2Keep a Diary: FOTOSHOOTS & OP VAKANTIE

Hallo maandag! Vandaag heb ik weer een 2Keep a Diary voor jullie. Niet eentje van afgelopen week, maar van die week er voor. Ik was vorige week namelijk een week op vakantie/persreis. Als jullie dit lezen ben ik net terug, dus een vers diary lukt daardoor niet. Maar niet getreurd, dit is een diary van een heerlijk weekje!

Maandag

Goeiemorgen! Meestal maak ik ‘s ochtends ontbijt en kleedt Djurre de jongens aan. Zo ook vanmorgen.

Gijs gaat vandaag voor het eerst een hele dag naar de creche, dus ik maak vanmorgen 2 tasjes klaar. Beide een cadeau van Tien. Ik vind ze zo leuk!

Gijs’ outfitje van vandaag: broekje van Z8, romper van HEMA en slabbetje van Next.

Ik ga aan het werk. Thee, Passion Planner, laptop en wat fruit. Go go go!

Als Tien er is gaan we gelijk aan de slag met het opnemen van deze gezellige kletsvideo.

Oh hi!

‘s Middags komt Mariska langs om te shooten. We schieten weer tal van leuke foto’s voor 2WMN. Heerlijk om te doen!

Aan het eind eind van de dag ben ik kapot en ik heb geen zin meer om te koken. Ik haal voor Jelle een hap uit de vriezer en als de jongens in bed liggen ploffen wij op de bank met Mexicaans. Hmm!

I’m out, joe!

Dinsdag

Van de dinsdag heb ik niet veel foto’s, want ik en Tien waren namelijk de hele dag onderweg. We hadden een fotoshoot voor de Vriendin in Amsterdam. De jongens waren mee, want ik had geen oppas vandaag. Ze hebben zich echt voorbeeldig gedragen in de auto en op de locatie van de shoot.

First time in Amsterdam! Woehoe! (Voor de jongens dan he 😉 )

Na een make-uppie en een krultang is het tijd om op de foto te gaan en worden we geïnterviewd. Leuk!

‘s Avonds zijn we pas om 19.00 weer thuis. Tien is zo lief om me te helpen met het naar bed brengen van Jelle en Gijs en Saar uit te laten. Zo fijn.

Woensdag

Morning! Baby’s outfit! Romper is van H&M en het broekje van Zara. Zo cute!

Samen halen we Jelle uit bed. Jelle en Gijs worden met de dag doller op elkaar en dat is zo leuk om te zien.

Jelle eet vanmorgen havermout en ik ga voor yoghurt met muesli en fruit.

Uit met Saar!

Om 10.00 uur ben ik bij Tien en gaan we aan het werk. Het was een behoorlijk productieve werkdag, yay!

We maken soep voor een advertorial. Dat zijn altijd lekkere lunches! De rest van de dag maak ik geen foto’s meer want die is niet zo boeiend: koken, jongens in bad en ‘s avonds op de bank geploft en nog wat gewerkt.

Donderdag

We beginnen de ochtend met blokkentorens bouwen. Jelle’s favoriete ding om te doen momenteel. Hij kan het al zo goed. Trots!

Vandaag heb ik een shoot voor Verkade in Amsterdam. Ik heb zo’n voorgevoel dat mijn handen in beeld zullen gaan komen dus doe ik er voor de zekerheid een leuk lakje op. Ik weet niet meer hoe ‘ie heet, ik lees alleen nog op de onderkant het woordje ‘Nude’, de rest van de naam is er af. Sorry!

Om 13.00 uur, een uur te laat, kom ik na heel veel rondjes rijden en wanhopig een parkeerplek zoeken op de shoot aan. Gelukkig is het uitgelopen en ben ik nog niet aan de beurt.

Er is lunch aanwezig. Lekker!

Daarna neem ik plaats in de stoel van de visagist.

Meisje van Verkade! De shoot was leuk om te doen en over een tijdje zien jullie het resultaat op mijn Instagram account.

Daarna loop ik naar de 9 Straatjes. Wat een heerlijk stukje Amsterdam is dat toch.

Om 17.00 uur heb ik afgesproken met Iris. Amsterdammers kennen haar misschien als eigenaresse van de super succesvolle barretjes Pluk en Ree7 en restaurant De Luwte. Iris ken ik al heel lang, ze is namelijk een vriendinnetje van vroeger. Een paar jaar geleden vonden we elkaar op Instagram en nu hadden we afgesproken om bij te kletsen. Zo leuk om herinneringen op te halen en van elkaar te horen wat we nu doen en hoe het met ons gaat. Als je ons destijds, als tieners uit een klein dorpje in Friesland, had verteld dat we nu beide super succesvolle bedrijven zouden runnen, dan zouden we je misschien niet geloofd hebben.

We vroegen een voorbijganger, een Aziatische toerist geloof ik, om een foto te maken. Ik moest zo lachen achteraf. Ze zal wel gedacht hebben: ‘Die willen vast net als ik een flink stuk van die leuke Amsterdamse pandjes op de foto als herinnering’. De foto was namelijk vooral gebouw, in plaats van ons. Haha! Lang leve bijsnijden gelukkig.

Om 19.00 uur vertrek ik en ga ik nog even snel langs de bouwplaats. Ze zijn druk bezig met metselen! Hierna gaat het dak er op. Zo leuk om de vorderingen te zien.

Vrijdag

Goedemorgen! Met z’n viertjes in bed, want papa en mama moeten echt nog een beetje wakker worden na een zwaar nachtje. Gaaaaap!

Vandaag staat vooral in het teken van inpakken voor de persreis die we met zijn allen gaan maken. Jelle test vast even zijn nieuwe campingbedje uit en ik was me een slag in de rondte.

Ook moet er vooruit gewerkt worden. Ik bewerk een video en schrijf twee artikelen.

‘s Avonds eten we een lauwwarme salade met aardappel, asperges, doperwten, sla, ei en ham. Heel lekker!

Als de jongens in bed liggen en Djurre aan het sporten is, plof ik  ein-de-lijk op de bank met thee (dit kopje kreeg ik van Iris en komt bij Pluk vandaan) en…

een Mars Ice Cream Salted Caramel. Ooooh yes!

En hier laat ik het bij jongens. Vandaag (zaterdag) ben ik heel druk met verder inpakken en de laatste dingen voor vertrek regelen. Hoe mijn vakantie was heb je inmiddels op Instagram kunnen zien en vertel ik binnenkort ook hier op 2WMN. Fijne maandag!

16 reacties

Deborah -

De link naar je Insta klopt niet helemaal ;-)!

Mya -

oww die Mars ijsjes zijn zó lekker!! <3 En je huis gaat nu snel! Leuk!

Pauline -

Wat een leuke diary.
Het “Verkade” meisje ziet er erg leuk uit.

Marije -

Oeh waar is je blauw wit gestreepte shirt van? Zo mooi!

Willemijn -

Dank je! Vanilia. Wel al een oudje hoor! :-)

Mariska -

Way leuk, weer eens een diary! Filmpjes kijk ik bijna nooit, want geen tijd, maar in de trein lees ik dus graag een fotodagboek :)

Michelle -

Een Mars ijsje is altijd een goed idee! Ik ben benieuwd naar de resultaten van de fotoshoots!

Larissa -

Wat een leuke diary weer en een gezellige week. Ik ben benieuwd naar de foto’s voor Verkade.

Loes -

Wat een heerlijke week! En ohhh die Mars ijsjes, zo lekker. Ik vind die van Snickers ook heerlijk! Wat heeft Jelle veel blond haar trouwens, heel schattig.

Kim -

Naw wat gaan Gijs en Jelle snel! Die van mij word over 2 maanden twee *slik*. Heerlijke drukke week heb je gehad!

Margot -

Wat een drukke maar leuke week! Ik ben benieuwd naar je verhalen over jullie vakantie.

Romy -

Dat klinkt als een fijne en productieve en drukke week! Leuk om weer eens mee te kijken in een diary. Ik ben heel benieuwd naar het resultaat van de Vriendinshoot en naar de foto’s voor Verkade. Wat tof dat je dat mocht doen! En ik moest wel lachen om die foto in Amsterdam. Het is altijd een verrassing hoe zo’n foto eruit komt te zien als je een voorbijganger even vraagt om je op de foto te zetten 😉

Michelle -

Ohh dat Mars ijsje is ‘n lekkere afsluiter! Wat fijn dat het zo goed ging met de jongens in Amsterdam, en heel leuk dat jullie huis zo opschiet ook!

Susan -

Oooh ik ben benieuwd naar de resultaten van beide shoots! Dat Mars ijsje trouwens!! Is het net zo lekker als het klinkt?

Kelly -

Wat een heerlijke gezellige week! Die Mars ziet er erg goed uit!

Marije -

Leuk om weer eens een diary te zien. Benieuwd naar de resultaten van de shoots en het interview.

Geweldig thee kopje!

Reageer ook