Oproep: Inspirerende vrouwen gezocht

Voor onze nieuwe rubriek ‘Face2Face met’ zijn wij op zoek naar vrouwen met een inspirerend verhaal. Heb jij een mooi verhaal te vertellen? Of ken jij iemand die dat heeft? Laat het ons dan weten. En als je meedoet, dan krijg je drie prachtige foto’s van jezelf die door onze fotograaf Mariska zijn gemaakt!

Wat zoeken we?

We zoeken vrouwen die een inspirerend verhaal te vertellen hebben. Zo zijn we in elk geval op zoek naar verhalen over het volgende:

 • Een kinderwens die maar niet in vervulling raakt
 • Je baan opzeggen om iets totaal anders te kunnen gaan doen (of een sabbatical te nemen)
 • Transgender zijn (we zijn vooral benieuwd naar van vrouw naar man, want daar hoor je nog niet zo veel over)
 • Geen geluk hebben in de liefde (je relaties lopen tot verdriet van jou altijd stuk)
 • Een open relatie hebben
 • Je bekeren tot een geloof
 • Afkicken van een verslaving
 • Mantelzorger zijn
 • Minimalistisch leven (zelfvoorzienend of met zo min mogelijk spullen bijvoorbeeld)
 • Wees zijn
 • Iemand die alles op gaf om… (bij de liefde van haar leven te kunnen zijn, te emigreren, gelukkig te worden, etc.)

Maar als jij denkt een ander inspirerend verhaal te hebben, dan mag dat natuurlijk ook! In dat geval horen we ook graag van je.

We willen interviews die een inspirerende boodschap bevatten voor onze lezers. De onderwerpen die we opnoemen zijn vrij zwaar, maar wat we juist willen laten zien met deze interviews is dat je lessen kunt trekken uit hetgeen dat je meemaakt en dat we uiteindelijk allemaal het heft in eigen handen kunnen nemen om gelukkig te kunnen worden. Het mag een kwetsbaar interview zijn, maar ook eentje met een inspirerende en/of positieve boodschap of misschien zelfs wel een happy end.

Zo gaat het in zijn werk

We spreken af op een leuke locatie centraal in Nederland. We gaan gezellig samen koffie drinken en/of lunchen. We doen een interview met jou in de vorm van een spontaan gesprek. Onze fotograaf Mariska maakt tot slot een paar prachtige foto’s van jou die je uiteraard ook opgestuurd krijgt voor eigen gebruik.

Meedoen?

Stuur ons de volgende gegevens:

 • Naam, leeftijd, woonplaats en studie/beroep
 • Jouw verhaal in een notendop (er moet natuurlijk wel wat te interviewen blijven 😉 )
 • Waarom het je leuk lijkt om hier aan mee te doen

Mail ons voor 13 juni jouw verhaal naar info@2WMN.nl. Wanneer je wordt uitgenodigd, hoor je dit uiterlijk 14 juni van ons.

We hopen van jullie te horen en jullie te mogen ontmoeten. Mocht je nog vragen hebben voordat je kunt besluiten om mee te doen, mail ons dan gerust. En ken je iemand die perfect zou zijn voor deze rubriek, laat diegene dit oproepje dan zeker even lezen. Dank jullie wel!

27 reacties

Mirte -

Jammer dat ik te laat ben, had er graag aan willen meewerken.

Hailey -

Wat een ontzettend leuke categorie! Ik ben benieuwd naar de verhalen! Ook ik heb jullie een mail gestuurd! Veel liefs, Hailey

Sheila -

Wat een leuke oproep. Ik weet niet of ik inspirerend ben, maar ik zie er wat tussen staan wat me aanspreekt. Dus ik stuur jullie een mailtje!

Lenneke -

Ik weet niet of het inspirerend te noemen is dat ik geen contact meer heb met mijn ouders? :-)

Lisa -

Wat leuk! Ik denk dat Gerlinde perfect zou zijn hiervoor. Verhuisde naar Noorwegen voor het eenvoudige leven, haar blog vind je hier: http://www.valhallavertelt.com/

Nienke -

Wat een ontzettend mooi initiatief. Ken helaas geen volwassen vrouw met een mooi verhaal, maar wel een meisje van 15, die eindelijk na twee jaar strijden, hersteld is van anorexia. Ik denk dat de verhalen die er nog aan zitten te komen van de volwassen vrouwen erg inspirerend kunnen zijn voor de jeugd!

Tio -

Wel bijzonder om je hier in te verdiepen. Anderen zullen zich hier in wel kunnen herkennen. Ik ken wel iemand die een vrij huwelijk heeft. Zoals Baghwan. Het doorbreekt een taboe.

Miriam de Jong -

ik heb jullie een mail en aanvullende mail gedaan!! erg bijzonder

Liefs Miriam <3
Xx

Eline -

Heel leuk! Ik ga zeker een mailtje sturen, al heb ik zelf niet het idee dat ik een inspirerend verhaal heb! Ik hoor wel vaak van vriendinnen dat ze het knap vinden van alles wat ik doe, dus laten we de gok eens wagen!

Annemarie -

Echt een heel leuk idee, en ik kijk uit naar de interviews.

Zelf denk ik er nog even over na of ik mijn verhaal ga insturen. Het is toch wel een stap omdat het gaat over iets persoonlijks. Gelukkig heb ik nog even.
xx

Angela -

Wat een toffe rubriek. Ik val in geen van deze categorieën. Maar ga toch een mailtje doen!

Merel -

Ik wilde even laten weten dat ik het echt een superleuk idee vind voor een rubriek! Toffe ‘onderwerpen/personen’! Lekker vernieuwend, echt een beetje het tijdschrift idee maar dan op een blog, zet hem op :-)

Roos -

Wat enorm bijzonder en leuk dat jullie dit gaan doen, ik ga jullie vanavond een mailtje sturen. Durf ik dit, jaaaaaa. Ik ga het gewoon doen :-)

Fleur -

Kan dit ook anoniem? Met de rug op de foto oid?

Noor -

Wat leuk en bijzonder deze rubriek.
Ik kijk nu al uit naar de interviews. Ik vind het fijn dat jullie zelf open over moeilijke perioden / gebeurtenissen schrijven en lezers hier ook toe uitnodigen dmv deze rubriek.
Zeker in een tijd waarbij mensen de neiging kunnen hebben om alleen de leuke dingen te laten zien. Ook haal ik er zelf steun uit door te zien dat anderen het moeilijk hebben en ook als ze hier beter uitkomen.
Jullie zijn toppers!

Vanessa -

Hoi, ik heb jaren als verslaafde prostitué gewerkt. Ben nu bekeerd en clean!!!

Willemijn -

Je bent duidelijk geen fan van deze oproep. Geeft niet, dat kan natuurlijk. Alleen waarom je dan per se een sarcastische reactie achter moet laten…? Als je feedback hebt, of ideeën hoe we deze rubriek goed kunnen opzetten, dan is een comment natuurlijk wel van harte welkom. :-)

Elvira -

Zo leuk! Ik heb een mailtje gestuurd! :)

Simone -

Ik heb ook een mailtje gestuurd. Spannend!

Alex -

Erg leuk idee, ik heb jullie ook even een mailtje gestuurd :)

Eva -

Zou het ook anoniem kunnen?

Liefs x

Willemijn -

In dit geval vinden we het wel mooi om namen en foto’s te hebben. Maar, afhankelijk van het verhaal, is het mogelijk om namen te fingeren en misschien een foto van de achterkant te maken. :-)

Sarina van Brussel -

Wauw! Wat ontzettend leuk, ik heb direct gemaild :) Ik ben benieuwd en heel veel succes met jullie rubriek. Het klinkt in ieder geval al heel veelbelovend! xx

Danique -

Wat een tof concept, ik ben echt heel erg benieuwd!

Fleur -

Leuk concept! Ik heb niet zo’n inspirerend verhaal momenteel, maar ik kijk vol verwachting uit naar de verhalen die eruit komen. Ik kan niet wachten!

natascha -

Wat leuk! Ik heb ook een mailtje gestuurd!

Gabriella -

Heel erg bijzonder! Ik heb een mailtje gedaan! Xx

Reageer ook