Jeffree Star Summerchrome Collection

Ein-de-lijk kwam dan mijn pakketje van Jeffree Star binnen. De hele Summerchrome Collection was zowat uitverkocht bij de Nederlandse en Engelse webshops dus bestelde ik een aantal items via Jeffree Star Cosmetics. En eer dat je het dan binnen hebt, ben je weer een tijdje verder.

Op 2WMN schrijven we bijna nooit meer over beauty, maar zo nu en dan maken we een uitzondering. We stopten destijds namelijk niet voor niets met LiveLifeGorgeous maar heel af en toe komt er nog wel eens een make-upproduct voorbij wat onze aandacht trekt.

Hoewel we beiden niet veel meer doen met ooglooks, zijn we nog steeds gek op lipstick. Dat zal denk ik ook niet meer over gaan. Het is zo’n simpel make-upproduct maar kan zoveel doen voor je gezicht.

Sinds ik de Velour Liquid Lipsticks van Jeffree Star probeerde, was ik om. Sindsdien hou ik altijd zijn video’s in de gaten om te zien of er nog een leuk kleurtje aan komt. Een aantal kleuren uit zijn Summerchrome Collection spraken me aan dus hoppa: in het mandje.

IMG_7155

IMG_7159

IMG_7157

Ik kocht drie kleuren uit zijn Velour Liquid Lipstick lijn: You Better Work, Candyass en Calabasas. Ik probeerde daarnaast een van zijn Lip Ammuntions uit, een lipstick met een satijnen finish genaamd Birthday Suit.

collage1

  • Bovenste foto met flits: You Better Work, Candyass, Calabasas en Birthdaysuit
  • Onderste foto zonder flits: You Better Work, Candyass, Calabasas en Birthdaysuit

https://www.youtube.com/watch?v=LVRZdANny3M&t=629s

Hij heeft helaas geen kleurbeschrijvingen er bij staan op zijn website. Hij legt het allemaal wel uit in deze video maar hé: ain’t nobody got time for that. Dus ik zou het zo omschrijven:

  • You Better Work: een medium, warme paarse kleur
  • Candyass: metallic warm roze met gouden/zilveren shimmers
  • Calabasas: een diepe, warme roze/rode kleur
  • Birthday Suit: een zachte, neutrale perzikkleur

IMG_7163

collage5

You Better Work – met flits en zonder flits

Hier zie je You Better Work. Ik heb Jeffree ooit horen zeggen in een video dat matte liquid lipsticks in rode, paarse en donkere kleuren lastig zijn om te produceren. Ze hebben vaak de neiging om in te drogen of af te brokkelen. Hij heeft niets teveel gezegd, want dit heb ik bij andere merken zoals Anastasia en Kylie Cosmetics ook weleens gemerkt. Ik vind You Better Work in principe niet heel erg indrogen, maar hij slijt en brokkelt wel meer aan de binnenkant van de lippen dan andere Velour Liquid Lipsticks. Jammer, maar wel een toffe kleur en…en ombre lip met Candyass in het midden en aan de buitenkant You Better Work zou ook wel heel tof zijn.

IMG_7166

collage3

Candyass – met flits en zonder flits

Candyass is de eerste metallic Velour Liquid Lipstick die ik heb geprobeerd. Weer een nieuwe ervaring en wat een nostalgie. Het doet me denken aan de L’Oréal Glam Shine lipglosjes alleen dan mat met een goede houdbaarheid. Een hele aparte kleur, ik vind het wel een heel cool effect eigenlijk. En ten opzichte van lipgloss plakt dit tenminste niet en houdt het veel beter. Geinig!

IMG_7171

collage4

Calabasas – met flits en zonder flits

Jaaa, Calabasas: daar ben ik langs gereden en stiekem hoopte ik Jeffree Star nog te spotten maar helaas. Ja, wat moet je er over zeggen? Gewoon zo’n mooi kleurtje die zowel opvallend als redelijk neutraal is. Wederom van hele goede kwaliteit, zoals ik gewend ben van de JS Velour Liquid Lipsticks. Wat ik ook vind, is dat je lippen altijd zo extra vol lijken met dit product.

Nu moet ik ook bekennen dat deels mijn zwangerschap hiermee te maken heeft, mijn lippen zijn ook wat voller. Leuk pluspunt aan de zwangerschap!

IMG_7173

collage2

Birthday Suit – met flits en zonder flits

Birthday Suit is de eerste Lip Ammuntion die ik uit heb geprobeerd. En wat een fijne lipsticks zeg! Daarnaast vind ik dit kleurtje helemaal geweldig. Wat mij betreft een perfecte, neutrale kleur. De lipstick heeft een zachte, satijnen finish. Jep, I’m in love!

IMG_7159

Zijn er nadelen? Ik vind de kleur van de verpakking heel tof, maar het voelt en ‘klinkt’ heel goedkoop. Een beetje plastic fantastic. Dus ik hoop in de toekomst dat het wellicht wat luxer aan gaat voelen. Dat zou wel bij hem passen.

Verder vind ik de Summerchrome Collection heel tof, er zitten weer een aantal pareltjes tussen wat mij betreft. En zoals jullie in de weekvlogs ook wel zien, draag ik heel vaak lipproducten van Jeffree Star dus ik ben fan.

Jeffree Star is te koop via zijn webshop Jeffree Star Cosmetics, maar ook via Beautybay of  de Nederlandse webshop Make-up Spot.

23 reacties

Nicole -

Ik vind het altijd zo leuk om weer eens een beauty review te zien van jullie! Ik vind vooral Birthday Suit heel erg mooi, maar de andere drie kleuren staan je ook prachtig. Wat een pareltjes zijn het toch!

Joyce -

Oh wauw, ik vind Calabasas echt geweldig en wat staat hij je geweldig! Heb m gelijk besteld bij The Makeupspot, oeps!😜

Kim -

Damn girl, wat zie jij er goed uit!

Neverdullmoments -

Calabasas (geniaal, die namen) staat je echt prachtig!

Debby -

Ik heb zelf Calabasas en thick as thieves. Ben er verliefd op! Heb ze zelf via the make up spot. Scheelde invoer kosten, verzendkosten en had het sneller in huis.

Martine -

Ja I know, helaas weten heel veel mensen dat en was alles binnen no time uitverkocht… HUIL :'(

Kelly -

Calabasas en Birthday Suits zijn mijn faves. You better work vind ik ook erg gaaf! :)

Nina -

Ze zien er allemaal prachtig uit maar Candyass is mijn favoriet! 💕

Lindsey Beljaars -

Wauw! Ik vind Calabasas echt prachtig!

Britt -

Ik vind Candyass en You Better Work heel erg mooi!

Evi -

Wat een toffe kleurtjes! ‘You better work’ zou ikzelf nooit aandurven, maar ‘Candyass’ en ‘Calabasas’ vind ik wel echt super! Mag ik trouwens weten waar je dat geniale shirt vandaan hebt? :)

Martine -

Gekocht in de uitverkoop bij de Zara!

Evi -

Oh wauw, lucky find! 😀

Kirsty -

Calabasas en Birthday Suit vind ik denk ik de mooiste kleurtjes uit deze post! Fijn ook om een keer wat over de Lip Ammunition lipsticks te lezen, daar was ik al benieuwd naar; ik denk dat ik die qua substantie fijner zal vinden dan de liquid lipsticks.

Haydée -

Zo fijn om eens een beauty-artikel te lezen! Ik snap dat het niet meer jullie focus is, maar dat maakt het des te leuker om af en toe eens verwend te worden met zo’n artikel. Mijn favoriet is Calabasas, staat je trouwens prachtig!

Michelle -

Wat een mooie kleuren! Ik ben alleen niet helemaal weg van ‘you better work’.

marrie -

Fijn, weer een keer iets over beauty.

Loes -

Mooie producten! Ik vind Calabasas je heel mooi staan, super chique.

Syl -

Ik heb Calabasas vorige week binnengekregen via the make-up spot. Ik heb inmiddels 12 kleurtjes hehe. Wat zijn ze fijn.
Die lipstick ziet er ook geweldig uit.
(Ik denk trouwens dat de lipsticks ‘Secret Selma’ of ‘pillowtalk’ van Charlotte Tilbury echt wat voor jou is. )

Denise -

Mocht je pillowtalk lipstick kopen van charlotte tilbury, koop dan zeker ook de lipliner even erbij. Persoonlijk vind ik de lipliner mooier dan de lipstick, heb ze allebei en heb toch het idee dat de kleuren niet helemaal hetzelfde zijn. Sowieso kun je pillowtalk lipliner niet missen in je stash, ik gebruik die in combinatie met zo veel lipproducten, deze zit ALTIJD in mijn make-up tasje.

Jana -

Op het eerste gezicht leek Candyass mijn minst favoriete kleur, maar op jouw lippen vind ik ‘m eigenlijk de mooiste! Staat echt heel mooi bij jou en doet je echt stralen (al doe je dat natuurlijk ook al van jezelf 😉 )

Linda -

Ik ben fan van Calabasas, die staat jou erg mooi! En candyass spreekt mij ook erg aan. Gave collectie heeft JS weer uitgebracht. Een van zijn lipamunitions staat nog steeds op mijn wensenlijst.

Marije -

Wauw, mooie kleuren! Ik vind birthday suit en candy ass echt super

Reageer ook