2Wear: Mulberry Clifton Porcelain Blue

Ja ja, dat klinkt chic. Porcelain Blue is dan ook de kleurnaam van mijn nieuwe aanwinst op het gebied van designertassen: de Mulberry Clifton. Je kon ‘m eergisteren al bewonderen in de shoplog. En ik combineer dit pareltje vandaag met een nieuwe outfit. 

Het is niet normaal, maar laatst schreef ik nog een artikel over een terugblik op mijn designeraankopen. En ja hoor, nog geen maand later koop ik gewoon een nieuwe Mulberry.

Ik. Een nieuwe Mulberry. Terwijl ik zo zat af te geven op de restyling van ons geliefde tassenmerk. Vooral de eerste collectie van de nieuwe Mulberry designer vonden we oerlelijk. Maar toegegeven, de collectie die nu in de winkels ligt is een stuk aantrekkelijker. Wat zeg ik? Er staat zelfs weer wat op mijn wishlist. Gelukkig, ik was al bang dat Mulberry me niet meer kon bekoren.

In het artikel noemde ik onder andere dat ik nog weleens een felle roze of blauwe tas zou willen hebben. Deze kleur blauw vond ik ontzettend tof. Het valt op, maar is niet schreeuwend en past daardoor bij veel outfits. Ook ben ik verliefd op dit formaat van de Mulberry Clifton. Helaas willen ze wat exclusiever te werk gaan en dus gaat dit formaat er uit. De Mulberry Clifton blijft dus wel, maar niet dit kleinere formaat.

Dat vind ik enorm jammer, tegelijkertijd zijn deze Cliftons dus nu in de sale om die reden en wie weet -bij genoeg animo- komen ze weer later terug.

Wat ik zo leuk vind aan dit model, is dat het hengsel bestaat uit een deel gekleurd leer en een toffe stoere ketting. Ik vind het heel mooi en stoer staan dat een deel van de kleur zo op die manier op de schouder te zien is. Maar als het hele hengsel volledig van leer was geweest, had ik het weer minder leuk gevonden. Dus deze combinatie van een stuk leer en ketting vind ik helemaal top! Dat maakt ook dat ik er verliefd op werd.

Genoeg geraved over mijn nieuwe prinses, geef vooral een gil als je een What’s in my Bag video wilt zien met mijn nieuwe porseleinblauwe Clifton in de reacties onder dit artikel.

Verder draag ik een nieuwe jurk die ik ook kocht in Amsterdam van Tommy Hilfiger. Ik zag deze op de paspop en vond het gestreepte printje in de eerste instantie hysterisch maar ook wel aantrekkelijk. Willemijn zei meteen: ‘Wat een leuke jurk, ga je die passen?’ Ik dacht het, zij zei het. En het stond veel leuker dan ik verwachtte. Heel vrolijk met dat wit, geel, rood en blauw.

Omdat de jurk al behoorlijk wat aandacht vraagt, houd ik mijn make-up rustig en trek ik witte sneakers aan voor een extra zomerse look. Wat zijn witte sneakers toch makkelijk hè? Je kunt ze zo simpel combineren. Deze sneakers zijn merkloos en mocht ik een jaar geleden uitzoeken bij het winkeltje Oeuvre tijdens een shopsessie met personal stylist Anouck.

Het enige opvallende aan mijn make-up zijn mijn lippen. Ik gebruikte de matte liquid lipstick Mary Jo K van Kylie Cosmetics. Een prachtige kleur, toch vind ik deze wel wat droog worden na verloop van tijd. Eenmaal weer thuis heb ik de lipstick er dus ook weer af gehaald. Verder draag ik The Balm Desert Bronzer en een zachte ooglook met warme, bruine tinten.

En voor de zwangeren onder ons: zo zie je maar dat kleding die niet speciaal voor zwangeren is ontworpen ook prima gedragen kan worden. Deze jurk is een en al stretch dus ideaal. Ik krijg vaak vragen welke maat ik draag en dat is per merk weer verschillend. Ik heb bijvoorbeeld maat M van deze jurk, terwijl ik bijna 25 weken zwanger ben. Kun je nagaan hoe verschillend dat kan zijn.

Mijn nagels passen er ook perfect bij trouwens, match made in heaven! Ik heb ze laatst weer laten doen bij LILAK. Ze zijn een iets andere vorm. Voorheen waren ze puntig en nu meer afgerond vierkant. Ik ben er heel blij mee en zal ze wel missen als ze straks er af gaan.

En dan was dit het weer. Bedankt voor het lezen en allemaal een fijne zondag!

26 reacties

Priscilla -

Wat zie je er goed uit! Prachtig, ook je mooie buik zo in de jurk. Oh, en je tas… die is ook heel erg mooi. Daar kan ik momenteel alleen maar van dromen. Dus ik geniet gewoon een beetje met jou mee.

Nicole -

Het is echt zo een leuk tasje. Ook echt de perfecte kleur!

Haydée -

De kleur van je nieuwe tas vind ik echt heel mooi! En het combineert ook zo fijn met je jurk. Een geslaagde outfit!

Marieke -

Wat zie je er weer prachtig uit! En wat een super leuke outfit! Ik ben zeker voor een what’s in my bag video. En misschien ook een 2wear met Willemijn en haar nieuwe mulberry? :)

Ilona Wielinga -

Aah wat een superleuke outfit! Een erg mooi tasje ook zeg 😀

Ju -

Jurk staat je echt fantastisch!

Marit -

Hoi hoi! Her zou echt superr leuk zijn als jullie een whats in my bag video gaan maken ❤️

Mare -

Oe die jurk prachtig vooral in combi met die tas. Alleen zelf kan ik dit soort jurkjes nooit dragen, lange jurken zijn namelijk altijd echt veel te lang voor mij omdat ik erg klein ben.

Evi -

Wauw, Martine, wat ben je stralend zwanger!! Dat schattige buikje staat je goed ;). Zowel de tas als de jurk zijn ook helemaal mijn ding!

Jana -

Wat zie je er hier mooi uit, Martine! Heel mooie jurk & een DROOMtas (zwijmel…) :)

Shirley -

Echt fantastisch dit!

gertje -

Hoe leuk! Wanneer krijgen we nog eens een update van je zwangerschap?

Lindsey Beljaars -

Oh wat een top outfit!!

Stephanie -

Alles ziet er prachtig uit! Echt top^^

Syl -

Zowel de jurk als de tas vind ik erg mooi.

Amy -

Prachtige jurk, staat je fantastisch! Ik hou van Tommy Hilfiger, al jaren een van mijn favoriete merk. Ze hebben er vaak hele toffe items :-) En de tas vind ik ook gaaf, past perfect bij deze outfit!

Nele | Pizzapartyfridaynight -

Martine, je ziet er echt geweldig uit! :-) en, wat een mooi tasje :-O

Romy -

Je ziet er echt prachtig uit! Wat staat deze kleurrijke jurk je mooi en dat tasje past er perfect bij. Goede aankopen!

Loes -

Deze jurk staat je echt prachtig! Wauw! En je tas is ook ontzettend mooi, een what’s in my bag is altijd leuk.

thebeautyblognl -

Echt prachtig! Zo een mooie kleur die tas! x

Martina -

Je ziet er prachtig uit!!

Britt -

Je straalt helemaal, wauw! De jurk staat je echt prachtig, en leuk dat je hem in de toekomst nog kan dragen! Je tas ook, die kleur is zo mooi, inderdaad zoals je zelf zegt opvallend maar niet te schreeuwerig, I like!

Linda -

Wauw, echt prachtig! Je ziet er geweldig uit 🙂 Mooi mens!

An -

Laat je de nagels straks verwijderen ivm de baby? Je kan ze ook houden als de baby er is😉
Ben geen fan van kleuren( geef mij maar zwart) en zou noch de jurk noch de tas ooit kopen maar bij jou staat het zeer leuk. Mooie combinatie

Linda -

Yes please een whats in my bag artikel, leuk!

Marije -

Zowel jurk als tas een schot in de roos. Jurk staat je super en ben verliefd op de tas

Reageer ook