DESIGNER SHOPLOG (o.a. Mulberry, D&G en Burberry)

Joehoee, hier is ‘ie dan hoor! Dé designer shoplog van ons shoptripje naar Azzurro Kids en Mulberry. Want na die superleuke dag, kon het natuurlijk niet anders dan dat we thuiskwamen met een paar hele mooie dingen. En dure. Kuch. Want… €300 voor een t-shirtje voor een baby?! Tja. Nou ja. Maar leuk was het zeer zeker!

https://youtu.be/EXWCNdcN5HU

Sponformatie
* Alle kleding van Azzurro Kids hebben we gekregen. Ze hebben ook een webshop waar nog steeds goeie sale is!

16 reacties

Haydée -

Heerlijke video om naar te kijken! En om nog een extra argument aan de redenering toe te voegen: zulke merken hebben een hoge doorverkoopwaarde, dus dat kan je weer van de prijs afhalen. Dan is het bijna voor niks, haha!

Marijke -

Ten eerste wil ik even zeggen dat ik jullie blog echt een van de leukste vind om te volgen. Ik vind het wel erg tof dat jullie deze uitnodiging gekregen hebben. €300-, voor een shirtje zijn geen bedragen (ik zou het liever in mijn hypotheek steken) maar wel erg leuk dat jullie items mochten uitzoeken voor niks. Het jammere is inderdaad dat ze er sneller uit zijn dan je denkt, de kleding is nog niet af(gedragen) of het is al te klein. Lekker heel veel aandoen bij de kindjes. :) Ik vind Lacoste polotjes erg leuk voor jongens/meisjes. Merken als Dolce & Gabbana worden zo ontzettend nagemaakt dat ik het merk echt heel lelijk vind. Gucci zou ik zelf weer leuk vinden voor een montuur of zo, die brillen vind ik wel heel mooi.

Els -

Dat is geen gitaar.

Marjan -

Haha dat dacht ik ook al 😛 lijkt me een contrabas!

Alex -

Super leuke video! De kinderkleding is super schattig, alleen zou ik er nooit zo veel geld aan uitgeven. Maar helemaal eens, als je het geld hebt, good for you! :)

Jana -

Wat zit je haar hier leuk, Martine! :) (de shoplog moet ik nog bekijken dus daar kan ik nog niets over zeggen, maar dat wilde ik toch al even kwijt, haha :D)

Mare -

Een gegeven paard kun je idd niet in de bek kijken. Maar echt, kinderen herinneren zich helemaal niets van die mooie kleding…het moet vooral lekker zitten. Veel liever zou ik al het geld sparen zodat ze later een leuke studie kunnen doen.

Suzanne -

Dit zet mijn Zara-verslaving voor mijn meisjes wel enorm in perspectief 😉

Michelle -

Hahaha al die vrouwenlogica! Geweldige shoplog. Sommige bedragen zijn inderdaad redelijk bizar voor kinderkleding, maar ik kan me niet voorstellen dat iemand hier ‘nee’ tegen gezegd had hoor! Jullie nieuwe Mulberry’s zijn prachtig.

M. -

Wauw…wat geweldig dat jullie al die kinderkleertjes hebben gekregen! Zou het zelf niet eens meer in de wasmachine durven te stoppen, laat staan het aan te houden als ze gaan lunchen/avondeten. Heb zelf ooit een geweldig mega duur merk leren jasje gekocht voor mijn dochter en die heeft ze met veel plezier en lang gedragen en zit nu in haar herinneringen koffer. En hoop stiekem dat dat jasje nu generaties lang meegaat, en ik het ooit nog eens terug mag zien, als dat mij gegund is als mijn achter/achter kleinkind datzelfde jasje zou dragen.

Loes -

Jaaa, ik keek zo uit naar deze shoplog! En ik moest heel erg lachen om hoe jullie de prijzen goed aan het praten waren. Gewoon lekker van genieten, ieder zijn ding, je hoeft niets goed te praten! Ik vind de Mulberry’s echt prachtig.

Fabienne -

Nou sorry… Al was ik ‘loaded’… Dan nog ging ik geen €200,- voor een babyshirtje en €300,- voor een babyjasje uitgeven…voor wat ze welgeteld 1,5 á 2 maanden aan kunnen. Buitenproportioneel (gezien het feit dat de helft van de wereldbevolking moet rondkomen van minder dan een dollar per dag) en niet nodig… Als ze wat ouder zijn vind ik het weer een ander verhaal, maar zelfs dan vind ik het absurd veel geld. Maar ieder zn ding… Gelukkig mag iedereen dat zelf weten!

Roos -

Amen!
Serieus, wat een idiote bedragen. Persoonlijk zou ik dat dus nooit uitgeven aan kleding (voor wie dan ook…)

Eline -

Ontzettend leuke en grappige shoplog weer! Wat ik enorm waardeer is dat jullie gewoon jezelf blijven. Ondanks dat je mooie, dure designerkleding hebt gekregen gewoon durven zeggen wat je van de prijs vindt. Top meiden!

Lenneke -

Precies dat.

Marije -

Ik vind jullie redenaties echt geweldig 😂😂😂

Maar super leuke spullen hebben jullie geshopt. Ik ben in love met jullie tassen.

Reageer ook