Dineren bij winnares Marloes met Santa Maria!

Van al die heerlijke Bloginsiders recepten, kan er maar een de winnaar zijn. En dat is Marloes! Op een zaterdag ging ik naar haar toe en maakten we haar winnende recept: de Santa Maria Tortillataart. Het was supergezellig om samen te koken!

https://youtu.be/3_mBcjZOBjA

 

Lunchgerecht 1: tortillataart: ingrediënten: 3 #santamaria #tortilla’s, 500gram rundergehakt, geraspte oude kaas, zwarte bonen, Lima bonen, mais, #santamaria #tacokruiden en #guacamolemix, 2 rijpe avocado’s, sour cream, salsa saus en jalapenos. Volg nu de volgende stappen: bak het gehakt rul en voeg de tacokruiden toe. Voeg hierna de Lima bonen, zwarte bonen en het mais toe en bak dit even mee. Vet een bakblik in met olijfolie, plaats een tortilla in het bakblik. Schep hierna een deel van het gehakt/bonen mengsel in het bakblik. Hierna voeg je een paar eetlepels salsa saus over het mengsel en dit smeer je uit. Je sluit af met de geraspte kaas en hierna begin je weer van voor af aan. Je eindigt met de geraspte kaas. Zet het bakblik 10 minuten op 180 graden in de oven. Laat het bakblik even afkoelen en snijd de tortillataart aan. Serveer de tortillataart met een lepel sour cream, zelfgemaakte guacamole (met een beetje hulp van de #santamariatexmex mix) en voor een beetje extra pit: de jalapenos pepertjes. Enjoy! #verrasmettexmex #texmex #santamaria #2wmn @martiniii10 @willemijnvl

Een bericht gedeeld door marloes81 (@marloes81) op

Hier kun je nog een keer het recept zien van Marloes wat ze deelde via Instagram. Het was een ontzettend gezellige dag en de tortillataart smaakte heerlijk. Ideaal dat je dit gerecht voor zowel lunch als avondeten voor kunt schotelen. Zeker een aanrader om eens te maken, het is weer eens iets anders dan een standaard wrap. Lieve Marloes, nogmaals dank voor de ontzettend gezellige dag en alle Bloginsiders natuurlijk weer bedankt voor het delen van al jullie heerlijke Santa Maria recepten.

Wil je nog meer recepten zien? Bekijk ze hier!

5 reacties

Inge -

Wat toevallig zeg dat zij al twee keer heeft gewonnen! Ziet er dan ook goed uit! :-)

Mare -

Even een zaterdag vanuit Groningen naar de Hoeksche waard…..kunstwerken maken van een recept voor een advertorial, goed onderbouwde artikelen schrijven voor de ing. Jullie zijn echt van alle markten thuis en jullie weten een ad of samenwerking echt pareltjes van artikelen te maken!

Martine -

Wat een ontzettend lief compliment, dankjewel. We doen flink ons best dus fijn om die waardering te lezen. <3

Linda -

Dat ziet er super lekker uit zeg! En ik had net besloten een soepje te eten omdat ik geen zin heb om te koken, heb nu al spijt! Volgens mij heeft Marloes ook een heel leuk huis, had eigenlijk graag een home tour gezien

Martine -

Klopt, ze heeft een waanzinnig huis maar…ze zitten midden in de verbouwing. Het hele huis gaat zowat op de schop. Ik weet zeker als het straks af is dat het er prachtig uit ziet.

Reageer ook