Test jij dit nieuwe drankje?

Iedereen opgelet! Hou jij van een beetje mysterie? Laat je jezelf graag verrassen? Dan is dit iets voor jou. Ik onthul nog niet de naam maar het gaat om het testen van een nieuw drankje wat je kunt bestellen op het terras samen met je vriend(inn)en. Test jij het uit voor 2WMN?

Foto door Mariska – Grotografie

We mogen natuurlijk he-le-maal niets verklappen, maar we zullen een tipje van de sluier oplichten. Het drankje is licht bruisend en bevat geen calorieën. Er is gebruik gemaakt van natuurlijke fruitsmaken en het past ook goed bij de zomer door de verfrissende bubbels.

Als je mee doet, krijg je een speciale Mystery Box waar het drankje in zit en een bonnenboekje waarmee je samen met je vriend(inn)en dit nieuwe drankje uit kunt proberen in de horeca.

Verder hoef je helemaal niets te doen, behalve een korte enquête invullen over jouw smaakbeleving van dit verfrissende drankje.

Dus wie zegt er nu nee tegen een gratis drankje uitproberen met je vriend(inn)en op het terras? Precies! Meld je nu dus snel aan via deze link en geef je op als Bloginsider! Enjoy!

7 reacties

Hilde-Marije -

Helaas doet de link het bij mij ook niet..

Alex -

De link doet het niet, hij opent hem en sluit hem direct. Dus kan niks invullen. :(

Rosalie -

Leuk! Ik heb me aangemeld en nu duimen :)

Minka -

is non-alcoholisch
past bij iedere maaltijd
bevat geen suikers en calorieën
is licht bruisend
bevat natuurlijke fruitsmaken
Goh… doet me denken aan een afstudeeropdracht van jaaaaarreeeen geleden. Bedenk een drankje. Heel eerlijk gezegd heb ik door de jaren heen zoveel (jonge) ondernemingen zien falen. CoolCat anyone? Niet iets waar ik enthousiast van wordt. Maareh… succes ‘test’ panel! (y)

Bo -

Misschien handig om even te vermelden of er wel of geen alcohol in zit? 😉

Maria -

Bij mij werkt de link wel hoor! Of in ieder geval, nu werkt ie :)

Sarah -

de link doet het niet :-/

Reageer ook