Weekvlog #45: SPANNENDE DINGEN & HUIS UPDATE

Oeh! Exciting things are happening! Wat een leuke, volle, vrolijke en spannende week was dit. We hadden namelijk de eerste Face2Face interviews. Ik heb heerlijk gewerkt met Tien, nam een kijkje op de bouwplaats van ons huis en het weekend was een heerlijke afsluiter van de week. Hoewel ‘heerlijk’ is misschien niet helemaal het goede woord meer op zondag aan het eind van de middag…

https://youtu.be/0ReJzT5Y5Wo

Sponformatie
* Geen

13 reacties

Chantal -

Wat een leuke vlog! Wel zielig voor Jelle :(
Mag ik vragen waar die super leuke okergele pantalon vandaan komt? :)

Willemijn -

Vanilia! 😀 Leuk is ie he? Hij is al een paar jaar oud helaas, ik blijf hopen dat ie een keer terug komt haha!

Linda -

Vind het toch knap dat je een leuke vlog maakt ondanks dat je volgens mij hartstikke moe was deze week. Hopelijk kom je deze week een beetje tot rust. Kinderen dagje naar oma en dagje naar de spa ofzo? 😉

Vera -

Leuke vlog! Ik ben erg benieuwd naar jullie interview serie. En wat wordt jullie huis mooi, warme kleur bakstenen en veel lichtinval door de grote ramen.
Bij de enquete zijn wat extra opties misschien handig. Nu heb ik ingevuld dat ik zwanger ben van mijn eerste kindje. Dit klopt niet helemaal, ik probeer op dit moment zwanger te worden 😉

Kim -

Deze vragen zijn waarschijnlijk heel merkspecifiek of rechtstreeks vanuit een bepaalde adverteerder gesteld, maar niet representatief als je wil weten hoeveel van je lezers er moeder zijn. Ik ben namelijk wel moeder, maar mijn optie (kindje van 1 en 2) staat er ook niet tussen. Heb nu dus maar even niets ingevuld, ik zie de enquete vast nog wel eens anders geformuleerd terugkomen, vul ik hem dan correct in 😀
Mooi verhaal voor later voor Jelle, alhoewel het nu natuurlijk afzien is, gerrum! Hopelijk is hij weer opgeknapt nu het er allemaal uit is.

Haydée -

Slim om te polsen naar je lezerspubliek! Ik hoop dat een representatief deel van jullie bezoekers de vraag invult.
De Mulberry-tasjes van jou en Martine vind ik trouwens zo leuk!

Bo -

Leuke vlog weer een balen van Jelle!
Bij de enquete staan maar een paar opties ben wel moeder maar van 2 kindjes van 2 en 3 maar die optie was er niet;)

Jana -

Wat een leuke vlog weer! Mag ik vragen welke website jij gebruikt voor jouw work-out? Zag er handig uit! :) Groetjes!

Willemijn -

Het is het boek van Kayla Itsines 😀

Loes -

Wat een drukte weer! En vervelend dat Jelle zich slecht voelde aan het einde.. Hopelijk gaat het weer beter! Ben trouwens heel benieuwd naar de face2face interviews!

Daniëlle -

Je hebt een leuke week gehad, zo te zien. Hopelijk is Jelle snel weer beter.
Mag ik vragen naar welke speeltuin jullie zijn geweest?

Michelle -

Erg leuk weer om naar te kijken!
Niet zo leuk voor Jelle, maar ik moest best een beetje lachen om het overgeefverhaal!

Marije -

Wat een leuke week, op het einde na dan 🙈. Hopelijk voelt jelle zich weer beter

Reageer ook