Weekvlog #44: ZWANGERSCHAPSCRAVINGS!

Ik had ze niet maar nu zijn ze er dus. Zwangerschapscravings! Ik probeer waar ik kan de cravings te beperken, maar soms is er geen houden aan. Ik droom van MonChoutaart, hunker naar appeltaart en kwijl bij de gedachte aan een frietje met Zaanse mayonaise. Maar de raarste craving is toch wel vlees met appelmoes. Tijd voor de weekvlog!

https://youtu.be/bAI2qPrbwa4

 

16 reacties

Denice -

Jeetje Willemijn ”Op onze leeftijd” Haha, je zei het echt! Besef dat even! Als kind hoorde je dat soms mensen zeggen en dan klok dat echt zooo oud! haha

Denice -

Wat een fijne vlog weer! Ik snapte die hele zwangerschaps-glow nooit zo, ik snapte het idee maar heb het op mijn 23e nog nooit echt zelf gezien bij iemand. Bij deze: Martine, je bent de eerste! WAUW je straalt! Vooral in het shot waarbij je praat over de Chanelmascara, die lichtblauwe kleur staat je ook heel goed. Goede vibes!

Anneke -

De mascara is herkenbaar, ik vind sowieso alle mascara’s over het algemeen prettiger werken na een aantal keer gebruiken. Ik ben eigenlijk nog steeds zoekende naar een betere dan de Le volume van Chanel. Ik vind hem erg prettig, maar hij geeft zo af onder mijn ogen.
50 Euro voor parkeren, wow! Dacht eerst dat ik het niet goed verstond.
Ik gruwel van appelmoes, haha. Zeker van appelmoes op andere dingen. Ik heb nooit echt cravings gehad volgens mij, meer dat ik bepaalde etenswaren juist vies vond. En ik weet nog dat ik misselijk werd van mijn eigen parfum, ik heb die geur ook nooit meer gedragen.

Patricia -

mooi kadootje hoor dat shoppen voor de kids, zo zijn die dure merken nog wel te doen 😉 Ik was laatst ver weg in een grote mall en daar was een hele verdieping voor kinderen, elke winkel was er Gucci, Chanel, Armani….. you name it. Keek mijn ogen uit.
Met die Chanel mascara heb ik exact hetzelfde! Door jullie gekocht en wil ook geen andere meer. Maar de eerste paar keer issie wat lastiger mee te werken inderdaad. Ik weet nog dat ik ooit dacht, hoe kunnen zij hier zo lyrisch over zijn? haha

Roos -

Als je in Amsterdam wilt parkeren, kijk dan eens bij een park and ride. Kan je parkeren bij het olympisch stadion, ga je met een tram of bus naar het centrum. Veel goedkoper! Moet je wel opletten dat je bij de juiste slagboom naar binnen rijdt, dat had ik namelijk een keer.

Ik wil trouwens ook nog even ‘zeuren’. Ik weet dat Jeffree Star mooie producten heeft, maar ik snap nooit zo goed waarom mensen hem zo supporten. Hij is enorm racistisch, heeft veel denigerende opmerkingen gemaakt in vlogs en op social media en zelf een keer tegen iemand gezegd dat hij een bijtende stof over haar heen wilt gooien. Is heel veel over te vinden op internet. Ik weiger daarom om hem de steunen en verbaas me elke keer dat hij nog zo groot is… John Galliano is destijds bij Dior ontslagen om gelijke opmerking..

Anyway, producten staan je goed hoor! Prachtige zwangere. Maar vind dit bewust zijn van het merk wel belangrijk!

Martine -

Hi Roos,

Ik snap het maar heb je zijn video’s van de laatste tijd gezien zoals ‘Racism’? Hij is hierin heel eerlijk over alles wat hij ooit gezegd en gedaan heeft. Hij gaf ook aan dat hij een stuk jonger en dommer was. En laten we wel wezen: iedereen zegt of doet wel eens wat alleen bij hem werd het ook nog eens breed uitgemeten in de media. Ik vind juist dat hij een groei doormaakt en met de jaren vind ik hem eerlijker (geeft z’N fouten toe) en dat waardeer ik aan hem.

En daarnaast: van andere makeupmerken weet je ook niet altijd wat voor persoon er achter zit. Het zou kunnen dat die ook bepaalde normen en waarden hebben waar jij niet achter staat als persoon maar puur omdat je dat niet weet koop je het product.

Loes -

Wat een gezellige vlog weer! En ik sluit me helemaal bij jou aan: ik vind het zo knap hoe Willemijn alles doet! Maar van jou ook hoor, zo met je studie, en altijd die lange wandelingen met Noa. Chapeau! En je craving klinkt helemaal niet zo gek in mijn oren haha, ik ben dol op appelmoes en kan het met bijna alles wel eten.

Kelly -

Ik at vroeger overal appelmoes bij haha.

Nicky -

Hee Martine, wist je dat je Jeffree Star sinds kort ook bij een Nederlandse webshop kunt bestellen? Bij the Make-up Spot! Ik bestel daar wel eens wat en zag dat ze daar ook Jeffree Star verkopen (ook de summer collection) Dan hoef je niet meer zo lang te wachten op je bestelling en extra kosten te betalen bij de douane.

Nicky -

Ik pauzeerde de video en reageerde al voordat je zei dat je bij The Make-up spot had gekeken, wat dom, sorry…

Liset -

Vlees met appelmoes ook gewoon tha bomb! Ik eet het nu ook gewoon hoor en ik ben niet eens zwanger ;). Heerlijk! En je nagels zijn inderdaad mooi!

Dieuwertje -

Tip voor als je in amsterdam wilt parkeren: de parkeergarage bij het olymipisch stadium. Je kunt dan met de tram richting binnenstad/museumplein. Als je dan terug komt kun je bij het betalen je ov-chip kaart scannen en dan zijn de parkeerkosten nog maar een euro! (als je na 10uur ‘sochtends aankomt)

Haydée -

Ik was net aan het denken dat je nagels zo mooi bij je outfit pasten, toen je het zelf zei, haha!

Marije -

Leuk om weer een weekvlog te zien. Erg benieuwd naar de shoplog

Benay -

Lekker blijven craven hoor haha. Ik had eigenlijk helemaal geen (gekke) cravings. Meer dat ik dingen niet meer lustte zoals vlees.

Curly Creative -

Goodmorning, altijd fijn wakker worden met jullie weekvlogs. Grappig om te zien welke cravings je hebt. Zelf heb ik er niet echt geloof k.. op veel zin in zoet na dan. Hoe slaap je Martine? Ik moet er veel uit om te plassen haha.

Ben benieuwd naar de shoplog
Xxx

Reageer ook