2Vlog: KIDS DESIGNERKLEDING SHOPPEN!

Wij waren door Azzurro Kids uitgenodigd om designerkleding voor onze kids te shoppen. Hoe tof is dat? We maakten er meteen een heerlijk dagje Amsterdam van en shopten niet alleen voor de kids mooie dingen, maar ook voor onszelf. We gingen onder andere naar onze ‘oude vriend’ Mulberry. Happy shopping!

https://youtu.be/uDWmeb8Pvgo

PSSST: Vergeet je niet te abonneren op ons YouTubekanaal! Zo mis je nooit meer een van onze vlogs of andere video’s. Zoals bijvoorbeeld de shoplog van deze toffe dag die volgende week online zal staan op ons kanaal.

PSSST 2: Er is nu nog 50% korting bij Azzurro Kids, dus mocht je een speciaal designeritem willen inslaan voor je kindje of als gaaf (kraam)cadeautje raden we je aan om er snel heen te gaan, want de afgeprijsde kinderkleertjes gaan behoorlijk hard. Sowieso hebben veel winkels sale op dit moment dus ideaal om een dagje naar Amsterdam of een andere stad te gaan. Fijn weekend allemaal!

6 reacties

Amelie -

Heel leuk die kleertjes als je ze krijgt maar niemand gaat dit zelf kopen want kinderen groeien zooo snel! Tenzij je geld over hebt 😉

Benay -

Ik word altijd aangestoken door zulke video’s en wil nu ook babyshoppen, maar ben nog meer benieuwd naar welke Mulberry het is geworden haha.

Loes -

Ik vind dit soort video’s zo gezellig en leuk. Kijk er altijd met veel plezier naar! En ohhh die cliffhanger, ik wil weten welke jullie gescoord hebben!

LIsa -

Super gezellige video! En wauw, die kleertjes! Ik ben wel heel benieuwd welke Mulberry het is geworden. Hou ons niet te lang in spanning! haha.

Tineke -

Krijg meteen zin om te gaan shoppen voor mijn zoontje! Leuke vlog!
Liefs

Marije -

Wat zijn jullie heerlijk wezen shoppen. Benieuwd naar de shoplog en vooral welke Mulberry het is geworden

Reageer ook