Weekvlog #43: MIJN KLEINE BABY KOMT VOORUIT DEEL 2

Het is even geleden, een weekvlog van mij! Maar vandaag heb ik er weer eentje voor jullie. We begonnen de week met een draaidag met in de hoofdrol Saar en Noa. Verder was ik deze week veel alleen met de jongens, wat af en toe flink aanpoten was, heb ik lekker gesport én werd Djurre afgelopen zondag 30. En… Gijs begint met tijgeren! Zo leuk. Kijk gezellig mee!

https://youtu.be/zGuNdR9nccU

Sponformatie
* Geen

14 reacties

Charlotte Van der Elst -

Misschien een beetje laat, maar je kan het potje ook in de volle zon een dagje plaatsen. Normaal doet het zonlicht dan zijn werk. Bij mij heeft het ook al eens geholpen met een plastic potje dat verkleurd was door pastasaus. Hopelijk helpt het!

Nynke -

Wat toch een leuke ventjes.. Alle drie! 😉
Wat voor oefeningen doe je trouwens thuis/in de sportschool? Ik moet ook nodig weer eens beginnen, maar ben een beetje inspiratieloos..

Sanne -

Wauw, exact een jaar geleden alweer dat Jelle begon te kruipen!! Wat een toevallige timing van je jongens!

Lisa -

Het verkleurde potje van de babycook: een nachtje in (afgelengd) bleekwater laten weken.
Kreeg deze tip ooit van een Tupperware demonstrante en werkte bij een deel van mijn potjes. :-)

Willemijn -

Dank je 😀

Nienke -

Wat een heerlijke vlog weer! Ik vind het ook heel leuk om je kindjes te zien, ze zijn zo schattig. Vooral het fragment met de kaas. Zo te zien lijkt Jelle best veel op Djurre.
Super goed hoe je al die dagen alleen doorkomt, lijkt mij heel pittig.

Nynke -

Leuke vlog weer! Ik vind het zo grappig om te zien hoe jou dagen met de jongens eruit zien. Zo herkenbaar van toen mijn jongens zo oud waren. Best pittig vond ik het en ik kon soms niet wachten tot ze ouder zouden zijn. Ondertussen zijn ze 7 en bijna 6 en als ik dan jouw vlogs zie mis ik het gewoon weer. Dus extra leuk om nu met jou mee te kunnen genieten :)

Michelle -

Wat een gezellige weekvlog weer. Nog van harte gefeliciteerd met Djurre! Toch best een mijlpaal, 30 worden! Gijs gaat écht als een speer joh. Morris doet Jelle na geloof ik; die is ook vooral snel met praten ook.

Michelle -

Nog gefeliciteerd met Djurre!
Knap van Gijs. Mooi om te zien, he :).

Karin -

Leuke weekvlog! Heb zelf ook twee kindjes (2jaar en 7 maanden) dus veel is erg herkenbaar:) behalve het slapen dat doen ze allebei als een roosje (goeie genen van papa)

Loes -

Ik vind je zo’n bikkel, je werkt echt hard en hebt het zo druk! Hele leuke vlog was dit weer, vind Jelle en Gijs samen zo lief. En dat koppie van Jelle aan tafel haha, zo schattig.

merel -

Wat een knapperd! Wat een mijlpaal he, als ze verticaal beginnen te bewegen ;-). Gezellig weekje!

Marije -

Nog gefeliciteerd met Jurre.

Leuk om weer een vlog te zien! Knap hoe je in je eentje de dag doorkomt.

huisjeboompje.beesje -

Gezellige vlog weer!

Reageer ook