Plog: DAGJE ACHTER DE SCHERMEN BIJ 2WMN

Vandaag heb ik weer een leuke, bomvolle plog voor jullie. We weten dat jullie het leuk vinden om een kijkje achter de schermen hebben en dat is precies wat je in deze plog gaat zien. Het was een propvol werkdagje, wat een productieve dag was het!

Om 8.45 uur stap ik in de auto, op naar Tien. Dit is m’n lookje vandaag. De lipstick is Peach Passion van YSL. Lang geleden dat ik ‘m droeg, maar onlangs herontdekte ik hem weer. En wat is ‘ie toch eigenlijk leuk!

Als ik bij Tien aan kom staat de thee al klaar. Ik installeer mijn laptopje en begin met de mail.

Daarna nemen we een shoplog op van onze shopsessie van afgelopen woensdag (klik hier voor de vlog).

Light, camara, action! Het was weer een dolle boel tijdens het opnemen, haha!

Daarna stappen we in de auto om op locatie outfitfoto’s te maken.

Lunchtime! We eten ouderwets bolletjes met kipcorn. Hmmm, zo lekker!

En… we staan in de Vriendin met een interview! Super leuk. Ik ben dol op deze foto van Tien en mij, ik vind hem zo mooi.

Stresssss! Het ondernemerschap is bijna altijd leuk, maar ook wel eens stressvol en onzeker. Maar goed, het hoort erbij.

Om 17.30 uur is het tijd om weer naar de jongens te gaan. Ik pak mijn spullen, geef Noa een dikke kroel en stap in m’n auto.

Eenmaal weer thuis kook ik snel eten en doen Djurre en ik de jongens naar bed. Hier heb ik geen foto’s van, want het was zoals altijd weer een hectische avondspits. 😉

Om 19.30 uur plof ik op de bank en zie ik dat Tien een video in een groepsapp met vriendinnen heeft gestuurd. Ze leest een artikel voor over verschillende vormen vagina’s en zo ontstaat er in ons groepje een gesprek over onze ‘mevrouwtjes’. Ik heb me slap gelachen. Niets was te gek, vorm, uitstekende lippen, haar, geur. Zo heerlijk open en eerlijk, fijn om te hebben, die meiden.

En dat was de avond! Ik werk aan deze plog en Djurre doet ook lekker zijn ding.  Om 21.30 uur duik ik lekker mijn bed in. Truste!

Morgen weer een persoonlijk stuk op 2WMN, namelijk de weekvlog van Tien! En die moet je zéker kijken want we hadden zo’n leuke week! 

22 reacties

Yvonne -

Super leuk hoe jullie dit samen doen. Bedankt voor het kijkje achter de schermen!

Alex -

Leuk om een keertje achter de schermen te kunnen kijken! En super mooie foto’s :)

Martina -

Vooral verliefd op de gele touch in deze post 😉

Kirsten -

Oh Will die outfit, die hakken! <3 En je tas. Heerlijk! Fijne week weer! X

Willemijn -

Op instagram stond van de Sascha

Iris -

Waar zijn je hakken van?😊

Mya -

Ohh heerlijk, ik krijg gelijk trek in kipcorns!! Leuk weer een plog! En heerlijk klinkt dat om half 10 naar bed, ga ik vanavond ook weer lekker doen!
Afgelopen nacht om half 12 wakker geworden van de brandweer toen ik net in slaap gevallen was. Zucht. Leek net of die hier aan de achterkant stopte van het gebouw, zag ook de zwaailichten door m’n gordijnkieren heen komen en die leken te stoppen hier achter tegelijk met het geluid, dus ik stond gelijk naast m’n bed.
Bleek achteraf dat ze aan de zijkant van het gebouw langs gereden waren (want daar reed er later nog een langs) omdat er aan de voorkant op de weg een auto in de fik gevlogen was. Kwam flink wat rook vanaf (persoon was er volgens mij wel al uit, want geen ambu gezien gelukkig!). Dus hopelijk komende nacht gewoon normaal slapen 😉

Britt -

Wat leuk zo’n vertrouwde plog weer! Ik ben heel benieuwd naar het interview, het ziet er leuk uit!

Loes -

Leuk een keer zo’n plog! Stiekem vind ik het wel leuk dat jullie de cliffhanger hebben verklapt haha, want ik was super benieuwd.

Romy -

Wat leuk om eens een dagje mee te kijken! Het klinkt als een drukke en productieve dag. Heerlijk die WhatsApp-discussie! En wat is dat gele tasje leuk!

Lisanne -

Leuke plog! Love the bag!
Tsja, geld verdienen aan je kinderen… Wel een puntje om goed over na te denken vind ik. Ik snap het wel, het is nu je inkomen. Maar ik weet wel dat mijn kinderen, 16 en 18, het vreselijk zouden vinden dat een behoorlijk deel van hun leven online zou staan. Op een bepaalde leeftijd wordt de behoefte aan privacy heel groot. Ze worden autonome mensen die zelf willen beslissen hoe ze hun ‘online leven’ vorm willen geven.
Stof tot nadenken, maar jullie hebben dat ongetwijfeld ook wel gedaan!

Martine -

Daarom brengen we ze ook zo min mogelijk in beeld. En ik zeg zo min mogelijk, want helemaal buiten schot houden is gewoon zo lastig. Neem Jelle, die vindt de vlogcamera volgens mij enorm interessant! En deze kinderen -ook bijzonder- groeien weer in een heel ander soort digitaal tijdperk op. Als ik kijk naar mijn neven (die zijn 16 – 19 jaar) en zij doen geloof ik niets liever dan delen en zouden het denk ik ook geen probleem vinden om in mijn vlog te verschijnen. Het geeft zeker stof tot nadenken!

Joy -

Ik weet heel zeker dat ze daar zelf heel goed over nagedacht hebben, en dat je ze echt niet de les hoeft te lezen om zogenaamd ‘stof tot nadenken te geven’.

Lisanne -

Is zeker niet bedoeld als ‘de les lezen’. Heb ik blijkbaar niet duidelijk aangegeven. ik werk met tieners, en die geven altijd duidelijk het signaal alles zelf te willen vormgeven. En ik snap dat het bijna onmogelijk is ze helemaal buiten beeld te houden.

Danique -

Wat leuk om zo een kijkje te nemen achter de schermen! Heel tof je nieuwe tas!

Madelon -

Wat een leuk overzicht van de dag. Mooie tas trouwens 😉. De bevestiging van de schouderband aan de tas vind ik heel origineel.

Susan -

Leuke foto’s! Jullie hebben wel de cliffhanger verklapt haha

mieke -

Dat zag ik ook 😀 Ik zie ik zie wat jij niet ziet, en het is…. geel

Willemijn -

Hihi! 😉

Lenneke -

Hahaha, dat wilde ik ook al zeggen.

Marije -

Leuk om weer een plog te zien. Ben echt erg benieuwd naar jullie shoplog.

Tineke -

Ik had het artikel in de Vriendin ook gelezen, erg leuk! En inderdaad een hele mooie foto van jullie.
Liefs

Reageer ook