NOG EEN BABY?!

Ja, je leest het goed. En nee, het is geen grap. Dat hadden jullie natuurlijk allang aan zien komen, toch? Of niet? Geintje, wij waren ook zeer verrast. Er komt gewoon nog een baby aan. De derde 2WMN baby. De derde!!! HUUHHH???

https://youtu.be/YL3T2A9Zy6U

208 reacties

Haydée -

Wat een fantastisch nieuws! Proficiat Martine! Een hele leuke video ook, het is bijzonder dat je ons meeneemt in de emoties die je zelf hebt ervaren.

Nina -

Oohh Martine, jij stiekemerd! Eerst er tussenuit muizen voor een huwelijk en dan nog een baby ook! :) Wat moet dit een heerlijk jaar zijn voor jullie samen. Dubbel gefeliciteerd hoor, het is je van harte gegund allemaal! xxx

Kelly -

Wow nee, die zag ik niet aankomen! Wel op termijn, maar niet zo snel. Wat fantastisch! Gefeliciteerd Martine!

Denice -

Wauw! Gefeliciteerd! Ik voelde het al een beetje aankomen, maar niet met de juiste beredenatie (ik dacht het omdat je ging trouwen, hihi) Heerlijk!

Mariska -

Van harte gefeliciteerd Martine en Jorrik! Wat een leuk nieuws!

Marloes -

Gefeliciteerd! Wat een leuk nieuws! Geniet ervan :)

Nicky -

Van harte gefeliciteerd lieve Martine! Echt hartstikke leuk, ik had het totaal niet verwacht maar het voelt wederom of een vriendin van mij zwanger is, haha. Heel veel liefde, gezondheid en geluk gewenst.

Eveline Fleur -

Wat een fantastisch nieuws! Van harte gefeliciteerd en geniet ervan!! <3

Laura -

Gefeliciteeeerd Martine! Ik had dit nieuws ook nog niet verwacht, maar zo te horen is deze verrassing meer dan gewenst! Je klinkt er heel erg blij mee! Echt leuk!

Mare -

Gefeliciteerd Martine en Jorrik!!! Wat een prachtig nieuws.

Suus -

Wat leuk! Van harte gefeliciteerd! En eigenlijk ben ik helemaal niet verbaasd, je schreef de laatste tijd anders over moederschap, je bent zelf enorm ontwikkeld. En inmiddels net getrouwd, die baby dacht mooi dat wil ik ook nog meemaken! Kan me je shock van het begin wel goed voorstellen hoor. Ik zou ook enorm schrikken. Het is niet niks.

Marthe -

Wauw!! Echt een dikke proficiat!!! Ik dacht nog bij je artikel van je trouw, ‘Wat zou het leuk zijn als Martine binnenkort zwanger zou worden, dan zou er niet veel verschil zijn met Willemijn haar kinderen en zouden ze lekker kunnen spelen met elkander’. Maar dus echt geweldig nieuws!!
Ik gok ook een meisje. xx

Janneke -

Van harte gefeliciteerd! Zo leuk! :)

Sabrina -

Gefeliciteerd! Wat een geweldig nieuws! Ik gok een meisje🙆

Loes -

Wat een leuk nieuws, zo’n verrassing! Gefeliciteerd!

Lissa -

Wauw! Gefeliciteerd en geniet ervan!!!

Nora -

Oh wauw, ik zit hier gewoon te janken, haha! Wat onverwacht en wat ontzettend gaaf! Je wordt ongetwijfeld een fantastische moeder, Martine <3. Hartelijk gefeliciteerd jullie allebei meiden voor moederdag! Een hele dikke knuffel en liefs.

Meral -

Fijne Moederdag Martine! <3
Voor jou is dit natuurlijk ook een beetje een speciale dag haha. Wat een heerlijk en fijn nieuws! Ik wil jou en Jorrik heel veel liefde en geluk toe wensen. Ik heb ook al beetje het vermoeden dat het meisje wordt! Haha :)
Geniet ervan! X

Ize -

Gefeliciteerd! Volgens mij hebben wij dezelfde verloskundige. Wat is ze leuk he!

Martine -

Jaaa zo’n leuk mens!

Neelke -

Waaaat! Hoe SUPERLEUK! Van harte gefeliciteerd Martine :) en Jorrit! En hoe leuk voor Tante Willemijn natuurlijk. Wat een heerlijke, vrolijke mededeling. Ik wens je een fantastische zwangerschap toe! Liefs!

Taimo -

Gefeliciteerd!!!

Anita te Gussinklo -

Gefeliciteerd Martine en Jorrik, superleuk voor jullie.
Ik wens je een hele fijne zwangerschap toe, en ja je hebt die glow.

Nathalie -

Jaaaa wat leuk! Ik had zo’n vermoede omdat je snel moe was in de laatste vlogs, wat prachtig zeg van harte gefeliciteerd!

Yvette -

Wauw wat een super leuk nieuws! Gefeliciteerd!

Michelle -

Zooooo leuk!!!!! Super gefeliciteerd, echt geweldig voor jullie!!!

M. -

Aaah wat leuk!! Gefeliciteerd!

Evelien -

Waaauuuwwww! Super nieuws!!! Van harte gefeliciteerd! Ik wens je een prachtige zwangerschap en een wolk van een baby toe xxx

irma -

Gefeliciteerd! ! Wat leuk nieuws!

Johanne -

Ooooh, wat een fantastische video en wat een prachtig nieuws. Ik volg jullie al jaaaaren en het is echt super om al jullie ontwikkelingen ‘mee te maken’. Gefeliciteerd en sterkte met je zwangerschapsbrein 😮

Jessica -

Wat een leuk nieuws! Gefeliciteerd Martine en Jorrik. Uiteraard ook Willemijn gefeliciteerd met tante worden!!

Tamar -

Wauw Martine gefeliciteerd!!! Had het inderdaad totaal niet zien aankomen, maar erg blij voor jullie. Ik denk overigens dat het een meisje is, maar we gaan het zien!

Suus -

Waauw, wat gaaf!! Gefeliciteerd Martine, ondanks het wennen is weet ik zeker dat je een super moeder zal worden! Geniet van deze periode!

En Willemijn ook gefeliciteerd, je wordt tante! 😀

Pauline -

Lieve Martine en Jorrik
Gefeliciteerd met dit grote nieuws.
Wat leuk dat jullie aanstaande zoon of dochter getuige was bij jullie huwelijk.
Geniet van je zwangerschap en luister goed naar je lichaam.
Probeer je rust te nemen als dat nodig is.
En ook peettante Willemijn gefeliciteerd natuurlijk!!!
Ik ben ook heel benieuwd hoe Noa gaat reageren op het nieuwe mensje.

Lionnn -

Jaaaaa! Wiehooeee! Wauw! Gefeliciteerd! Wat een leuk nieuws! Ik was echt helemaal dol enthousiast toen ik het filmpje keek. Ik laat maar een paar keer per jaar een comment achter, terwijl ik jullie al jaren volg. Maar dit vond ik wel een commentje waard!
Geniet van je zwangerschap! En ik kijk echt nu al uit naar alle zwangerschapsupdates en shoplogs enz enz.
Liefs Lion

Lieke -

Waaaauw!!! Wat ontzettend leuk, van harte gefeliciteerd 😀

Shannon -

Aaah wat leuk! Van harte gefeliciteerd Martine!

Hilde-Marije -

Lieve Martine en Jorrik,

Van harte gefeliciteerd met die heuglijk nieuws! Ik wens jullie alle geluk van de wereld toe met z’n drietjes <3 Geniet van je zwangerschap!
Ps: stiekem vermoed ik dat het een meisje wordt.

Dikke tût,
Hilde-Marije

Nienke -

Oh wat een leuk nieuws Martine , wat een verassing en hoe leuk het gezicht van Wil toen je het haar vertelde. Geniet van je zwangerschap.

Petra -

Van harte gefeliciteerd!!

Sanne -

Mijn vriend keek me raar aan toen ik helemaal door het dolle was omdat Martine (die ik toch helemaal niet ken? ;-)) zwanger is. Maar ik ben als trouwe lezeres zo blij voor jullie en ik vind het zo leuk. Ik verwacht echt dat je een geweldige lieve zorgzame en leuke moeder wordt. Geniet van de zwangerschap.
En ook gefeliciteerd voor lieve peettante Willemijn, ik vond het erg leuk toen je gelijk adviezen ging geven en zei O nee, zo’n betweter vriendin zou ik niet worden haha. Wat zijn jullie toch een leuk stel.

Nienke -

Super gaaf, maar ook onverwachts. 😉 Hartelijk gefeliciteerd! Hopelijk kunnen jullie er van genieten. Ik weet zeker dat je het heel goed gaat doen als moeder!

Marieke -

Whaa wat een verrassing en geweldig nieuws voor jou en Jorrik! Van harte gefeliciteerd!! Ik kijk uit naar de updates, komen er verder ook artikelen online over de inrichting van de babykamer, etc.? Geniet van je zwangerschap, hopelijk heb je weinig last van ‘zwangerschapskwaaltjes’!

Lilly -

Ahhhh, superleuk! Volgens mij loop je net wat vooruit op mij (ik zit nu op 13 weken), dus het is héél actueel en herkenbaar wat je omschrijft, heel leuk! Geniet ervan en groetjes vanaf je oude eiland (HW).

anna -

Gefeliciteerd!
Zo grappig hoe jij het aan Willemijn vertelde.
Geniet van je zwangerschap

Carola -

Ahh wat leuk, van harte gefeliciteerd. Volgens mij ben jij zo’n toffe mama :) Ik hoop dat jullie super mogen gaan genieten van je zwangerschap. X

Laura -

Gefeliciteerd! X

Margriet -

Waaaah fantastisch!!!!
Gefeliciteerd :)

Vanessa -

Super tof!
Hoe reageerde Jorrik? Hoe heb je het hem verteld?

Fabienne -

Jaaaaaaaaaa eindelijk mag je het vertellen!!!! Superleuk! Geniet er van! En die onzekerheden zijn heeeel herkenbaar… Zoals hoe doe ik dit of dat straks?? Komt allemaal goed. Ik had ook heel erg… Hoe doen doen we dit financieel dan?? Komt allemaal goed. En kan ik dit wel????? Komt allemaal goed. Hahaha! Echt waar! Kus

Sanne -

Wauw Martine, wat een verrassing, gefeliciteerd!! Ik denk echt dat jij een geweldige moeder wordt, en stiekem denk ik ook dat je een meisje krijgt. :)
Kan niet wachten tot je volgende update!
Liefs, Sanne

Sandra -

Ooohhh WAUW! Martine & Jorrik, gefeliciteeeeerd jullie allebei! Wat een geweldig nieuws <3
Deze heb ik niet aan zien komen hoor. Wat een verrassing, mag ik dat zeggen?
Een tijdje terug toen je vlogde (of was het een blog, don't remember) dat je op een avond terug kwam uit Amersfoort van je studie, toen vertelde je wel dat je heel moe (en emotioneel was) en toen dacht ik wel heel even: zou ze zwanger zijn? Maar naarmate de tijd vorderde en andere updates gewoon bleven komen, heb ik daar niet meer bij/over nagedacht. Maar wat fijn! Echt! En hoe je het nieuws met je dierbaren (zussen, Willemijn) deelde.. wauw!
Maar je bent nu dus al bijna 3 maanden.. wat een tijd. En je ziet er prachtig uit <3
Ik wilde nog vragen: ga je het allemaal vloggen/bijhouden. Maar de uitleg is al gegeven :) Doe dat waar je jezelf goed bij voelt en bij blijft voelen.

Wauw!

Quinte -

Wauw!! Wat ontzettend leuk!! Heel erg gefeliciteerd. Ik ben ook wel benieuwd hoe je het aan Jorrik hebt verteld en hoe hij in eerste instantie reageerde?

Naomi -

Lieve Martine,

Ontzettend gefeliciteerd met je zwangerschap! Ik reageer normaal nooit, maar ik wilde je toch heel veel geluk wensen en ik hoop voor jullie op een wolk van een baby. Het is je (jullie) gegund!

aspasiaa -

Wauw….wauw en nog een wauw……je was gewoon zwanger toen je trouwde, wat een mooie wetenschap moet dat geweest zijn. Van harte dubbel en dwars gefeliciteerd papa en mama in spe!
Ik wens je een hele fijne zwangerschap toe.

Lotte -

Woehoe, wat een geweldig nieuws!! Mijn eerste gedachte was ook; Zou Willemijn alweer zwanger zijn? Haha! Hele leuke video. Gefeliciteerd, geniet samen met je man!

Larissa -

Aahhh wat een fantastisch nieuws! Van harte gefeliciteerd! De video was ook erg leuk gedaan.

Anneke -

Wauw, super leuk nieuws! Van harte gefeliciteerd! Ik denk dat het eigen gevoel vaak het juiste is, dus ik gok een meisje. Mijn gevoel was beide keren ook juist, 2 keer een jongen. En net als jij dacht ik dat ik een meisjes-moeder was (ik ben zelf ook echt een meisje-meisje of vrouw-vrouw 😉 ), kon me er niks anders bij voorstellen. Maar ik heb 2 jongens en echt, ik ben zeker weten een jongensmoeder! Een hele fijne zwangerschap gewenst, geniet!

Amanda -

Wow Van Harte Martine en hubby! Super nieuws. Ik dacht even is Willemijn weer zwanger, hoe doet ze dat toch?!! hahaha!! Geniet van je zwangerschap want voor je het weet is zij/hij er :)

Mo -

Gefeliciteerd Martine, wat een geweldig nieuws en een prachtige video om dit nieuws aan te kondigen! Zo leuk, ik ben “samen” zwangerschap geweest met de beide zwangerschappen van Willemijn, en nu ben ik ook nog even tegelijk met jou zwanger. Ik wens je een fijne zwangerschap toe!

Lotte -

Gefeliciteerd, alleen wel een beetje pijnlijk dat je eerder zegt dat je hoopt dat het fragment van de test niet wordt uitgezonden, oftewel je hoopte niet zwanger te zijn? Als je zoals ik al heel lang wel bewust probeert zwanger te worden en het niet lukt, komt dat wel wat cru over.. Ik weet dat je het vast niet zo bedoelt, maar ik wordt er erg verdrietig van.

Marjolein -

Zo had ik het zelf niet opgevat, alsof ze hoopte dat ze niet zwanger zou zijn, eerder dat het misschien nogal een privé moment is of juist raar is als je NIET zwanger bent.

Gefeliciteerd Martine!!! onverwacht, maar wel heel leuk!!!

Lotte -

Ik probeer ook alleen aan te geven hoe het over kan komen als je niet gepland kinderloos blijft.

Ilse -

Hoi Lotte! Wat ontzettend vervelend dat jullie ongewenst kinderloos zijn, dat lijkt me heel zwaar. :( Alleen, dat jullie deze last dragen wil niet zeggen dat iedereen direct blij moet zijn met een eigen zwangerschap toch? Ik begrijp dat zoiets confronterend is, maar als ik nu zou denken dat ik zwanger was zou ik ook heel erg hopen dat het niet zo was. Niet omdat een kindje niet welkom is, maar omdat mijn relatie, levensfase en financiële situatie hier nog niet klaar voor zijn. Het was al meteen duidelijk dat dit geen geplande zwangerschap is, ik kan me daarom best voorstellen dat Martine, gezien haar toekomstplannen op de korte termijn, ook even hoopte dat het nu nog niet zo ver was. Ik denk dat voor zowel dat gevoel als jouw pijnlijke associatie hiermee ruimte is en mag zijn op 2wmn.

Martine, gefeliciteerd met dit mooie nieuws, ik hoop dat allee voorspoedig verloopt! Lotte, ik weet niet hoe jouw situatie verder is maar ik hoop dat 2017 het jaar is waarin jouw droom werkelijkheid wordt. :)

Lotte -

Dank je Ilse, ik hoop het ook! Binnenkort starten we ICSI poging nr2, lukt die niet dan is er nog één kans, daarna is het over. Voor ons heeft een zwangerschapstest dus een behoorlijke lading, vandaar de emotionele reactie..

Annemae -

Jaaaaa, super leuk! Ik sprong letterlijk een gat in de lucht toen ik het hoorde! Van harte gefeliciteerd Tien! (en Wil natuurlijk ook met het tante worden! <3) <3

Jasmijn -

Van harte gefeliciteerd Martine!! Geniet van deze leuke en mooie tijd 😊

Roos -

Ahhhh! Wat tof zeg! Gefeliciteerd! En vooral genieten❣️

Veroniek -

Wat een prachtig nieuws! Van harte gefeliciteerd!

Eva -

Echt zo ontzettend leuk voor je. Van hrte gefeliciteerd! En ik denk dat je eigen gevoel meestal juist is, was bij mij, mn zus en een hoop van mijn vriendinnen ook zo. Dis ik gok op een meisje. Geniet ervan!! xx

Tineke -

Gefeliciteerd!! Wat leuk zeg! Mooie video!
Ik denk dat je een meisje krijgt.. nou ja denk.. ik weet het zeker haha. Geen idee waarom maar op de een of andere manier vind ik dat bij jou passen ofzo. Ik ben benieuwd 😉

Nicole -

Oh my deze zag ik niet aankomen! Wat een verrassing zeg en wat een leuk nieuws! Gefeliciteerd Martine! En natuurlijk ook gefeliciteerd Jorrik! Wat een geweldig nieuws! Ik vind het zo een leuke video. Ik denk echt dat je een geweldige moeder wordt!

Claudia -

Wat ontzettend leuk nieuws Martine!! Gefeliciteerd, je wordt vast een hele goede moeder! <3 dikke knuffel <3

Odile -

Gefeliciteerd, wat leuk! Fijne zwangerschap!

Anna -

Wat súper leuk nieuws! Van harte gefeliciteerd met dit fantastische wonder! Lekker genieten van je zwangerschap! X

Lisan -

Wat een leuk nieuws Tien! Eerst je fantastische bruiloft en nu dit! Ik wens je een hele fijne zwangerschap toe samen met Jorik en met Willemijn natuurlijk 😉

Rianne -

Vind het zo leuk voor jullie! Lekker van je zwagerschap gaan genieten ☺ ik ben ook heel benieuwd hoe je het aan je man hebt verteld !

Suus -

Wat leuk! Gefeliciteerd! 😃

Romy -

OMG!!! wat super leuk! Maar zoooo niet verwacht haha. Van harte gefeliciteerd ❤️ Lekker van je zwangerschap gaan genieten xx

Laura -

Gefeliciteerd! Wat een leuk nieuws! Hoewel niet gepland, ongetwijfeld toch heel erg welkom! Geniet van je zwangerschap :)

Meloentjuh4you -

Waahh!! Wat geweldig, gefeliciteerdd!

Ruth -

Wat geweldig!!! Gefeliciteerd lieverd!

M. -

Gefeliciteerd!!

yvonne -

Gefeliciteerd!!

anneke -

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA wat leuuuuuk! Gefeliciteerd meid!!!!

Sietske -

GEWELDIG! Van harte gefeliciteerd. Ik ben samen met mijn zus zwanger dat scheelt 2 weken ik moet nog ongeveer 5 weken en mijn zus 7 weken. Maar het zou ook zomaar tegelijk kunnen komen. Word super spannend 😀 Ik denk dat jullie een meisje krijgen. Wij weten het geslacht niet maar vermoeden een jongen. Een goede zwangerschap toegewenst.

Charlotte -

Wauw Martine! Hartstikke gefeliciteerd! Je gaat een super mama zijn, net als Willemijn! Geniet van je zwangerschap!🍼❤️

Ilona Wielinga -

Aah wat een onwijs leuk nieuws! Het is je echt gegund en van harte gefeliciteerd!

Joyce -

Jaaaa gefeliciteerd papa en mama to be met dit geweldig nieuws. Ik heb na jullie berichtje op Instagram direct weggeklikt en ben naar de site gegaan. Met tranen in mijn ogen en mijn eigen kleine pasgeboren baby op schoot geniet ik echt van dit geweldige bericht. Ik hoop dat jullie van deze mooie tijd gaan genieten. Jongen of meisje beide zijn geweldig. Een meisje is uit eigen ervaring fantastisch ;-).
Heel veel succes de komende maanden je buikje ziet er nu al prachtig uit. Veel liefs joyce

Joyce -

Nu nog even je introductie aanpassen naar: is getrouwd met Jorrik en is heel mooi zwanger.

Maria -

Dit! Van harte gefeliciteerd Martine! Wanneer ben je uitgerekend?

Elise -

Waaaaa zo spannend!!! Ik denk een meisje!

Liselore -

Gefeliciteerd Martine! Echt ontzettend leuk! :)

Bregje -

Ongepland, maar super gewenst! Wat ontzettend leuk. Gefeliciteerd en een mooie zwangerschap. Jullie kunnen dit samen en hebben ook nog super veel lieve, behulpzame mensen om jullie heen!

Kimmetje -

Super leuk, Martine! Dit kunnen jullie, Jorrick en jij! Een geweldige periode toe gewensd! Ik denk dat jullie een meisje krijgen.

Judith -

WoW bij het trouwen waten jullie al gelijk een familie! Wat super bijzonder als je dit dan niet zo gepland hebt! Studeren en een baby is echt heel zwaar kan ikuit ervaring zeggen… misschien kan je modules volgen en die over wat langere tijd uitspreiden! Een heel tussenjaar lijkt mij niet ideaal omdat het over een jaar ook nog pittig is! En af en toe dat brein aan het werk zetten is ook wel zo fijn! Ik gok op een meisje wamt heb de afgelopen tijd zoveel jongens gehoord dat er vast weer een meisjeshoos aan moet komen! Heel veel geluk en gezondheid voor jullie!

Minka -

Aaaaw ik krijg gewoon een brok in mijn keel als ik deze video zie. Gefeliciteerd Martine & Jorrik wat een verrassing moet het voor jullie zijn geweest! Ik zal heel eerlijk zeggen dat ik het al sterk vermoedde!!! :))) Mooi idee ook dat jullie met z’n drieën zijn getrouwd. Wens je nog een hele fijne zwangerschap toe!

El -

Gefeliciteerd, erg leuk nieuws!

Sarah -

Ohhh wat een super leuke verrassing Martine! Ik had het inderdaad nog niet verwacht, maar vind het zo leeeuk! Ik gok een meisje want ik vind je inderdaad meer een meisjes mama haha. En yay voor meer videos, echt leuk gedaan zo vind ik. Ik wens je een hele fijne zwangerschap toe! Xoxo

Minke -

Wat een leuk nieuws! Van harte gefeliciteerd!

huisjeboompje.beesje -

gefeliciteerd! zo leuk dit! :) met de 1e was ik samen met Willemijn zwanger en nu met de 2e samen met jou! İk ook al bijna 4 maandjes hihi! xx

Margot -

Waw Martine! Wat een verrassing en wat is het jou zo, zo, zo hard gegund! Ik wens je alle geluk van de wereld!

Esther -

Gefeliciteerd!! Ik had het helemaal niet verwacht! Ik wens jullie veel geluk toe!

nadine -

Aaah! Ik dacht dat dit een Q&A video zou zijn waarin 1 van de vragen was of Willemijn een 3e kindje zou willen. Deze zag ik echt niet aankomen! Maar wat een verassing, je gaat het het top doen dat weet ik zeker. Gefeliciteerd en een hele fijne zwangerschap gewenst!
ps. Wanneer ben je ongeveer uitgerekend?

Agnheta -

Wauw Martine wat een geweldig nieuws! We zitten pas in mei maar wat moet dit voor jou nu al een top jaar zijn zeg! Van harte gefeliciteerd!

En voor mij heel leuk, mijn eerste zwangerschap liep ik ongeveer “samen” met Willemijn en mijn tweede zwangerschap loop ik ongeveer “samen” met jou!

Evelien -

Jaaaa wat een verassing! Enorm leuk. Van harte gefeliciteerd!

Danique -

Zo leuk Martine. Gefeliciteerd!!

Murl -

Ahhhh wat geweldig! gefeliciteerd Martine! Geniet er van! (En ook gefeliciteerd tante Willemijn) <3

ROMY -

Wauw! Van harte gefeliciteerd!♡♡♡♡ ik vind je zon geweldig mooi mens! Dit ga je zo zo goed doen!! Heel veel geluk en gezondheid gewenst in de verdere zwangerschap en natuurlijk daarna! Ik denk stiekem dat het toch een jongetje wordt

amanda -

Ik dacht al iets te merken aan de foto van instagram met je super mooie trouwjurk ik dacht die zal toch niet zwanger zijn hahaha.. Ik gok op een meisje 😍

Sanne -

Oooo wat leuk! Van harte gefeliciteerd voor jou en je man natuurlijk. Maar ook voor Willemijn en je familie. Hartstikke leuk ook dat je het op deze manier deelt.

Mariska -

Haha deze had ik echt NIET zien aankomen! Maar echt super leuk! Ik gok een meisje, eigenlijk vanaf het begin van de video en toen zei je het zelf ook, haha. heel leuk!

Charlotte -

Gefeliciteerd met de komst van jullie kindje! Je gaat vast een geweldige moeder worden. Had je met je mooie baby bump nog moeite met de trouwjurk of niet? Nu zijn jullie eigenlijk met zijn 3en getrouwd :)!

Kelly -

LEEEUKK! Hoe reageerde je man???
Hoe had je dat vertelt aan hem??
Supet leuk als je ons up to date houdt!
X

Claa -

Gefeliciteerd!!!
Ik had wel gedacht dat er na het trouwen wel eens een kindje zou kunnen komen, maar niet ervoor! Superleuk voor jullie!

Jodi - liefthuis -

Ooow wauw niet verwacht maar na jouw berichtje ooit dat je het toen dacht…wel heel erg gehoopt. Wat bijzonder, gefeliciteerd geniet ervan

Linda -

Haha de comments zag ik eerder dan de video… Gefeliciteerd en heel veel geluk gewenst 😀

Miranda -

Gefeliciteerd 😀 En wat een mooie video <3

Nynke -

Wat ontzettend leuk nieuws!! Had het totaal niet verwacht 😀 Super leuk!! 😀
Geniet ervan lieve Martine en Jorrit, Gefeliciteerd en een fijne zwangerschap gewenst.
En de reactie van Willemijn is echt goud!! Zo leuk hoe je het haar vertelde en mooi vastgelegd :)

Angelique -

Wat een geweldig nieuws, gefeliciteerd 😱😍! Ik herken hoe jij er in staat zo, ben nu zelf in verwachting van onze eerste, een knulletje, en de zwangerschap en het geslacht met de 20 weken echo kwamen ook echt als een verrassing 😆! Ik was, nadat het allemaal een beetje geland was, zo overtuigd van een meisje 🙊! Ik laat het dus maar open, het is sowieso een geweldig wonder ❤️💙

Gh -

Wauw! Wat een geweldig nieuws, ik had het inderdaad niet verwacht maar je gaat zo’n leuke moeder worden Martine! Je straat helemaal echt geweldig. (Ik geloof eigenlijk niet in die zwangerschapsglow) maar je straalde zo enorm op je bruiloftfoto’s. Ik dacht eigenlijk moet ik toch maar eens highlighter gaan dragen en dan precies die bestellen. Hahaha ik weet nu ook dat ik daar die glow niet mee ga krijgen. Je straalt van geluk! Echt geweldig ik gun het jullie enorm

D -

Hahaha, ik dacht ‘Martine, wat maak je me nu?!’ Van harte gefeliciteerd samen! Op een goede zwangerschap!

Anne -

Oh wat leuk! Janken als een klein kind hier, wat ontzettend fijn! Ik volg jullie al zolang en het is zo mooi om jullie te zien groeien! Heel veel geluk en van harte gefeliciteerd!

Esmee Kilsdonk -

AAAAAH GEWELDIGGGG!!!! Ik ben zo blij voor jullie!!!! Van harte gefeliciteerd met de zwangerschap!!! 💕

Merith -

Waaah! Wat een verassing & wat ontzettend leuk! Gefeliciteerd & geniet van ‘jullie’ zwangerschap!

Marieke -

Aaaaah wat geweldige nieuws!!!!
Gefeliciteeeeerd! 😀

Marieke -

Geweldig* natuurlijk haha!

Eva -

Wat ontzettend leuk!!! Gefeliciteerd 🤗🤗🤗
Hoe reageerde Jorrik?!
Super super leuk

Louïse -

Wat leuk zeg! Ik had het zelf wel een beetje zien aankomen en mijn voorgevoel zegt een meisje💗 Puur omdat ik jou niet helemaal compleet voor me zie als jongensmoeder

Femke -

Ik heb alleen het begin kunnen zien maar wat een ge-wel-dig nieuws! Gefeliciteerd, hopelijk krijg je een hele fijne zwangerschap!!

Jade -

Gefeliciteerd!!!!!

Sanne -

Wauw gefeliciteerd, super zeg. Zag dit even niet aankomen geloof ik haha. Ik denk dat het een meisje wordt!

Celine -

Wat een leuk nieuws! Van harte gefeliciteerd! Fijne zwangerschap. Liefs, Celine

Jeanet -

wowww die zag ik niet aankomen!!! Idd een bom haha! Maar wat leuk!!!! Van harte gefeliciteerd!! En wat ben je mooi zwanger, je hebt idd zo’n mooie glow. Ik gok ook op een meisje❤. maar jongens zijn ook superleuk hoor ( heb zelf een jongens tweeling van 15 maanden dus daar weet ik alles van haha;))!

Carla -

Geweldig!!! Van harte gefeliciteerd! Wat een super leuk nieuws. Ik ben echt heel benieuwd wat het geslacht is, wanneer het geboren wordt, hoe je buik gaat groeien… ontzettend leuk. Ben heel blij voor je :)

Lisa -

Wat een fantastisch nieuws! Gefeliciteerd!!

IM -

JAAAAAA!!! Gefeliciteerd!!!!!!!

Annemiek -

Aaah, superleuk! Gefeliciteerd :)

Sara -

Jaaa gefeliciteerd
Ik ben nu 18 weken en 3 dagen Zwanger van ons eerste kindje ook en wij verwachten een meisje. Ik had precies hetzelfde gevoel de ene dag een jongen de andere dag een meisje.
Voor jou denk ik een jongen. Geniet van jullie mooie wonder. Wanneer ben je precies uitgerekend?

stefanie -

Wauw te gek!! Gefeliciteerd 😍

Lotte -

Whaaaat!!! OMG! Gefeliciteerd lieve Martine! Wát een geweldig nieuws! Ik denk toch dat je zwanger bent van een jongen 😉

enith stans -

super leuk nieuws,van harte gefeliciteerd met je zwangerschap,hopelijk gaat alles vlotjes en goed verlopen.ik denk zelf dat je een jongetje krijgt maar we zullen het gaan zien.gr enith

Dorine -

Van harte gefeliciteerd Martine, super leuk voor jullie :)! Geniet van je zwangerschap!

Sam -

Hoe mega leuk! Van harte lieve Martine, ik denk dat jij het super gaat doen!

Joyce -

Wat een leuk nieuws zeg! Van harte gefeliciteerd :-)

Kim -

Ohhh kind wat heerlijk!!! Genieten Geblazen. Ik ga voor een jongetje. Alhoewel ik je wel weer meer een meisjesmama vindt. Moeilijk haha! Oh en natuurlijk van harte gefeliciteerd met dit prachtige wonder ❤

Melina -

Van harte gefeliciteerd met dit mooie en onverwachte nieuws Martine en Jorrik, maar natúúrlijk ook peettante in spé Willemijn!
Ik wens je een voorspoedige zwangerschap toe!

En ben heel benieuwd wanneer je uitgerekend bent/hoe ver je nu bent? Ik ben nu zelf namelijk ruim 19w zwanger!

Nadieh -

Wauw wat een super leuk nieuws! Ik ben echt compleet in shock!!! Geniet er samen lekker samen van.

Patricia -

Wauw wat een geweldig nieuws! Gefeliciteerd met je zwangerschap en ga er heerlijk van genieten!
Het wordt sowieso een leuke baby!🍼

Syl -

Gefeliciteerd!
Ik ben heel benieuwd wat het wordt.

E.D -

Van harte gefeliciteerd Martine! Zwangerschap staat je goed! Heb ook zo een gevoel dat je meer een meisjes moeder bent, had bij mezelf het tegenovergestelde en het klopte. Ben nu 22 weken ver en herken alles dat je verteld, de zwangerschapsbrein vooral! Vreselijk. Maar geniet van alle mooie momenten, wens je een gezonde zwangerschap en bevalling toe :)!

Kimberley -

Wat spannend, gefeliciteerd!! Geniet ervan en hou ons op de hoogte, haha!

P. -

Waauw super leuk Martine, gefeliciteerd! Dit had ik echt totaal niet verwacht. Mijn eerste gedachte was eventjes huh is Willemijn nu alweer zwanger, zo snel na Gijs? Haha. Het lijkt net of een vriendin zwanger is, zo leuk:)

Fem -

Oh ja – ik kon me trouwens ook niet inhouden van lachen de eerste keer dat ik dat kleintje zag bewegen op dat scherm! 😀 Grappig hé, en ook wel van puur blijdschap! Zooo leuk

Fleur -

Ahh hoe leuk! Gefeliciteerd!!!
Ik dacht ook een echte meisjes mama te zijn maar heb inmiddels het allerleukste zoontje van de wereld 😉
Geniet van de komende tijd!

Valeska -

WOOOOOWWWWWWWW…. ik ben compleet in shock (in positieve zin uiteraard). Wat ontzettend gaaf meis! Hoe fantastisch is dat!! Allebei van harte gefeliciteerd met de kleine 👶🏻 Wat een prachtig nieuws en hoe mooi is het hoe iedereen in je familie en vriendenkring erop reageert ❤️. Geniet lekker van de zwangerschap meis en zweef lekker in de rondte op je roze/blauwe wolk 😘💋

Neverdullmoments -

Jaaaa wat ontzettend leuk! 2WMN baby’s are the best! Gefeliciteerd!!

Jolanda -

Wauw! Wat leuk! Van harte gefeliciteerd!! Geniet er van :)

Fem -

Wat leuk!!! Ik zat net afgelopen tijd al Willemijn’s video’s terug te kijken en dacht nog wat jammer dat ik toen net niet zwanger was. Nu wel dus en nou blijkt jij ook! Superleuk!! Proficiat!!! :) :)
Ik ben denk ik 1 of 2 weekjes verder dan jou. Wij waren niet bewust bezig met zwanger worden maar ik nam natuurlijk geen pil of het zou niet gebeurd zijn… Maar wij waren ook best verrast! En eigenlijk vond ik het wel heel leuk zo!! :) Ik besef me ook wel hoeveel geluk ik daarmee heb want dat het niet voor iedereen zo van zelf gaat. Maar ik vond het héél leuk. Ik stond gewoon op een zondagmorgen in februari op en dacht: hmm… Ik voel me anders ofzo… Testje gedaan en… in de prijzen! :) :)

Bij ons was op de laatste echo deze week al héél goed te zien wat het gaat worden, maar de baby moet daarvoor wel wat goed liggen natuurlijk… Maar wij hebben ook de NIPT test gedaan (bloedafname) dus we zijn sowieso zeker dat de geslachtsbepaling juist is :)

Wat spannend allemaal he!!! Veel succes en geniet er samen van!!! Leuk om te volgen :)

Femke -

Super!! :) Spannend hoor!! Geniet er lekker van :)

Anna -

Wat geweldig! Gefeliciteerd Martine!

Dionne -

Oooh my! Wat super super leuk!

Sanne -

Woww dit zag ik niet aankomen, wat een geweldig nieuws
Gefeliciteerd😘 nu ga ik eerst snel de video kijken oohh wat leuk

Monique -

Ohhh wat super leuk! Gefeliciteerd! Ik denk dat wij heel dicht bij elkaar liggen, op 5 maart deed ik mijn positieve test! Wat super leuk voor jullie! Ik ben benieuwd wanneer we de mini gaan voelen!

Sharona -

OMG Martine gefeliciteerd! Wat leuk, samen zwanger te zijn. Ik ben in oktober uitgerekend. Geniet ervan, de tijd gaat zo snel voorbij. Heel veel geluk samen!

Lenneke -

Ik vind dit zoooooo gaaf! Lekker genieten. <3 Gefeliciteerd!

Bernadette -

Ooooh van ❤e! Heb t weleens gedacht toen je in je vlogs zo moe was enzo! Goede zwangerschap gewenst.

Curly Creative -

Zo hé dat is even leuk wakker worden met dit mooie nieuws! Super gefeliciteerd, ook jij mama in 2017. Wij verwachten ons meisje in augustus en kan niet wachten. Ben rete benieuwd.

Heb je gekke cravings qua eten?

Liefs

Romy Merkus -

Jaaaaaa wat leuk! gefeliciteerd met dit keileuke nieuws. Gos, wederom kippenvel, geniet ervan met Jorrik, Willemijn en natuurlijk familie en vrienden. Groetjes Romy

Anne -

Wauw! Gefeliciteerd!!
Je wordt vast een geweldige moeder.
Geniet ervan!

Liefs,
Anne

Marit -

Wauw, Gefeliciteerd 😊 veel geluk samen.
Ga je ook een gender reveal doen ??

Diane -

Wat een leuk nieuws!! Gefeliciteerd!

Harma -

Wat super leuk! Gefeliciteerd en geniet er van :)

Sophie -

Nou wat ontzettend leuk Martine! Van harte gefeliciteerd!
En ik maar denken toen ik de titel van de video zag, hoe kan Willemijn nou alweeerr zwanger zijn 🙈
Maar ontzettend leuk! 🎉

Kelly -

Aaahh wat een geweldig nieuws!!!! Die zag ik niet aankomen nee, en dat maakt het dubbel zo leuk!

Gefeliciteerd allemaal! Ik wens je een hele fijne zwangerschap toe!

Janine -

Wauw! Van harte gefeliciteerd!

Monique | personal foodblog -

Wat super tof! Gefeliciteerd!!

Karlijn -

Wat een fantastisch nieuws! Gefeliciteerd!! Ik had het ook niet zien aankomen, maar onzettend leuk :)

Carina -

Gefeliciteerd! Wat fijn om jou zo te zien groeien dat je er nu klaar voor bent!! :)

Wendy -

Geweldig, wat ontzettend leuk! Van harte gefeliciteerd en een hele fijne zwangerschap gewenst!

PinkFairy -

Janken aan het begin… Wat een fijn nieuwtje! Van harte gefeliciteerd!!!!!!

Madebyuna -

Waaaauw!! Wat een nieuws, echt een prachtige verassing :) Van harte gefeliciteerd!

Romy -

Wauw, echt superleuk nieuws! Van harte gefeliciteerd!

ANOUK -

Gefeliciteerd Martine en natuurlijk ook Willemijn
Ik zag de titel voorbijkomen via youtube en klik er half wakker op. Zie ik dat stuk met de zwangerschapstest. Ik dacht dat ik nog lag te slapen dus zet hem terug op het begin en heb gewoon keihard zitten janken. Ben zo blij voor jullie. En ook nog eens een hele leuke echt pure vlog.

Emma -

Gefeliciteerd! Super leuk nieuws!

Dionne -

Wauw! Wat een verrassing maar wat een prachtige verrassing! Ik moest even een klein traantje wegpinken, door de beelden waarin jij het net wist.
Van harte gefeliciteeerd papa, mama en natuurlijk tante Willemijn

Martinelucia -

Omgggggg Tien!!!! Wauw, wat een leuk nieuws! En idd had ik het op deze manier wel voor me gezien bij jou, net zo verrast als wij! Maar daardoor misschien wel extra leuk en bijzonder! Echt mega gefeliciteerd allebei!

Ivy -

Wat een mooi nieuws! Gefeliciteerd!

Jackelien -

Wat een super leuk nieuws, gefeliciteerd!! Veel geluk toegewenst!

Jennifer -

Wauw wat een verrassing! Gefeliciteerd Martine. Goede zwangerschap gewenst!

Sylvia -

Wauw wat geweldig, prachtig nieuws !!! Ik val helemaal uit de lucht 😀 maar wil je een dikke proficiat wensen, geniet ervan en jij wordt een top moeder !!

Natascha -

Van harte gefeliciteerd. Ik wens jullie een onbezorgde zwangerschap toe.

Anouk -

Lieve Tien, wat fantastisch!!!!! Echt geweldig voor je! Dit is inderdaad echt jouw manier!

Marije -

Aaaaaah wat tof!!! Gefeliciteerd!

Patricia -

Whaaaaaaa! Gefeliciteerd! 😄😄😄

Tessa -

Van harte gefeliciteerd, wat ontzettend leuk!
Ik hoop dat je een voorspoedige zwangerschap zal hebben, geniet ervan!
Ohja, en stiekem had ik het al aan zien komen… (;

Channah -

Van harte gefeliciteerd Martine, ook voor je man (klinkt zo officieel nu hè haha). Wat ontzettend leuk voor jullie; echt de kers op de taart! Heel veel geluk samen en een fijne zwangerschap toegewenst!☺️

El -

‘Kers op de taart’… vind dat zo’n vervelende uitdrukking. Alsof kinderen het hoogst haalbare doel moet zijn in het leven. 1 op de 6 stellen hebben vruchtbaarheidsproblemen…

Elise -

Wat een naar berichtje! Voor haar mag dit wel zo voelen! Je kan niet voor iemand bepalen hoe zij zich moet voelen of uitdrukken. Wees blij dat het voor haar wel weggelegd is om zwanger te kunnen worden!

Jen -

Wooooow wat leuk!

Linda -

Heeeeeel leuk!!! Ik dacht nog een baby wie dan Martine of Willemijn weer!! Heel leuk Martine super leuk!! Wat een grote verandering, zeker omdat je er nooit zeker van was. Ik ben heel blij voor je. Was je bruiloft al gepland, of is dat mede de reden dat jullie gingen trouwen?? Je ziet je buik niet in je jurk! Vind het echt heel leuk!! Gefeliciteerd

Wendy (B) -

Zo een leuke verrassing!
Proficiat!
Ik gun het jullie zo van harte!
Ook ik zit te denken aan een meisje: ben benieuwd 😉

Tineke -

Wauw wat geweldig! Gefeliciteerd!
Liefs

Willemijn -

Wooww!! Gefeliciteerd!

Wendy -

WOW WAT GAAAAAAF! Gefeliciteerd!! En hoe mooi is het dat jullie kindje erbij was in Las Vegas 😍
Geniet ervan en ik wens je een goede zwangerschap toe en het is een jongen 😄
Ook gefeliciteerd voor Willemijn met je petekind hihi fijne dag!

Marina -

Geweldig nieuws en echt een verrassing! Gefeliciteerd en geniet ervan!

Zoeve -

Ik vind het echt heel erg leuk nieuws <3. Een mooie video ook die heel oprecht en puur is. Gefeliciteerd nogmaals.

Manon -

Oh wat een fantastisch leuk nieuws! Gefeliciteerd Martine en MAN! En ook Willemijn natuurlijk. Geniet van je zwangerschap!

Reageer ook