Spaar nu voor Pyrex schalen met Jumbo!

Ik weet nog goed dat jaren geleden mijn moeder voor mij zegeltjes spaarde bij de supermarkt waar ik een product van Pyrex mee uit kon zoeken. Jarenlang in mijn studententijd heb ik gretig gebruik gemaakt van de Pyrex maatbeker. En nu kun je bij Jumbo weer sparen voor die mooie Pyrexschalen. Ze zijn van geweldige kwaliteit en multifunctioneel!

De stevige, glazen maatbeker van Pyrex heb ik nog steeds. Een ideaal ding, ik gebruik deze zowat iedere dag en na jaren ziet deze er nog als nieuw uit. Je kunt je voorstellen hoe blij ik ben dat ik nu nog meer schalen van Pyrex in mijn bezit heb.

Ze zijn echt ideaal. Je kunt ze makkelijk meenemen voor onderweg door het deksel wat er bij zit. Wat ik zelf het meest ideaal vind, is dat ze geschikt zijn voor de magnetron, oven en de diepvries. Ideaal om eten op te warmen en in te vriezen.

In mijn studententijd gebruikte ik een klein schaaltje van Pyrex graag om zelfgemaakte tzatziki mee te nemen voor een picknick in het Noorderplantsoen tijdens de zomer.

En nu bedacht ik me: hoe leuk is het om tomatensoep en zelfgemaakt aardbeienijs te maken en uit te serveren tijdens een zomerse barbecue? In een handomdraai heb je dit gemaakt voor je vriend(inn)en op een zomerse barbecue avond.

Pyrex heeft niet alleen vierkante schalen, maar ook ronde. Ideaal om soep mee te nemen, eventueel ter plekke nog op te warmen en uit te serveren. Ook het stokbrood kun je alvast gesneden meenemen.

Maar het aardbeienijs, daar gooi je hoge ogen mee. Dit is een ontzettend simpel recept, alle ingrediënten heb ik bij Jumbo gekocht.

Wat heb je nodig?

  • 500 gram bevroren aardbeien
  • 400 gram volle yoghurt
  • 1 á 2 eetlepels honing
  • Pyrex 1,5 liter schaal

Zorg er voor dat de aardbeien minimaal 3 uur in de vriezer zijn geweest, voordat je begint aan dit recept. Ik doe de aardbeien de avond van tevoren in de vriezer en ik leg ze apart op aluminiumfolie in een lade, zodat ze niet aan elkaar vriezen.

Recept

1) Doe de aardbeien met de volle yoghurt in een (krachtige) blender.

2) Doe daarna de honing er bij en zet de blender aan. Proef tussendoor of je nog meer honing toe moet voegen om het zoet genoeg te maken.

3) Ja, en meer kan ik er niet van maken: zo simpel is het. Dan is je verse aardbeienijs klaar. Verdeel het netjes in de schaal en dan is het klaar om mee te nemen en uit te serveren. Aangezien het een dessert is, kun je de Pyrex schaal nog even in de vriezer zetten bij je vrienden voordat je het opdient.

Het hoeft dus absoluut niet veel werk te zijn om het voor- en nagerecht te verzorgen tijdens de zomer voor een gezellig avondje met je vrienden.

En wat ook ideaal is, is dat je het dankzij de multifunctionele schalen van Pyrex ter plekke kunt opwarmen of nog even invriezen en uit kunt serveren. Een kind kan de was doen. En wat je over houdt, neem je gewoon weer mee naar huis voor de volgende dag. Heel handig en weet je wat ik misschien nog wel het meest relaxt vind? Alles kan lekker zonder problemen in de vaatwasser, haha!

Neem van mij aan, de schalen van Pyrex zijn echt een goede investering. Ik ben blij dat ik er weer een aantal aan mijn verzameling kan toevoegen. Je kunt nu dus bij Jumbo sparen voor deze mooie, multifunctionele schalen. Doe net als ik: vraag ook of je omgeving voor je mee wil sparen bij Jumbo, want hier heb je echt wat aan.

6 reacties

Fiona -

Ik werk bij Jumbo en toen ik hoorde dat deze actie eraan kwam, was ik net zo enthousiast als jij! Je recept ga ik een keer proberen, ben er heel benieuwd naar!

Mare -

Bedankt voor de tip, leuk artikel! Ik ga voortaan vaker naar Jumbo

Sabine -

Goede spaaractie! Wij zijn enige tijd geleden overgestapt op glazen bewaardozen in plaats van plastic in verband met gezondheidsredenen. Wel jammer dat de Jumbo bakjes volgens mij wel nog plastic deksel hebben. Bij Ikea kun je de glazen bewaardozen (met ook glazen deksel) trouwens voor een redelijke prijs kopen (mochten er meer mensen naar op zoek zijn).

Pauline -

Ik ben al jaren fan van Pyrex en ……. klant van Jumbo,
dus dat wordt sparen geblazen want je kunt nooit
genoeg schalen van Pyrex hebben. Multi functioneel

Alex -

Dit soort acties mis ik echt hier in Duitsland! Helemaal geen spaar acties, behalve Payback…en daar vergeet ik de helft van de tijd gewoon het kaartje van :/

Diana -

En glas is veel beter dan hormoonverstorende plastic waar je eigenlijk geen eten in mag verwarmen of bewaren!
Jammer dat glazen schalen zo duur zijn, anders had ik ze zeker gekocht. Ook geen Jumbo in de buurt hier haha.
Lekker aardbeienijs !

Reageer ook