2Shop: ZWANGERSCHAPSKLEDING

Van het merk Noppies mocht ik een aantal prachtige items uitzoeken voor mijn zwangerschapsgarderobe. Je kunt je voorstellen dat ik daar heel erg blij mee ben. Ik woon zowat in mijn nieuwe pyjama en kan niet wachten om het badpak aan te trekken deze zomer. Ik laat je zien wat voor zwangerschapskleding ik allemaal heb.

https://youtu.be/QCkgF7idDKw

 

 

8 reacties

Marrit -

Wat zie je er supermooi uit! Je haar mooi, je makeup mooi! Applaus! Ik vond het tijdens mijn zwangerschap ook juist fijn om strakkere jurkjes te dragen, omdat je nou eenmaal echt trots mag zijn op je zwangere buik (zonder zwangerschap ben ik veel kritischer op een buikje wat je in een strakke jurk zou zien). Wat een bijzondere tijd en zo leuk dat je ons daar in mee neemt.

Michelle -

Wat staat dat badpak je mooi! Ik heb precies dezelfde in het helemaal zwart en ben er ook heel blij mee! Zo’n fijn merk voor positiekleding. En ook voor baby- en kinderspulletjes trouwens; de kwaliteit is echt heel goed.

Loes -

Ook al is het voor mij nog niet aan de orde: toch een leuke video om te kijken! Hele mooie items en je ziet er prachtig uit.

Kirsten -

Wauw Martine! Dat badpak staat je echt prachtig! Geniet nog van je zwangerschap! Liefs

Amelie -

Helaas kom je ook vaak aan op je heupen en billen dus ik neem altijd een maat groter van de Noppies jeans en dan in de plus size maten. Helaas paste ik de positie kleding verder niet van Noppies omdat de XL te klein is voor als je maat 46-48 hebt zoals ik. Tip voor zwangere vrouwen met maatje meer: bij Bon Prix verkopen ze plus size positie kleding en ook bij Zalando van DP Maternity. En sommige jurken van Mamalicious vallen ook groot.

Linda -

Mooie vrouw! Het badpak is echt prachtig, wat jammer dat dat waarschijnlijk na je zwangerschap te groot is. Ik was ook groot Noppies fan, mede ook omdat ze kleine maatjes verkopen en die in veel zwangerschapskledingmerken niet te verkrijgen zijn. Mijn Noppies vesten, BH’s en voedingsshirts draag ik nog steeds. Zoontje is 7 maanden oud nu. :)

Ik ben trouwens thuis in bad bevallen (afgelopen december). Dan heb je het dus zeker weten niet koud! Bad moet rond de 37-38 graden blijven en in een kleine ruimte wordt dat een stoombad. Mijn man lacht me nu nog uit om het feit dat ik elke 5 minuten aan iedereen zei/vroeg: “Boh.. warm, hebben jullie het niet warm?” 😀 😉

Geniet nog van je zwangerschap (en van je mooie buik)!

MartineLucia -

Oh Tien, ik vind je zóóó mooi zwanger! Je ziet er echt prachtig uit en wat een fijne dingen heb je gescoord!

Lisa -

wauw ik ben echt impressed, wat een mooie dingen. In mijn hoofd is zwangeschapskleding saai en degelijk maar (L). Badpak, blouse, jurk, pyjama. Echt supermooi!

Reageer ook