Weekvlog #38: MIJN BESTE VRIENDIN IS ZWANGER!

En, zijn jullie al een beetje bijgekomen van Martine’s nieuwtje (nou ja, ‘nieuwTJE’)? Hihi! Het was me een weekje wel weer hoor, jongens. Ik schipperde continu tussen werken en moeder zijn. Dat vind ik soms best ingewikkeld, moet ik zeggen. Maar het is allemaal weer gelukt en de week zat ook vol leuke, mooie momenten. Kijk maar mee!

Deze weekvlog begint trouwens met vorige week zondag, want gisteren (de zondag die eigenlijk in deze weekvlog hoort) was ik de hele dag onderweg. Om niet nog eens ‘s avonds laat de volledige vlog te hoeven bewerken, heb ik vorige week zondag gevlogd. :-)

https://youtu.be/9FMaZPr_1eA

20 reacties

Ivy -

Oei, zou mijn zoon ook waterpokken krijgen? Hij is al ruim twee en nog geen pok gezien, maar de afgelopen anderhalve dag onuitstaanbaar. Ik geloof dat ik nog nooit zó veel gemopperd heb. Naar welk park was je? Ik ken het niet, maar het zag er gezellig uit! Ik ben laatst met mijn zoon in Sprookjeshof Zuidlaren geweest. Dat was leuk! Zit ook een heel groot indoorgedeelte bij.

Willemijn -

Hihi wie weet! Het heerst enorm, dus zou goed kunnen! Dit was Nienoord in Leek. Super leuk, wel echt voor buiten-speel-weer.

Nicole -

Erg leuke vlog! Wat doe je het goed zeg dat moeder zijn en werken tegelijk. Het lijkt mee en hele opgave!

Denice -

Leuke, vrolijke vlog :) Dansjes met je kids zijn erg leuk! En je georganiseerde leven (zo komt het over iig) is ook erg aanstekelijk en motiverend :p straks maar even opruimen thuis haha.

Kim -

Beterschap voor Jelle! Welke speeltuin zijn jullie geweest? lijkt me leuk om daar eens heen te gaan!

Sandra -

Daar ben ik ook heel erg benieuwd naar zag er super leuk uit die speeltuin!

Celine -

Wat een leuke weekvlog! Zo ontzettend leuk dat Martine zwanger is. Sneu dat Jelle de waterpokken heeft, hopelijk knapt hij snel weer op. Liefs, Celine

Neverdullmoments -

Nasi, noodles, risotto: heerlijk hoor in de ochtend! 😉 Al zou ik toch niet zo snel gekookte aardappelen gaan eten hahaha. Leuke vlog weer! Je bent een toffe mama!

Loa -

Super leuke volg weer

Angela -

Oh de waterpokken. Wat een drama. Ik werk in de winkel, en de laatste weken zie ik niets anders dan ouders met kinderen in de winkel die de waterpokken hebben. Dus zo ieder half uur moet de complete kinderhoek schoongemaakt worden. 😉
Maar wel echt zo sneu voor die kleintjes.

Stefanie -

Wat een mooie top van vanilla! Hoe noemt hij precies? Dan ga ik ook eens kijken 🙈

Loes -

Wat een leuke vlog! Zo mooi om te zien hoe je met Martine meeleeft. En hopelijk gaat het snel beter met Jelle!

Amy -

Wat een leuke weekvlog weer Willemijn, vind het zo gaaf dat je zo excited bent over Martine’s zwangerschap. Zo lief! Veel beterschap nog voor Jelle, hopelijk is hij snel weer wat beter.

Larissa -

Leuke weekvlog weer! Ik geniet altijd lekker mee.
Heel veel beterschap gewenst aan Jelle. Hopelijk voelt hij zich snel een beetje beter.

Liset -

Ik heb genoten van je weekvlog! Wat ben je toch een leuke mama :). Lekker dansen met de kids deed ik ook al vanaf dat ze klein waren, dat vinden ze echt geweldig. En je bent goed verwend door Martina, heerlijk die chocolade. Haha, die troep in huis is heel herkenbaar hoor. Zeker als ze zo klein zijn ligt er van alles en overal. Vooral die billendoekjes die overal slingeren ;).

huisjeboompje.beesje -

Aghh arm kind! vraag me af hoe t is verlopen met de waterpokken van Jelle. beterschapjes!!

Willemijn -

Het is nog niet aan het overgaan, ik denk dat ‘ie nu op de piek zit. Hij zit er HE-LE-MAAL onder. Echt van het puntje van z’n neus en zijn hoofdhuid tot aan zijn tenen. Zo sneu. Maar hij houdt zich goed, een beetje hangerig wel maar niet doodziek. Hopelijk is het snel over want het is zo zielig.

Tamara -

Sneu he die waterpokken… wat bij mijn kids goed hielp is ze lekker in bad zetten wanneer ze veel last hebben van de jeuk. Maakt het een beetje draaglijk voor hen (en jezelf ;-)).. Veel beterschap in elk geval!

Salinda -

Goed bepanthen smeren Dan krijgt Jelle geen littekens 😉 ben er mn moeder eeuwig dankbaar voor dat ze dat toen bij alle vier de kinderen (tegelijk!) heeft gedaan!

Marije -

Hopelijk voelt Jelle zich weer beter. Waterpokken zijn zo sneu voor een kleintje

Leuke vlog weer!

Reageer ook