Kletsvideo: RUBBEREN MASKERS

Zo oldskool, maar stiekem zo lekker vertrouwd: onze kletsvideo’s! We hebben er weer eentje opgenomen voor jullie. Dit keer testten we de rubberen maskers van Dr. Jart+. En ondertussen kletsen we 100 uit over babynamen, fotoshoots en tig andere dingen. Pak er gezellig wat thee en lekkers bij en kijk lekker mee!

https://youtu.be/a0oZth6QRQI

8 reacties

Emily -

jaaaa, meer kletsvideos!

Danielle -

Wat leuk dat de naam Boaz voorbijkwam☺️ Mijn zoontje van 5 mnd heet Boaz💙
Ik ben vanaf jongs af aan al zo gek op namen! Wat betekent de naam etc. En toen ik 4 jaar geleden mijn man ontmoette had ik het al over namen voor onze evt baby (nou ok pas nadat we een tijd met elkaar gingen haha) Ik haalde mijn lijstje met DE namen van door de haren heen verzameld tevoorschijn.. En…. Blanco😳.. Ik wist gewoon GEEN naam; Kwam ook “niks” meer tegen… Heeeeel raar!!!(mag je ein-de-lijk losgaan!!)
En gelukkig vond mijn man 1 van de weinige namen die ik had ook leuk! Pfieuw😁 O’ ja; wij wilden graag een bijbelse naam! Aangezien ik 1 van de laatste was van vriendinnen die zwanger was; had de helft al “mijn naam” weggekaapt😣
Mijn zus ook! 3 jongens!! Samuel, Levi en Jesse! Ook ooit op mijn lijstje gestaan!
Nu ik de kleine heb trouwens.. WT denk je??? De passie voor namen is weer terug! Haha

Noor -

Hahaha leuke video:)

Marie -

Haha de maskers matchen wel mooi met jullie outfits!

Eline -

Oh heerlijk, ik moest zo om jullie lachen bij het op doen van die maskers! Hilarisch! En jullie geklets is altijd leuk om naar te kijken :-)

Mirr. -

hahaaha leuk al die namen!! al moet ik met Ben wel gelijk denken aan fotolijst ben 😀

Diana -

Ahahaha fotolijst met willemijns foto voor Valentijnsdag haha arme wil :( hilarisch verhaal

Loes -

Hele leuke, gezellige video! Wat een gek masker! Dat je hem ook echt 30-40 minuten op moet houden.. best wel lang. En als je alleen het onderste stuk erop hebt, lijkt het net op een baard, haha! Ik ben heel benieuwd voor welke naam Martine uiteindelijk gaat. En ik vond de throwback in de video ook heel leuk gedaan trouwens, wat zijn jullie veranderd!

Reageer ook