Weekvlog #41: HET JENEVERMUSEUM

Deze week zat weer bomvol leuke dingen. De hele week stond in het teken van de camera. Van fotoshoots tot het maken van leuke video’s. Het was weer een productieve en leuke werkweek met als afsluiting het uitje dat Renate en ik geregeld hadden voor mijn vaders 70e verjaardag. Proost!

https://youtu.be/pRUkXZ33w8M

 

8 reacties

Chantal -

Het jenevermuseum in Schiedam aan de Lange Haven! Leuk! Ik kom zelf uit Schiedam, geboren en getogen. Inmiddels woon ik in Amsterdam, maar soms mis ik mijn vertrouwde stadje wel. Maar goed, Amsterdam heeft ook zo zijn charmes :).

Evelien -

Mede-(ex)Schiedammer. :) Hoelang ben je er al weg? Er is heel weinig over van Schiedam, de halve hoogstraat staat leeg en alle kroegen gaan 1 voor 1 dicht. Of failliet of iemand besluit er weer eens een wietplantage in te gooien. Zonde.

Denice -

Jeetje! Ik ben halverwege de vlog maar ik heb een probleem met mijn kortetermijngeheugen dus ik typ even wat ik sowieso wil zeggen: WAT GOED! Wat geweldig mooi en lief dat jullie iedereen hebben teruggemaild die reageerde op de oproep! Er zullen heel wat heftige verhalen tussen hebben gezeten en ik heb er echt respect voor dat jullie daarvoor hebben gekozen.
Martine: Leuk begin van de vlog! hahaha leuk om te zien dat jullie nog altijd dezelfde humor hebben als aan het begin van LLG en lekker kinds blijven.
Het wel/niet gedeelte van is de maskervideo al online gekomen was ook erg leuk :p
Zo wat een waslijst haha!

Denice -

Jaa was weer een leuke vlog! :) Je hebt echt een zwangere vrouw shine 😉

Evelien -

Gezellige week! En wilde toch even reageren, want vond het wel leuk om te zien dat je in mijn geboorte stadje Schiedam was bij het museum (zat een paar straten verder op een verjaardag te vieren die dag). Mocht je ooit weer gaan en geen last van hoogtevrees hebben, dan is op de molen gaan ook een leuk extra’tje voor zo’n dagje. :)

marrie -

Wat ik zo grappig vind van jou is dat je altijd zo enorm kan lachen om je ouders, vooral om je moeder😅

Loes -

Hele leuke vlog, volgens mij heb je het heel gezellig gehad met je familie! Let je wel een beetje goed op jezelf, want volgens mij heb je het aardig druk afgelopen weken!

Kelly -

Dat was een drukke productieve week! Ik ben vooral benieuwd naar de foto’s !

Reageer ook