Weekvlog #46: HUIS GEKOCHT?!

Wat een spannend weekje was het weer. Het begon wat triest, maar dinsdag nam het opeens een andere wending. En toen moest er opeens van alles geregeld worden. Verder heb ik natuurlijk weer gewerkt, ben ik uit eten geweest en  heb ik het hartje gehoord van mijn lieve Kindersurprise-ei.

https://youtu.be/f_KDGF4jxBs

 

10 reacties

Madelon -

Moedig hoor om te verhuizen terwijl je zwanger bent. Ik zie al op tegen de verhuizing terwijl ik al bevallen ben. Eigenlijk zie ik niet eens zozeer op tegen de verhuizing zelf, maar wel tegen het inpakken en vooral alles uitpakken in het nieuwe huis.

Nicole -

Super fijn en ook spannend van het huis. Hopelijk komt het goed met de financiering! Hele leuke vlog ook verder. Wat kan je trouwens mooi zingen zeg!

Jeanet -

Wat een leuke vlog :). Heel spannend van jullie huis !! hoop dat het allemaal lukt! En die zwangerschapsglow heb je ook wel zonder highlighter hoor ;)!

Loes -

Wauw, wat fijn van het huis! Hopelijk krijgen jullie alles snel rond. En je zwangerschapsbrein lijkt inderdaad aardig aanwezig haha. ‘Boodschappenwinkel’ en ‘veel energie dus moe’?!

Haydée -

Super spannend van het nieuwe huis! Een periode met redelijk wat onzekerheden, maar ook zoveel mogelijkheden. En het kan inderdaad van de ene op de andere dag veranderen!

Linda -

Leuke vlog ben benieuwd naar jullie nieuwe huis. Wanneer ben je precies uitgerekend? Hopelijk heb je nog genoeg tijd om te verhuizen etc.
Met die groene blouse zijn je ogen echt groen trouwens! En je ziet er goed uit het lijkt zelfs alsof je bent afgevallen in je gezicht. Doe je goed tijdens een zwangerschap 😉

Martine -

De precieze datum deel ik liever niet, maar zo rond half november ben ik ongeveer uitgerekend. Dus verhuizen wordt wel krap en ik zal gok ik niet al teveel kunnen doen maar komt vast wel goed. We hebben genoeg andere mankracht 😉

Sharon -

😂😂 wat zeg jij dat ontzettend geinig!! De “boodschappenwinkel”…..ik ken dat helemaal niet. Maar het klinkt wel heel leuk….ennuhhh wat zie je er prachtig zwanger uit!!

Martine -

Haha ja ik haal supermarkt en boodschappenwinkel ook door elkaar. Ik gebruik niet een van de twee consequent. Ik weet niet waar ik dat vandaan heb, ik denk van thuis!

Marije -

Wat spannend dat jullie een huis gekocht hebben. Hopelijk komt de financiering door en kunnen jullie beginnen.

Reageer ook