WAT GROEIT ER IN MIJN BUIK?

Deze week kreeg ik een pretecho om ons kindje te bekijken en het geslacht te bepalen. Het waren prachtige beelden om te zien. Het is zo bijzonder en tegelijkertijd onwerkelijk om naar te kijken. Is dat echt van ons? En het moment dat je eindelijk weet wat er precies in je buik groeit is al helemaal bizar. Zit ik op een blauwe wolk of een roze wolk?

https://youtu.be/MK1h8e0vGsM

55 reacties

Amber -

Van harte gefeliciteerd!!! Ik heb nog een vraag; in welke winkel zijn jullie aan het winkelen voor die babykleertjes?

bijzonder autistisch -

OMG, wat ontzettend leuk! Gefeliciteerd. super leuk dat de jongens van willemijn er nu een vriendje bij krijgen!

bijzonder autistisch -

Ooeps ik zie nu dat mijn reactie er twee keer staat

bijzonder autistisch -

OMG zo leuk. Gefeliciteerd! Ik had het zo niet verwacht maar wat ontzettend leuk! Super leuk dat de jongens van Willemijn er een vriendje bij krijgen.

Felicia -

Wat prachtig hoe je het brengt
Ik heb er diep respect voor
Mensen roepen altijd als het maar gezond is maar dat is logisch
Ik heb er ook nooit een geheim van gemaakt dat ik graag als eerst een jongetje wilden
Wij kregen als eerst een meisje
Maar vond het wel al heel snel schattig het idee een meisje van ons
Maar mijn wens bleef in mijn hart
Ik raakte snel zwanger van de tweede in de hoop dat het nu wel een jongetje was
Maar weer een meisje
En zo kregen we 3 dochtertjes
Het zijn wel schatten van meisjes
Onze 3 prinsesjes
Waarom ik zo graag een jongen wil
Weet ik niet zo heel goed te verworden vind het tof gewoon gevoelsmatig
Mijn man is wel echt een meisjes papa :)
Bakt taartjes met ze kant hij haren doordeweeks. Koopt kleding met ze .
Maar ook hij is nu helemaal in de wolken omdat ons vierde kindje een jongetje word
In augustus 24 word ons vierde kindje geboren. een jongetje :)
Eindelijk zo blij
Ik zweef nu eindelijk op een blauwe wolk.

Nora -

Wat een ontzettend leuke en lieve vlog! Wat ontzettend grappig dat de baby zo op jou lijkt, Tien! Dikke vette knuffel en kus, geniet van het jongetje in je buik <3.

Pauline -

Het klinkt je misschien raar in de oren, maar ik vind je echt een “jongens”moeder.
Was ook helemaal niet verrast dat de uitslag “jongen”was.
Een jongen geeft de schoonheid aan de moeder en je ziet er beeldschoon uit met zo’n mooie gloed om je heen en een meisje neemt de schoonheid van de moeder is het gezegde en ik heb de ervaring dat dit toch vaak uitkomt.
Maar wat ik persoonlijk jammer vind, is dat het enige wat nog een verrassing is bij een zwangerschap is het geslacht. Wij hebben er voor gekozen om het niet te willen weten zodat er nog enige verrassing was. Dat is ons heel goed bevallen.
Ik wens je een heel voorspoedige zwangerschap en ik hoop dat jullie snel aan het idee gewend zijn om ouders van een zoon te worden.

Nora -

Iedereen mag er natuurlijk naar kijken zoals hij of zij wil, maar ik snap het persoonlijk dus écht niet, wanneer mensen het jammer vinden om achter het geslacht te komen omdat het de enige verrassing zou zijn! Ik heb juist het idee dat vrijwel alles aan de zwanger- en ouderschap een verrassing is, en dat het biologische geslacht juist één van de superweinig dingen is waar je op basis van een echo in de zwangerschap al op kunt vertrouwen, haha!

Joyce -

Wat ontzettend leuk… ik had het helaas fout gegokt. Maar hoe leuk is een nieuw mooi leven. Echt gewoon fantastisch. Nu kan je lekker shoppen voor de kleine.

Nicole -

Oeh wat leuk! Gefeliciteerd! Ik had zelf ook echt gedacht dat het een meisje zou worden. Wat een leuke verassing!

Ellen -

Superjammer dat iedereen hier in de reacties verklapt wat het geslacht is!! Bij het laden van de pagina viel mijn oog er al op en was voor mij de verassing er al af. Anyway superleuk verder natuurlijk!! Ik had het goed geraden!

Johanne -

Haha, superleuk, gefeliciteerd! Een jongetje krijgen lijkt me fantastisch! Heb er altijd van gedroomd om ‘s ochtends lekker op het voetbalveld te staan (als ‘ie wil voetballen natuurlijk…). Klinkt als sarcasme, is het niet ;-).

Lotte -

Want meisjes voetballen natuurlijk niet 🙄..

Felicia -

Komt wel grappig over hoe je het brengt
Ik heb van al die gevoelens waarom ik graag een jongetje wilde nou nooit gedacht wat leuk straks lekker langs de lijn op zaterdag ochtend als hij gaat foodballen haha
En als dat gebeurt mag mijn vader met hem mee hij is gek op foodbal

laura -

gefeliciteerd!
aangezien het toch geen meisje word wil je dan wel zeggen wat voor naam het was geweest

toi -

Want ze kan hierna geen meisje meer krijgen waarvoor ze de naam wil gebruiken?

Sietske -

Oh jeetje wat een verrassing zeg. Gefeliciteerd! Na het zien van dit filmpje word ik voor mezelf zenuwachtig ik ben bijna 36 weken zwanger en wij weten het geslacht dus NIET. Maar we hebben sterk het vermoeden dat het een jongetje is maar nu zie ik dus dat een sterk vermoeden er ook helemaal naast kan zitten… Ik heb dan ook eerst het hoog nodige gekocht aan kleertjes en in neutrale kleuren.

Martine -

Aahh zo leuk! Gefeliciteerd! 😘
Toen ik zwanger was heb ik met 17 weken ook een pretecho laten maken. Ik hoopte dat ik een meisje zou krijgen en volgens de echo en de echo’s daarna werd er gezegd dat het overduidelijk een meisje was, alleen had ik toch het gevoel alsof het niet helemaal klopte. En warempel: tijdens mijn bevalling kwam ik er achter dat het een jongetje was. Ik vroeg namelijk aan de gynaecoloog; is het nog steeds een meisje? En die had in de uitslag van de vruchtwaterpunctie gezien dat het een jongetje was.
Ik moest op dat moment met 23 weken zwangerschap bevallen i.v.m. het HELLP-syndroom, veel te vroeg natuurlijk, en mijn zoontje is daardoor ook tijdens de bevalling overleden. Op het moment dat ik er achter kwam dat het toch een jongetje was, voelde ik me heel erg schuldig dat ik hem al die tijd als meisje had gezien en ook zo tegen hem had gepraat.
Het gevolg is wel dat ik nu dozen vol met meisjeskleding heb, dus mocht ik ooit nog een meisje krijgen dan heb ik in ieder geval al de kleertjes in huis! Haha.

Renée -

Jeetje…. wat moet dat heftig voor jullie zijn (geweest). Wat verdrietig.

Nora -

Oh jeetje, wat ontzettend verdrietig. Ik weet niet of dit misplaatst is, maar ik wil je toch een dikke knuffel sturen. Ik vind het trouwens heel mooi en lief hoe je op deze post reageert, zo blij en leuk! Het siert je heel erg. :-)

Loes -

Haha, wat grappig, ik had het ook andersom verwacht! Leuk om al die verraste reacties te zien/horen.

Halima -

Haha nu ben ik wel benieuwd wat de naam van het meisje zou zijn geweest 😀

Syl -

Wat leuk! Gefeliciteerd
Grappig dat die kleine je blijft verrassen.

Ilona Wielinga -

Aah gefeliciteerd! En wat leuk zeg! En t lijkt me ook erg leuk dat je nu kan beginnen met shoppen voor de kleine, haha. Een tip; de Primark heeft echt de meest schattige items op het moment.

Laura -

Gefeliciteerd! Zo grappig, ben ongeveer even ver als jij en krijg ook een jongentje. Ik ga de blogs en video’s in ieder geval op de voet volgen!

Fatima -

Oh en btw, ik ben nu wel erg benieuwd welke meisjesnaam jullie in gedachte hadden haha! Maar als je dat niet wilt delen begrijp ik dat ook wel.

Fatima -

Ik dacht zelf altijd dat ik een jongensmama was (en velen met mij) dus ik was in shock toen ik hoorde dat ik een meisje kreeg. Het was echter echt een aangename shock! Nooit heb ik durven dromen dat ik een meisje zou krijgenen dat ik lekker met haar kon tutten. Ik durfde het niet te hopen omdat ik mezelf toch een jongensmama vond. Ik geniet nu elke dag van mijn tweejarig meisje. Ik zou het niet erg vinden om nog een meisje te krijgen in de toekomst maar een jongen lijkt me ook wel leuk!

Kelly -

Aaahhh zo leuk!! Jullie zouden daar nog een blog over een categorie over kunnen beginnen haha!

Larissa -

Gefeliciteerd zeg !!!
Dat broekje van de van haren had ik voor mijn dochtertje ook 2 keer en echt ik vond ze super fijn!

Irene -

Ahhh gefeliciteerd!!! Wat leuk, alweer een jongetje. Hihi in mijn omgeving nog nergens een meisje te bekennen 😂. Geniet van je zwangerschap. Ik krijg rammelende eierstokken van deze vlog 😵💙

Aida -

Leuk! Hier team jongen! Ik was zelf ook overtuigd dat ik een meisje zou krijgen en om mij heen ook zowat iedereen. Haha en toen bam! Een jongen haha! Haha! Gefeliciteerd en geniet er van!

Sanne -

Gefeliciteerd Martine en je ziet er de hele vlog echt prachtig uit!

Jodi - liefthuis -

Zooooo herkenbaar 🙈 Ben nu 23 weken en was ook overtuigd van een meisje en toen zagen we een piemeltje. Niet minder gewenst maar ik moest echt omschakelen. Alsof ik 13 weken lang denk op vakantie naar Amerika te gaan en op de dag van vertrek ineens hoor naar Azië te gaan. Allebei mega gaaf, maar wel even omschakelen…nu kan ik me al niet meer anders voorstellen. Dat zal jij ook hebben, lekker genieten en schoppen

Michelle -

Aaaaah zo leuk!!!!! 😍😍

Gerdi -

Wat leuk nog een 2wmn jongetje!

Tineke -

Leuk! Gefeliciteerd! Ik wist zeker dat je een meisje zou krijgen haha. Nu ben ik ook een beetje in shock 😉

Tineke -

Ik zat trouwens te wachten op het moment dat je zou zeggen :’haha grapje’ 😀

Michelle -

Ooooh zo leuk! Van harte gefeliciteerd! Ik had ook allebei de keren een bizar sterk voorgevoel, en dat bleek inderdaad te kloppen. Kan me voorstellen dat je even moet schakelen als ‘t anders is dan je verwacht had, maar hoe meeega gaaf dat jullie zometeen drie vriendjes hebben? En inderdaad; dat ‘als het maar gezond is’-cliché klopt echt.. Geniet ervan!

Femke -

Hoeraaaaa!!! Nog meer jongens-baby-updates! Ik verwacht ook een zoon!! Gefeliciteerd! :) Leuke kleertjes zijn er ook voor jongens he!!

Jackelien -

Ah hartstikke leuk Martine! Vooral fijn ook dat alles helemaal goed er uit zag, het aller belangrijkst!
Ik zei ook altijd liever een meisje, maar ik denk dat dat een beetje moeder-eigen is voordat je er aan begint. Als vrouw wil je lekker tutten met een meisje, een man wil later voetballen met zijn zoon… 😉

Ize -

Wat een leuke pakjes! In welke winkel was dit? En gefeliciteerd! Ik had bij mijn baby ook zo’n sterk voorgevoel voor een meisje. Bleek het jongen! Maar zo leuk!

Marloes -

Ik dacht echt dat je het andere zou krijgen! Wat een verrassing, haha. Geniet ervan!

Tuwa -

Awwww geweldig! En zooo herkenbaar! Ik had het net andersom: dacht altijd al ‘als ik ooit een kind krijg dan is het een jongetje’. Ook tijdens de zwangerschap was ik ervan overtuigd dat het een jongetje zou zijn en velen met mij.. tijdens de echo zegt die vrouw ‘kijk eens, hier kun je tussen de beentje kijken’ en ik roep in shock uit ‘maar daar zit niks!!’ Hihi.. was ook echt helemaal omschakelen maar na een paar dagen voelde het al vertrouwd. En nu, dochter is 15 maanden, is het of het nooit anders is geweest :) super leuk, heel herkenbaar proces dus 😉 geniet van je zwangerschap! En is zo bijzonder wat er lichamelijk, geestelijk en energetisch allemaal gebeurt..

Larissa -

Wat een mega verrassing. Ik was overtuigd van het andere geslacht. Maar echt super leuk! Van harte gefeliciteerd.

Madebyuna -

Oohhh zo leuk!!! Haha dan worden het echt beste vriendjes met Jelle en Gijs!!

Curly Creative -

Wat een verrassing maar super leuk zeg. Schattig die schoentjes ook💙

Tineke -

Helemaal eens met wat Ivy zegt! Als ik ooit nog een kindje zou mogen krijgen, hoop ik stiekem ook op een jongen. Jongetjes zijn zo geweldig. Welkom bij de club van jongensmama`s Martine!
Liefs

Susan -

Ah wat leuk!! Gefeliciteerd!

Marije -

Aaah echt??!?!? Ik was zo in de veronderstelling dat je een meisje zou krijgen. Maar super leuk! Gefeliciteerd!

Suzanne -

Super leuk! Ik had precies hetzelfde als jij! Ik ben nu 19 weken zwanger en was overtuigd van hetzelfde geslacht waarvan jij overtuigd was! En bleek toch niet zo te zijn! Moest echt even mijn beeld aanpassen! Maar wat je zus zegt, als het maar gezond is! Super cliché maar wel de waarheid :) geniet ervan!

Romy -

Jaaaaa, superleuk! Ik had al zo’n vermoeden (maar goed, 50% kans ;)). Gefeliciteerd!!

Patricia -

Gefeliciteerd! Heel leuk! Haha ik lig nog steeds dubbel van het lachen om Willemijn ‘een baby is net een garnaal’ 😂👌🏽 Zo waar!

Sabine -

Superstoer een mannetje! Geniet ervan

Marloes -

Whaaaaa GEFLICITEERD!!!!!

Ivy -

Gefeliciteerd! Ik hoopte bij mijn eerste kindje een beetje dat het een meisje zou zijn . Dat snap ik namelijk, ik ben er zelf ook een! Jongetje leek mij maar moeilijk. Maar.. nu ik moeder ben van een jongetje, zou ik niet meer anders willen! Ik ben nu in verwachting van de tweede en hoop eigenlijk nu toch dat het weer een jongetje is! Misschien maar beter ook. Misschien zou ik een meisje een beetje te veel mijn eigen stempel erop willen duwen, als je begrijpt wat ik bedoel.

Reageer ook