2Keep a Diary: DRUKTE & GEZELLIGHEID

Aangezien er afgelopen weekend twee vlogs online hebben gestaan, leek het me beter om er weer eens een 2Keep a Diary in te gooien. Dit was een behoorlijk drukke week maar ook heel gezellig want ik ging naar mijn ouders. Mijn weken bestaan zowat altijd uit drukte en gezelligheid.

Maandag

Ik ontbijt de laatste tijd weer met een kommetje Brinta. Ik heb bewondering voor mensen die jarenlang hetzelfde soort ontbijt eten. Ik zou daar helemaal gek van worden. Dus ik ben weer overgestapt op Brinta, nostalgisch.

Ik was die dag vroeg wakker en besloot om alle was op te vouwen en op te ruimen. Een heerlijk gevoel, want ik ben een ramp met de was en nu was alles eens aan kant. Zeldzaam!

Ik ging gezellig naar Willemijn toe en voor het eerst was Gijs er niet. Dat was ook weer even wennen, wat een stilte. We namen onder andere twee video’s op waarin deze coole broek ook te zien is.

Willemijn moest nog het een en ander afmaken voordat we echt konden beginnen en aangezien ik toch in een ik-vouw-de-was-op-flow was besloot ik voor haar ook wat op te vouwen. Kijk dit kleine rompertje!

Ook namen we nog een buikfoto, het is nu toch wel een bolletje! Sinds deze week voel ik hem ook duidelijker schoppen en soms zelfs een beetje draaien. Heel bijzonder!

Willemijn haalde Gijs weer op na het werken en ik knuffelde nog even met hem. Hij is zooo lief en vrolijk, om op te eten!

Eenmaal thuis ging ik nog even verder aan de slag. Ik liet Noa uit en gaf haar daarna een verse mergpijp. Dat ging er wel in!

‘s Avonds at ik nog een maaltijdsalade en heb ik lekker op de bank gelegen. Ik was behoorlijk moe.

Dinsdag

En weer tijd voor Brinta!

Noa was lekker lui vandaag, niet normaal. Hier was ze al wel uit geweest, anders ligt ze er niet zo ontspannen bij. Soms zou ik wel eens een hond willen zijn.

Vandaag had ik weer een werkdagje met Willemijn waar we ook weer veel van onze to-do lijst hadden afgevinkt. Ik deed ook nog wat administratie, ontzettend saai maar wel noodzakelijk.

Ik maakte ook voor een 2WMN recept gebonden aspergesoep. Heerlijk zo’n verse soep. Tijdens de lunch keken we ondertussen YouTube video’s onder het genot van een vers soepje.

En als ‘toetje’ namen we zo’n goedkoop waterijsje. Ik ben dol op die dingen, zeker nu ik zwanger ben vind ik het extra lekker. Net als ijsklontjes in mijn drinken!

‘s Middags ging ik nog met Noa zwemmen, want die had niet heel veel beweging gehad. Dat beest is zo blij als ze mag apporteren in het water.

‘s Avonds pakte ik mijn spullen in en vertrok met Noa richting mijn ouders. Ik was na een rit van dik twee uur rond 23:00 daar en ging vrijwel meteen naar bed. Gaap!

Woensdag

Goedemorgen! Wat een stralend zonnetje. Noa vermaakt zich altijd prima bij mijn ouders. Ze is altijd op zoek naar de katten. De katten niet naar haar trouwens…

‘s Middags besloot ik nog vooruit te werken en ik ging wederom met Noa zwemmen. Ze stonk alleen enorm door het vieze water dus thuis werd ze afgespoeld met de tuinslang. Leuk dat ze het vond!

‘s Avonds kwam Renate gezellig eten en kregen we als toetje zelfgemaakte kwarktaart. Het leven is goed!

Donderdag

Op donderdag vertrok ik rond 10 uur naar Nienke en namen we een video voor ChickStart op. Daarna ging ik door naar Amersfoort en zat ik van 13:30 tot 21:30 op de Academie. Dus ik heb op donderdag nooit zoveel foto- of vlogmateriaal! Daarna ging ik nog gezellig met een aantal studiegenoten wat drinken op een terras. Zo leuk, ik was pas om 00:30 weer bij mijn ouders, haha!

En daar was iedereen al naar bed en lag Noa lekker te snurken. Heerlijk beest, ik krijg altijd extra zin om met haar te kroelen als ze er zo lief bij ligt.

Vrijdag

Op vrijdag sliep ik eerst even uit. Dat heb ik altijd wel nodig na een dagje op de Academie. Na het ontbijt zou mijn moeder mijn haar verven.

Nou ja, verven…we deden deze toner van Keune er in. Keune Color Craving heet het en ik heb de kleur Pink Flush gebruikt. Het is niet permanent, meer een spoeling en zorgt er net voor dat je haar weer een heel klein tintje krijgt. Maar ik geloof dat het er ook zo weer uit is. Het is vooral dus om op te frissen tussen een kappersbeurt door. Het geeft een mooi, subtiel effect en mijn haar was heerlijk zacht dus top!

Verder heb ik deze dag niet veel gedaan, behalve gekletst met mijn moeder over van alles en nog wat, Noa uitgelaten en mijn mail gecheckt.

Zaterdag

De zaterdag begint met een kopje thee op balkon en de nieuwe Flow. Ik ben nog steeds happy met het abonnement wat ik kreeg van Jor voor mijn verjaardag.

‘s Middags ging ik gezellig met mijn moeder naar de Voorwinden om te lunchen en kleren te passen. Daar kan ik zo van genieten!

Wauw, dit interieur vind ik heel tof: die houten stoel met zo’n kussen en van die plantenbakken. Ik zou het zo in mijn huis neerzetten. En…mijn moeder kocht alvast een heel lief pakje voor haar toekomstige kleinzoon want ook de babyafdeling is erg leuk bij de Voorwinden.

Verder rustig aan gedaan en gewoon een chille dag gehad. Ik was blij dat ik vooruit gewerkt had, zodat ik even niet achter de laptop zat. Daar kom je dan helemaal van bij.

Zondag

Happy Birthday lieve papa! Hij werd vandaag 70 jaar. Wat een mijlpaal! Mijn zus en ik hebben hem een leuke verrassing cadeau gegeven. Een soort vader-dochter(s) uitje maar dat is pas over een paar weken en daar kan ik natuurlijk nog niks over verklappen. Maar ik weet zeker dat hij het leuk vindt.

‘s Middags ging ik met Renate naar Rotterdam. Zie je die hakken? Dat zijn die onmogelijke hemelsblauwe belachelijk leuke hakken van Dune die je nooit ergens kan kopen maar alleen maar zo tegen de muur hangen in maat 37 – mijn maat. Frustratie!

Na het winkelen en wederom weer een lief pakje van Renate voor haar toekomstige neefje, gingen we eten bij Hartig. Leuk restaurant en wat mij betreft een aanrader! Ik nam onder andere deze portobello met pompoen.

Daarna deden we (lees Renate) een wijntje bij Het Eigendom in de Witte de Withstraat. Het was weer zoals vanouds gezellig!

Op de terugweg naar huis liepen we langs dit leuke interieurwinkeltje waar ik de naam -heel handig- niet meer van weet. Maar ik ben wel erg verliefd geworden op die groene lamp met bijpassende wekker. Lijkt me zo leuk voor in de slaapkamer op een mooi houten of vintage nachtkastje. Het is dat die winkel niet open was maar anders…

En pas weer heel laat begon ik aan het schrijven van deze 2Keep a Diary. Hier kun je mijn haar trouwens nog even zien. De punten zijn weer net een klein tikkie rossiger. Woehoe! Ik zie jullie weer over 2 weken. Allemaal een heel fijn Pinksteren en een goede week gewenst. Liefs!

27 reacties

Danique -

Ik ben ook echt dol op Brinta. Nog gefeliciteerd met je vader! Erg leuk om weer eens een diary van je te lezen trouwens.

Lindsey Beljaars -

Jeetje wat een heerlijk weekje zeg! Nog van harte gefeliciteerd met je vader!

Alex -

Oooh ja die ijsjes…die had ik vroeger ook altijd! Nog steeds super lekker, mijn favoriete soort was altijd “Waldmeister”, geen idee of dat alleen in Duitsland of ook in Nederland bestaat :)

Mya -

wat een gezellige week! En wat lief hoe je mams met Noa bij het hek staat. Nog gefeliciteerd met je paps!

patriciakleijn -

leuke diary weer hoor, je hebt een lekkere week gehad! Je buikje ziet er mooi uit hoor

Laura -

Leuke plog weer Martine!! πŸ€πŸ‘πŸΌ

Sara -

Leuk!! Ik kijk de vlogs eigenlijk nooit, omdat ik of op werk kijk (oeps) of in bed S ochtends. Maar dan slaapt mijn man nog. Dus ik ben extra blij met plogs!

Loes -

Wat een heerlijke week! Gefeliciteerd met je vader, wat een mijlpaal inderdaad! Ben trouwens heel benieuwd naar de video met de broek, hij ziet er heel tof uit.

Larissa -

Wat een lieve foto’s van Noa! En ik ben gek op je haarkleur. :)

Claudia -

Je ziet er mooi uit! Met een prachtige buik en mooi haar. Leuk om je week weer te zien :)

Renate -

Ik denk dat het Galerie Ecce is die winkel op de Witte de With.

Margot -

Wat een lekker weekje en mooie buikfoto!

Jodi - liefthuis -

Hahaha we hebben dezelfde craving. Die knijpijsjes en ijsklontjes. Bij mijn vorige zwangerschap gingen er aan het einde zakken crushed Ice doorheen en nu ik 24 weken ben en met de warmte is mijn craving weer terug πŸ™ˆ

Marloes -

Mooi buikje krijg je al zeg! En wat een leuke foto’s van Noa :)

Kelly -

Heerlijk zo’n gezellig weekje. De foto van je moeder met Noa vind ik extra leuk, ziet heel schattig uit.

MARIJKE -

Leuke foto’s, mooi buikje heb je al zeg! Zo leuk dat er al geshopt word voor de kleine baby :)

Romy -

Wat een mooi buikje heb je! Wat een heerlijk verslag weer met inderdaad veel drukte en gezelligheid! Gefeliciteerd nog met je vader!

Michelle -

Ik moest hardop lachen om die ijsjes; een zwangere vriendin is daar echt verslaafd aan nu. Leuke diary zo voor de afwisseling, en wat heb je een mooie buikje!

Fem -

Heerlijke fotos! En leuk om al die kleding uit Bremen voorbij te zien komen :-) Staat jullie goed!

Neverdullmoments -

Heerlijk zo bij je ouders! Leuk zo’n diary tussendoor! (Zeker als je in bed je telefoon checkt en je vriend nog slaapt haha, een vlog kijken kan dan nog niet, dus ideaal nu ;))

Susan -

Oooh die ijsjes vind ik ook zo lekker! Leuke foto’s:)

Marije -

Wat leuk dat je weer een diary hebt gedaan! Leuk weekje, heerlijk zo verwend worden bij je ouders :)

Curly Creative -

Fijn dagboek weer. Ik vind je buikfoto met stippenblouse erg mooi! En dat van die ijsjes.. goed excuus heπŸ˜‹

X

Lenneke -

Ben altijd een beetje op Noa. Vince ook, trouwens.

Sylvie -

Wat een mooie buik heb je! En die liefde voor ijsjes… Ik was er tijdens mijn zwangerschappen ook gek op terwijl ik er normaal gesproken niks om geef! Van warm eten moest ik sowieso helemaal niks hebben; heb bijna 9 maanden salade gegeten πŸ˜„

Frank -

Dat ziet er allemaal heel gezellig uit! Wat een lieve hond heb je πŸ˜ƒ. En die waterijsjes… ben er verslaafd aan πŸ™ŠπŸ™ˆ

Reageer ook