BREMEN VLOG DAG 1 – #2WMN2Bremen

Afgelopen weekend waren Tien en ik gezellig naar het prachtige Bremen. Vanaf Groningen nog geen twee uurtjes rijden, maar toch voelt het alsof je even helemaal weg bent. We boekten een poepiechic hotel. En wow, die kamer! Kijk mee naar dag 1 in Bremen.

P.S. De vlog begint een beetje abrupt, we waren zo in alle staten dat we uit enthousiasme vergaten een intro op te nemen. Haha!

https://youtu.be/095sWYkkjlA

16 reacties

sandra -

Hele leuke vlog weer!

Patricia -

dit was weer lachen en een vrolijke boel! die mensen in dat park, hilarisch allebei met die hand boven hun ogen “was ist das für ein Ding?”
per ongeluk een schaamlip wegscheren voel je denk ik wel….😂
ben benieuwd naar de volgende vlog.

Nienke -

Super leuk! Ik kan altijd echt genieten van jullie vlogs. Ik vind ze hilarisch en jullie zijn ook zo heerlijk jullie zelf! Ik hou ervan! Bedankt dat jullie deze vlogs met ons delen! :)

Annemiek -

Ben ik net even in Nederland, komen jullie naar Bremen (ik woon in Duitsland daar namelijk vlak in de buurt, een uurtje rijden). Hopelijk gaan jullie ook nog de stad Bremen zelf in. Er zijn daar veel leuke theewinkeltjes, een heerlijke chocoladewinkel en een winkeltje waar ze zelf nog alle zuurtjes maken (aan de Böttcherstrasse). Als jullie weer een keer naar Bremen gaan en jullie willen tips of een gratis rondleiding: geef maar een gil!

Angela -

Oh wat heerlijk om te zien weer! Heerlijke vlogs altijd.

Marjan -

Ik volg jullie al een tijd en vind jullie content normaal fijn en volwassen. Alleen vind ik het nu niet netjes van jullie dat jullie de voorbijgangers niet geblurd hebben. Zij vragen er niet om met hun snufferd op internet te staan (of jullie moeten het ze buiten beeld nog gevraagd hebben…). Het is een grappige situatie, dus dat jullie het erin hebben gelaten snap ik, maar ik had het zelf niet prettig gevonden om op deze manier op internet te verschijnen.

Marjan -

Toevoeging: ook de kinderen heb je enkel onherkenbaar in beeld omdat ze daar zelf niet over kunnen beslissen. Deze mensen hebben ook de mogelijkheid niet om er zelf over te beslissen, dus zou je het ook op die manier moeten behandelen in de vlog, vind ik.

Jessica -

Bremen is inderdaad een prachtige stad. Momenteel woon ik er 20 weken voor mn stage

Daphne -

Zo leuk deze vlog. De gele jas bij Zara was de jas die Amalia aan had op Koningsdag. Kan niet wachten voor dag 2.

Syl -

Wat leuk om dit weer eens te zien. Echt genieten net als de reisvlogs die voorheen op LLG verschenen met New York en Londen

Eefje -

Leuke vlog! Ik dacht trouwens dat het wordt afgeraden om naar de sauna te gaan als je zwanger bent, of niet?

Martine -

Je mag in het tweede trimester naar de sauna tot 6 weken voor je uitgerekende datum. Je moet alleen niet te lang in hete sauna’s zitten: bijvoorbeeld 5 minuten in plaats van 10 en voorzichtig doen met afkoelen. En dingen zoals infraroodsauna’s mogen geloof ik niet. Je kunt er ook allerlei info over vinden op websites van saunacomplexen zelf.

Kelly -

Wat een heerlijke echte 2WMN vlog. Echt heel gezellig om mee te kijken.

Michelle -

Oh dames, ik lig weer helemaal in een deuk! En dat vrouwtje in het park was ook zo grappig :)

M -

Wat word ik blij van deze vlog zeg! Ontzettend leuk. Welk hotel is dit want het klinkt echt als een aanrader!!

Susan -

Jaaa leuk! Ik ben hem nu aan het kijken :)

Reageer ook