ons cultuur eten we t ipv komijn met gedroogde munt&zout. smaakt superfris! Jammmm

Linda -

Ik ben jaloers op jullie baan. Het is toch heerlijk dat jullie zo (o.a.) je geld kunt verdienen :) die tzasiki (??) Wil ik een keer proberen, alleen ik lust geen komijn. Is het erg als je die weglaat of eet je dan yoghurt met komkommer..

Willemijn -

Nee hoor, kan prima! Dan breng je het gewoon lekker op smaak met zout en peper. 😀

Martine -

Dan zou ik er zout en peper bij doen, misschien lust je wel munt? Ik lees namelijk in de reacties dat dat er ook wel eens doorheen gedaan wordt.

Debbie -

Leuke video! Ik gebruik zelf altijd volle melk van Arla voor de cappuccino/ lattes etc. Je krijgt een veel lekkerdere vollere smaak aan je koffie.

Im -

Leuk artikel, ik ga het zeker eens proberen! Zelf hebben wij het biologische vlees van de scharrelslager ontdekt: veeeel lekkerder en ook veel beter voor de dieren.
Wij vinden het biologische vlees in de supermarkt niet zo indrukwekkend, maar bij een (scharrel)slager is het geweldig, je RUIKT het verschil gewoon al in de pan! Ik raad het zeker aan!

Reageer ook