2Shop: SHOPLOG BREMEN

Hier zaten jullie al even op te wachten geloof ik. Nou, daar issie dan eindelijk: de shoplog van Bremen. We gingen vooral shoppen onder het mom van ‘leuk voor de kids’. Maar we kwamen ook thuis met leuke items voor onszelf!

https://youtu.be/wsHx6r6GgPs

Edit door Willemijn: Hahaha oh jongens, ik kijk het net terug. Correctie, die gewichtjes zijn natuurlijk niet voor IN je baarmoeder. Ze zijn voor in je vagina en ze trainen je bekkenbodemspieren. FAIL hihi! Blame de meligheid!

 

25 reacties

Christel -

Wat een leuke shoplog! Dat shortje van de Zara is echt heel cool! En dat petje heeft mijn zoontje Gijs ook! En ook al woon ik in het buitenland, dat petje heb ik toevallig bij de H&M in Nederland gekocht, haha. Zo slecht is het dus niet hoor 😉

Stephanie -

Klip Flap Lik (komt niet meer bij van het lachen) hahaha Heerlijke vlog. XXX

Stephanie -

*Shoplog bedoel ik 😉

Michelle -

Hoi Willemijn! Je hebt ‘t over hele fijne luiers en billemdoekjes uit Duitsland. Welke zijn dat precies? Wij gaan volgende week een weekendje naar Duitsland en dan zou ik graag willen inslaan! 😉 Groetjes

Syl -

Die groene blouse met bloemen is gaaf.

Carmen -

Haha jullie zijn zo leuk spontaan en grappig samen. Leuke dingen hebben jullie gekocht! En Willemijn wat ben jij mooi slank en dat zo snel na de bevalling.. wow

Noor -

Love shoplogs! Jullie hebben echt cute items gescoord voor de jongens. En heb dat groene blousje met borduursel nu ook besteld hihi (wordt de rest van de week leven op noodles #oeps :)
Mag ik vragen welke blush je op hebt Willemijn? Staat goed!

Mare -

Maar welk hotel zaten jullie in Bremen?

Martine -

Dorinth Park Hotel geloof ik!

Merel -

Ik word zo blij van jullie video’s. Jullie stralen zoveel plezier uit!

Tineke -

Ik krijg helemaal zin om te gaan shoppen in Bremen van jullie! De luiers klinken ook wel interessant, met een peuter en een baby op komst. Weet je wat ze per stuk ongeveer kosten?

Nicole -

Jullie hebben echt zo goed geshopt daar zeg! De Duitse drogisterij vind ik altijd zo leuk. Wat grappig die bekkenbodem-trainers. Ik ben heel erg benieuwd naar hoe het werkt en of het ook echt werkt. Lijkt me interessant om er eens over te lezen. De nieuwe kleding vind ik ook zo tof! Dat blousje van de Zara van Martine is echt geweldig!

Larissa -

Wat een leuke shoplog! En ik ben helemaal verliefd op het korte broekje met bloemen van Willemijn.

Anna -

Dit is zo leuk!!! Ik ben zwanger (33 weken) en woon in Duitsland. Ik heb zo veel dingen in huis (van de H&M en DM) die Martine ook heeft gekocht!! Ik heb andere kompressen gekocht, maar ga die van multi MAM nu ook halen. Bedankt voor de tip!!

Loes -

Ik geniet zo van jullie shoplogs he, zijn mijn favoriete video’s van jullie! Vind die losse ‘flodderbroek’ heel tof, Willemijn! En die thee voor door de yoghurt, dat klinkt apart..

MARIJKE -

Wat een leuke shoplog! Heb nog nooit geshopt in Bremen, toch maar eens doen. De geel/witte broek van de mango heb ik ook. Zit zo lekker! Mn vriend vind het inderdaad een clownsbroek haha maar ik vind m super tof :)

Vanessa -

Wat een leuke shoplog! Ik ga vaak naar Krefeld voor de DM, TK Maxx en Primark. Lekker rustig en leukere spullen dan in Nederland. Essen is ook heel erg leuk. Over welk merk luiers en billendoekjes hebben jullie het? Ben benieuwd!!

Willemijn -

Het huismerk van de DM, Babylove 😀 De billendoekjes zonder parfum zijn heel fijn!

Sophie -

Shoplogs zijn mijn favoriet! Die gele gestreepte broek vind ik heel leuk (ik zou ‘m niet zo kunnen rocken als jij Willemijn!). En al die babykleertjes, zo schattig 😍

Willemijn -

Ik dacht ook dat ik het niet kon, maar zo waar, ik rockte ‘m! Dus jij kan het ook hoor 😀

Nora -

Leuk!! Ik heb die stippenblouse ook :)
Woon zelf ook in groningen en ben al heel vaak bij het waterfront winkelcentrum geweest. Makkelijk te bereiken dus zeker de moeite waard!

Susan -

Ah ik ben echt super benieuwd naar Bremen geworden! Super leuke dingen hebben jullie geshopt. Essen is ook zeker een aanrader voor jullie!

Kelly -

Heerlijk om zo te shoppen en jullie hebben duidelijk weer lol gehad ! Geniaal om te zien hoe lekker open en eerlijk jullie zijn.

Marije -

Wat hebben jullie heerlijk geshopt zeg! Lijkt mij zo leuk om een keer in Duitsland te shoppen

Patricia -

Ik had een veel te korte nacht met te weinig slaap maar jullie filmpje tijdens m’n ontbijt maakt veel goed! Leuke shoplog! Fijn dat jullie taboe zaken bespreekbaar maken. Na mijn bevalling kreeg ik een totaalruptuur en m’n bekkenbodem(spieren) blijven een aandachtspuntje. Daar hoor/lees je dus heel weinig over. Fijne dag!

Reageer ook