Weekvlog #40: EEN DERDE KIND?

Het is maandag, het begin van een nieuwe week! En dat betekent ook: een nieuwe weekvlog! Deze keer was ik (Willemijn) weer aan de beurt. We hadden een boel gezellige afspraken deze week, ontdekten een toffe nieuwe Netflix serie en ik mijmerde over het wel of niet zouden willen krijgen van een derde kind. Kijk gezellig mee! 

https://youtu.be/2QkYi2ThyoU

Sponformatie
* Geen van de vermelde items of producten in deze video is gesponsord.

30 reacties

Patricia -

Djurre, je hebt groot gelijk met de koffie, dat zijn absoluut prioriteiten! Helaas snappen ‘theemutsen’ dat niet 😉

Christel -

Haha, je vind je boeket wel echt heel mooi he! Maar het is ook een prachtig boeket.
Ik ben zelf een theedrinker maar ‘s ochtends om een uurtje of 10 moet er echt een kop koffie in. Dus ja, ik zou idd er ook voor naar de supermarkt gaan.
En op het laatst, herkenbaar hoor. Als je in een week al veel alleen geweest bent met de kids ben je er soms gewoon een beetje klaar mee. Ik heb er drie (inmiddels niet meer zo heel klein) maar nog steeds vind ik het gewoon fijner om met z’n tweetjes de boel draaiende te houden.

Mira -

Babykleertjes en babyspullen die je niet meer nodig hebt kun je ook doneren aan stichting babyspullen! Zij hebben inzamelpunten door het hele land en zo kunnen nieuwe ouders die amper geld hebben er ook nog plezier van hebben. Is misschien handiger dan in de kledingcontainer.

Willemijn -

Leuke volg, erg herkenbaar ook, hier ook 2 jongens😉 Waarvan is dat super leuke broekje met blauwe walvissen?

Mariet -

ik ben het helemaal eens met Jelle, ik houd ook zo NIET van puddingbroodjes haha! Gezellige vlog weer! X

Carmen -

Ik lust geen koffie, word al misselijk bij de geur ervan, dus ik snap het niet nee. 😉 Leuke vlog weer, mooi hoe je ook de momenten laat zien waarop je er even doorheen zit. En de enorme bende in de woonkamer…. Herkenbaar

Linda -

Ik drink geen koffie, maar ik ben in dit geval voor team djurre! Uit liefde had je wel de moeite even kunnen doen, hij had het gewaardeerd 😉

Ilse -

Ik laat van de babykleertjes van mijn kids 2 memory quilts maken die ik straks op hun bed kan leggen. Super mooi en een herinnering aan een bijzondere tijd :)

Michelle -

Koen zit naast me terwijl ik deze vlog kijk en die is het zó met Djurre eens! Hartstikke normaal om ‘s avonds laat nog naar de super te rijden om te voorkomen dat er in de ochtend geen koffie is. Haha. Ik snap de behoefte als theedrinker ook niet helemaal. Leuke vlog weer!

Denise -

Aaaaargh NEE, ik had zo gehoopt dat jullie je ver zouden houden van click-bait titels… echt jammer!

P.S: wél een leuke vlog gelukkig!

Nynke -

Haha, ik zou ‘s avonds ook geen koffie meer halen hoor! Maar stel dat we helemaal geen thee meer in huis zouden hebben.. Ai, dan snap ik het al wat beter moet ik zeggen! 😀

Pauline -

Leuke vlog, mooie bloemen en ik begrijp
Djurre volkomen !!!!!
De dag moet je met koffie beginnen!!!

Alie -

Hey Willemijn! Leuke vlog weer! Komt er binnenkort ook weer een update over jullie nieuwbouwhuis? Of inspiratie hiervoor? Wij zijn zelf ook bezig met een nieuwbouwhuis dus vind die altijd extra leuk 😀

Anita te Gussinklo -

Slechte huisvrouw hoor Willemijn.
Ik drink zelf ook geen koffie maar zorg dat er altijd koffie & filters in huis zijn.

Sandra -

Heel fijne vlog opnieuw! Maar over koffie valt echt niet te discussiëren, die moet er gewoon zijn ‘s ochtends ;). Nu ik opnieuw zwanger ben en van mezelf geen koffie mag drinken besef ik nog maar eens wat een heerlijk momentje dat iedere ochtend is :).

Manon -

Sorry hier team Djurre hihi

Meral -

Super leuke vlog weer! Als ik een tip aan jou mag geven Willemijn, je zou misschien alle kleertjes die te klein zijn geworden voor jouw kids het misschien aan Martine geven :) Zo heeft zij alvast een klein voorraadje op maat liggen voor haar kleine man straks! Oh ja en de bloemen zijn inderdaad prachtig. ❤️

Laura -

Ik zou ‘savonds absoluut koffie in huis halen voor de volgende ochtend.
En nee, dat kan niet wachten tot ‘smiddags.
En nee, daar kunnen niet-koffiedrinkers niet over meepraten.

Anke -

Heeeele leuke vlog weer, zo herkenbaar veel dingen al heb ik ‘maar’ 1 dreumes, voel me geregeld net zoals jij 😉 enneee als de koffie hier op is kunnen we niet verder hoor dan ga je zeker nog naar de winkel als het nog kan 😉

Nanda -

Zo leuk altijd je vlogs!! Ook al vergeet je zo nu en dan je camera. Maakt helemaal niks uit! Vind datgene wat je laat zien al superleuk!

Suzanne -

Groot gelijk Willemijn, Djurre stelt zich e-norm aan. Zegt iemand die geen koffie lust. Leuke vlog weer!

Loes -

Wauw, de bos bloemen is inderdaad prachtig! Mooie kleuren. Ben benieuwd wat de toekomst jullie gaat brengen, leuk om je erover te horen nadenken.

Naj -

Super leuke vlog weer! En je doet het goed hoor, multitasking supermom 👌🏻

Jeanet -

Ik snap je helemaal hoor Djurre, haha!

Linda -

dat van die kleding is bij ons niet zo, de mensen van de kledingbakken gooien zelfs hele lakens gewoon weg omdat ze die niet kwijt kunnen. Ook bij de plastic verzamelzakken is dat zo

Melissa -

Leuke vlog!
Waar komt Jelle ze cobalt blauwe vest vandaan?

Willemijn -

Next Direct :)

Patricia -

Leuke vlog! Over koffie valt niet te discussiëren. Ik zou dus ook ‘s avonds nog naar de winkel gaan haha!

Kelly -

Weer een fijne en gezellige vlog!

Susan -

Leuke vlog!

Reageer ook