Mijn Passion Planner

Nadat Gijs een maand oud was en het leven weer een beetje normaal werd, begon er bij mij een beetje een ontevreden gevoel te ontstaan. Ik voelde me onrustig, overal slingerden to do lijstjes, mijn agenda was een chaos en ik vergat veel dingen (leuk, zo’n zwangerschapsbrein!). Er moest iets veranderen. Ik ontdekte de Passion Planner en besloot hem te proberen.

Nu we twee kinderen hebben, is het leven drukker dan ooit te voren. Na mijn (soort van) verlof moest ik echt moeite doen om weer lekker in mijn workflow te komen en ik worstel soms met de balans tussen werk/sociaal leven/me-time/tijd met Djurre/tijd voor mijn kinderen. To do lijstjes zwierven overal rond en ik had op mijn telefoon en laptop verschillende lijstjes met ideeën en plannen. Het was een rommeltje in mijn hoofd. En dat was ik totaal niet van mezelf gewend!

Daarnaast had ik de behoefte om weer wat meer voor mezelf te gaan doen. De afgelopen twee jaar hebben in het teken gestaan van zwanger zijn en kinderen krijgen. En hoe fijn en leuk dat ook was, nu het hoofdstuk kinderen krijgen is afgerond, heb ik behoefte om weer wat meer focus op andere dingen die ik leuk/belangrijk vind te leggen.

Ik wilde het graag anders hebben maar ik wist niet precies hoe… Tot ik van mijn vriendin Martina hoorde over de Passion Planner. En twee maanden later las ik Cynthia’s review erover. Dat kon nog wel eens de oplossing zijn, dacht ik. De Passion Planner is namelijk een agenda, notitieboek/schetsboek, to do list, doelen-boekje en ‘dankbaarheidsdagboek’ in één. Dat had ik nodig, één plek om mijn gedachten, taken en ideeën bij te houden.

De Passion Planner is opgedeeld in een Passion Roadmap, maandkalenders, maandevaluaties en weekoverzichten. Helemaal achterin zit ook een flink aantal blanco pagina’s om mee te doen wat je wilt.

Een belangrijk onderdeel van de Passion Planner is de Passion Roadmap. Hier draait eigenlijk de hele planner om. Je hoeft het niet te gebruiken – hij werkt ook prima zonder, maar het is wel kenmerkend voor de Passion Planner. Ik vind het een grote toegevoegde waarde! De Passion Planner helpt je ontdekken wat je doelen zijn en helpt je er aan te werken. Je begint met een mindmap maken van wat je dromen zijn binnen 3 maanden, 1 jaar, 3 jaar en ‘lifetime’. Vervolgens kies je uit die mindmap één wens. Van die wens maak je nog een mindmap, je Passion Plan. Je schrijft allemaal dingen rond die wens die je moet doen om die wens te behalen. Zo schreef ik bij ‘3 maanden’ onder andere op: ‘Meer leuke dingen doen’. Acties die ik hier onder andere voor moet ondernemen zijn: oppas regelen voor dates met Djurre, een eigen auto kopen, een lijst met leuke uitjes voor kinderen maken en ik stelde een minimum aantal dates/afspraken met Djurre en vriendinnen op. Vervolgens vraagt de Passion Planner je om dagelijks/wekelijks/maandelijks (afhankelijk van hoe groot het is natuurlijk) één van die actiepunten te kiezen om uit te voeren. En zo behaal je op een heel gestructureerde, doelgerichte manier je doelen.

Ik had hier enorme baat bij! Ik ben zo’n iemand die altijd allemaal wensen en plannen heeft, maar niet altijd uitvoert omdat ik vaak beren op de weg zie, onzeker ben of gedemotiveerd raak door de (ogenschijnlijk grote) berg werk die het met zich meebrengt. Sinds ik met de Passion Roadmap werk heb ik al meer doelen behaald dan ik in lange tijd had gedaan! Super tof.

Zo was één van mijn wensen dus om meer leuke dingen te doen. Onderdeel daarvan was ook meer quality time met Djurre, want dat is er behoorlijk bij ingeschoten afgelopen 1,5 jaar. En het toffe is dat dat ook super goed gelukt is met behulp van de Passion Planner. Ik stelde als doel om elke maand één date te plannen in de komende drie maanden en ze zijn allemaal ingepland en uitgevoerd tot nu toe. Zonder de Passion Planner zat ik waarschijnlijk nu nog te klagen zonder iets te ondernemen. 😉

passion planner
Met kleuren geef ik aan wat voor soort activiteit het is. Ik ben trouwens niet de meest nette werker, maar wat zou het, als ik het maar snap. 😉

Rechtsonderin: een lijstje met dingen die ik elke keer vergeet (2 stuks fruit en vitamine D voor de jongens bijvoorbeeld) of voor dingen die ik graag wil behalen (2 keer per week sporten bijvoorbeeld). Ook houd ik er boodschappenlijstjes bij, schrijf ik ideeën of herinneringen voor mezelf op, gebruik ik het als notitieblokje.

Love de eindeloze ruimte voor lijstjes

Wat ik ook heel fijn vind aan de Passion Planner zijn de weekoverzichten. Die maken mijn leven zo veel makkelijker! In de planner schrijf ik to do lijstjes op, deel ik mijn dagen in, heb ik overzichtelijk hoe ik mijn tijd indeel en houd ik  van alles bij. Wat ik ook heel leuk vind is het vakje ‘Good things that happend’. Ik lees het wel eens terug en ik word er instant vrolijk van. Daarnaast draagt het bij aan bewustzijn. Ook heb je rechts onderin de ‘Space of infinite posibility’, een blanco vak waar je mee kan doen wat je wilt. Een beetje krassen, extra ruimte voor to do lijstjes, brainstormen, checklistjes (dat toe ik, met dingen die ik dagelijks moet doen en vaak vergeet), of nou ja, wat eigenlijk niet… Het heet niets voor niets de ‘Space of infinite posibility’.

Afspraken buiten de deur of met mensen houd ik overigens nog wel bij in mijn digitale Google agenda. Dat vind ik makkelijk, want die heb ik op mijn iPhone altijd en overal bij me. Mijn Passion Planner laat ik namelijk gewoon thuis.

Hier zie je een maandoverzicht. Ik ben wel begonnen met het invullen ervan om te proberen, maar ik gebruik het uiteindelijk niet echt moet ik zeggen. Wat je er zo al mee kunt: een (grove) planning maken, verjaardagen bijhouden, elke dag een leuk/dankbaar punt opschrijven. De mogelijkheden zijn weer eindeloos. Na een maandoverzicht komt ook de maandelijkse reflectie met vragen zoals ‘Welk cijfer geeft je deze maand’, ”Wie of wat ben je dankbaar voor deze maand’ en ‘Noem de drie grootste lessen van deze maand’. Ik vind ze wel leuk en handig, maar vooral over de Passion Roadmap en de weekoverzichten ben ik super enthousiast.

Achterin zit een groot vak waarin je dingen kunt bewaren, zoals post-its, bonnetjes, kaartjes, briefjes, een pen.

Tot slot vind ik het ook heerlijk ontspannend om aan het werk te zijn met mijn Passion Planner. ‘s Ochtends schrijf ik mijn to do lijstjes op, op zondag bekijk en maak ik plannen voor die week en ik kriebel wat met gekleurde stiften en pennen waardoor het ook een creatieve bezigheid is. Heerlijk om te doen! In het begin was ik zo perfectionistisch dat ik bijna wilde stoppen omdat ik mezelf niet zo creatief vond als de hele ‘plannercommunity’, maar na een tijdje dacht ik ‘Fuck it, het is misschien lilik, maar I like it!’. Haha!

Conclusie? Ik ben er super blij mee! Ik denk dat ik hem een hele poos ga gebruiken. En als ik hem eind dit jaar nog gebruik, zal ik dat tegen die tijd zeker even laten weten.

passion planner

De Passion Planners zijn er in verschillende soorten en maten. Zo heb je de classic (A4 formaat, $35) en de compact (A5 formaat, $30). Je kunt kiezen voor een agenda die op maandag of op zondag begint. En tot slot zijn er agenda’s met ingevulde data (van 2017 of ‘Academic Planners’ lopend van augustus ’17 tot augustus ’18) of zonder data, waarbij je zelf de data kunt invullen. Ik kocht de Classic planner, beginnend op maandag in Paradise Blue, zonder data. Aangezien ik begin april begon, vond ik het zonde om een agenda met data te kopen. Dan waren er namelijk al 3 maanden voorbij geweest en dat vond ik een beetje zonde. Nu kan ik er alsnog een heel jaar mee als ik wil. Ook kun je met een Undated versie eventueel een tijdje stoppen en het later weer oppakken. De planners zijn de koop op passionplanner.com.

Wie heeft er nog meer een Passion Planner? Wat doen jullie er allemaal mee?

P.S. Een aantal planners zijn nu voor 50% van de prijs verkrijgbaar in de webshop. De actie loopt tot en met 8 mei. Voor wie ‘m wil aanschaffen is dit misschien een fijne tip!

50 reacties

Joyce -

Hoi!

Ik heb de Passion Planner gekocht vorige week, maar ga hem niet gebruiken…ben toch te gehecht aan mijn Moleskine met ruitjes en eigen systeem merk ik. Ik heb er 5 woorden in geschreven toen ik tot die beslissing kwam. Superjammer dus….wil iemand hem overnemen? Hij is mintgroen, A4, begint op maandag en zonder datum. Voor 20,- euro (kostte het dubbele) excl verzendkosten stuur ik hem je toe….mail maar even op joyce@joycespijker.nl als je geinteresseerd bent…

Esther -

Ooh wat jammer, heb net een paar dagen geleden precies dezelfde besteld. Ben erg benieuwd, want mijn moleskine is tot nu toe ook nooit overtroffen… Succes met de verkoop!

Danique -

Hi Joyce, ik heb je een berichtje gestuurd :) Groetjes, Danique

Lindsey -

Al iemand gevonden die hem wil overnemen. Ik wil hem anders wel overnemen.

Groetjes Lindsey

Gingerness -

Aangezien ik al heel mijn leven last heb van een chaotisch hoofd, ben ik een tijdje geleden ook op zoek gegaan naar een goed systeem. Ik ben uiteindelijk gevallen voor een bullet journal. Het grote voordeel hiervan is dat je gewoon met een eigen gekozen schriftje (goedkoop!) aan de slag kan en dat je je journal kan indelen hoe je het zelf wil, ik heb een jaar- en een maandplanner. Daar kan ik verjaardagen, evenementen, betalingen op noteren zodat ik een mooi overzicht heb van wat me die maand te wachten staat (=rust in mijn hoofd!) en de acties die daarvoor nog moeten ondernomen worden, vb. cadeautje kopen voor de jarige. Daarnaast heb ik ook nog een dagplanner waar ik per dag plaats voorzie om to do lijstjes te maken. Alles wat op die dag niet is afgeraakt, verplaats ik naar een andere dag of doorstreep ik wegens niet meer relevant. Om de paar maanden zou je zelf ook plaats kunnen voorzien voor een mindmap met je goals voor de komende tijd. Per goal kan je dan een aantal actiepunten voorzien (wat moet ik doen om dat doel te bereiken?) en die direct inplannen. Ik ben alvast fan! (voor zover dat nog niet duidelijk was ;-))

Kristien -

Ik twijfel heel erg of ik de Passion Planner moet gaan kopen. Vanuit Amerika heb je te maken met invoerkosten en hierdoor kan je bestelling nóg duurder uitvallen.. Bovenop de verzendkosten van 12 euro, gaat mij dat ergens te ver. Hoeveel hebben jullie in totaal moeten betalen?

Willemijn -

Ik geloof €35, zo iets. Ik had gelukkig geen invoerrechten in elk geval. :)

Kim -

Mijn Passion Planner ligt al een maand bij te douane en ga me waarschijnlijk nog aan een rekening van 24 euro mogen verwachten (invoer BTW + douaneformaliteiten). Heb eerlijk gezegd al spijt dat ik hem gekocht heb :(

Kristien -

Ja, hier doelde ik dus op.. Maar wel gek dan dat veel anderen hier dus blijkbaar geen last van hebben gehad!

Mariska -

Hier ook geen invoerrechten, heb hem binnen 10 dagen gister mogen ontvangen. Er zit overigens ook geen bon of iets bij waar de prijs op staat dus die douane kosten, als die er al zijn, zullen wel meevallen. Ik zou als ik jou was het even in de gaten houden, ze hebben vaak acties als 20% – 50% korting, geen verzendkosten etc.

Kim -

Ja ik heb een PP aan -50% besteld, dus kwam op een totaal van €27,50.
Maar ligt tot op heden nog steeds bij de inklaring. En bij BPost wisten ze me al te vertellen dat er standaard €15 douanekosten worden gevorderd+ Maatstaf van Heffing op het totaalbedrag én de douanekosten (dus 21% op €42,50 = €9)… *zucht*

esther -

Precies mijn twijfel maar na lang dubben toch besteld gisteren, kan niet wachten!
Maar een flinke hap geld inderdaad, tegen de 45 euro met de kosten voor shipping erbij….
Ben benieuwd hoe lang het duurt en of ik het dat uiteindelijk waard vind, anders volgend jaar weer gewoon mn moleskine agenda 😉

Linda -

Ik lees op het moment alle reviews die ik kan vinden over de Passion Planner, die van mij heb ik vorige week besteld. Lijkt me zo’n heerlijke planner, ik kan niet wachten om ‘m te gaan gebruiken! Kan ik eindelijk al die lijstjes, kriebels en post-itjes op 1 plek kwijt! :-)

Indyra -

Leuk review! zou u er een keer een aparte video over willen maken ik ben ook helemaal weg van plannen en lijstjes!

Annika -

Ik heb hem besteld en gisteren binnen gekregen! Ik was helemaal blij totdat ik erachter kwam dat ik perongeluk diegene heb besteld waarbij het weekoverzicht op zondag begint.. Dat vind ik persoonlijk totaal niet handig. Is er hier iemand die hem misschien van me wilt overnemen? Ik heb hem gekocht met de korting en hij heeft me €28 gekost inclusief verzendkosten. Het is dezelfde kleur als die van Willemijn alleen is het de compact versie. Wellicht kan ik er hier iemand blij mee maken! En bestel ik over een tijdje een andere voor mezelf..

Willemijn -

Oh shit wat balen! Dat zou ik ook super irritant vinden.

Dominique -

Hi Annika,

Wat balen dat je per ongeluk de verkeerde hebt gekocht. Nu vind ik dat zelf wel prettig als de weekoverzichten op zondag beginnen dus ik ben wel geïnteresseerd om de passion planner van je over te kopen. Het is wel de ongedateerde versie, zodat je er ieder moment van het jaar mee kunt beginnen, toch?

Groetjes Dominique

Annabel -

Hoi Annika,

Ik zou hem graag van je willen overnemen als je hem nog hebt. Graag hoor ik van je! Ik neem wel aan dat je de ongedateerde versie hebt, net als Willemijn.

Cleo -

Ik heb er Ok een! Via een oud-collega op Curaçao heb ik de Passion Planner ontdekt. Ik heb’m sinds 3 weken, en het is fantastisch. Met twee kinderen en twee bedrijven werd ik geleefd en voelde me overweldigd en gestressed. De Passion Planner kwam op het juiste moment in mijn leven, nu is mijn Passion planner een (gezellige en kleurrijke) chaos, maar nu heb ik die chaos tenminste niet meer in mijn hoofd! Zou het iedereen aanraden

Merel -

Ik vind die passion planners echt super tof, echt iets voor mij. Maar wel een beetje prijzig. Aangezien ik waarschijnlijk het meeste bezig ga zijn met een week en maandoverzicht heb ik het idee om er zelf een te maken. Volgende week maar eens een leuk boek bij Action halen, middagje met fineliners en liniaal aan de slag en hopelijk wordt het dan iets leuks!

Esmee -

Super leuk! Heel overzichtelijk ook! Maar zijn ze ook makkelijk om mee te nemen naar bijv. school of is het echt voor thuis?

Esmee -

Wat een perfecte timing om dit bericht te lezen! Ik hou van mooie stationery-producten (deze is 😍!), ben net verhuisd met man en dreumes naar de VS (local shippingcosts!), ik ga kijken of ik mijn eigen bedrijfje hier kan starten (passionplan!) en er is ook nog korting vandaag! Yay!

Amanda -

Hoi Esmee, ik zie net je berichtje. Ga je de Passion Planners naar NL exporteren? Dan heb ik interesse. Groeten, Amanda

Nina -

Verdorie, toen ik de jouwe vorige keer zag (op Instagram ofzo?), ben ik op de site gaan neuzen maar kon ik mezelf nog in toom houden. Nu met die 50% ben ik voor de bijl gegaan en heb ik er toch eentje besteld. Bedankt hoor :)

Inge -

Ik zou ook echt heel graag een passion planner, maar helaas niet in Nederland te koop en dus geen optie voor mij (geen credit card). Verder echt een leuke review!

Johanne -

Heb ‘m al een paar keer bijna gekocht, maar klinkte toch iedere keer weer weg. De passion planner klinkt zo hard als iets wat ik nodig heb, maar ben er nog steeds niet overuit. Als ik ‘m morgen nog steeds niet heb gekocht voor de helft vd prijs moet ik ‘t maar helemaal niet doen denk ik 🤔

Vera -

Goede review!
Bij mij slingeren de to do lijstjes e.d. in het rond. Ook heb ik een paar doelen die ik wil behalen en die niet gemakkelijk zullen zijn. Daarom als een soort cadeautje voor mezelf nu dan toch de passion planner besteld :-)
Ben benieuwd hoe lang het duurt totdat hij binnen is…

Anne Marie -

Nou… je hebt me overgehaald :-) Ik wilde het eigenlijk al heel lang, maar op de een of andere manier kocht ik het toch steeds niet en rommelde ik wat aan met een soort van look a like’s.
En nu…. nu heb ik hem besteld, YEAH!

Neverdullmoments -

OK ik ben overtuigd 😀

Alex -

Wat een leuk idee! Ik ben ook altijd op zoek naar de perfecte agenda…ik heb er nu een die ik wel erg mooi vind, maar ik gebruik hem eigenlijk niet. Misschien moet ik dit een keertje proberen, misschien dat het dan allemaal beter lukt…:)

Haydée -

Een agenda, overal post-its, to do lists op het werk, to do lists thuis, duizend en één ideeën in mijn hoofd… Ik herken het helemaal! Dan lijkt het me wel handig om zo’n centrale verzamelplaats te hebben. Ook fijn dat je naar je behoefte luistert om weer dingen voor jezelf te gaan doen.

Susan -

Heb hier al zoveel over gehoord!

Joyce -

Ik was na het lezen van de review van Cynthia ook erg benieuwd naar deze planner! Aangezien ik de agenda ook gewoon thuis op m’n werkplek wil laten liggen ipv meenemen vond ik een A4 formaat ook een beter alternatief. De planner (met 50%) zat al in m’n mandje toen ik erachter kwam dat er nog $12 aan verzendkosten bijkwamen en het geheel toch nog erg prijzig werd.
Na wat Google heb ik uiteindelijk de PDF van 2017 gevonden op internet. (Passionplanner pdf)
Ben met het bestand naar een kopieer shop gegaan. Uiteindelijk was ik €14 kwijt voor het geheel te laten printen op A4 (120 grams papier), inbinden en plastic voor en achterkant. Misschien ook een tip voor andere :)

Merel -

Wauw, super bedankt voor deze tip Joyce! Ik wist niet dat die ook online te vinden was. Uiteraard niet zo mooi als ‘de echte’ maar voor mij als student en super oplossing. Thanks voor het delen :)

Fleur -

Wat een fijne en overzichtelijke post!
Ik had wel al vaker over de passion planner gehoord en het lijkt mij, zeker na het lezen van deze positieve review, perfect om toch maar eens te gaan aanschaffen!
Ben heel benieuwd:).

Marije -

Ook ik heb hem besteld! Krijg een enorm druk jaar vanaf augustus, dus lijkt me heerlijk om zo naast elkaar te kunnen plannen. Ben benieuwd. Hoe lang duurde het voordat hij binnen was Willemijn? :)

Rosalie -

Ah ik wil hem bestellen!! Klopt het dat er nog 12 dollar aan shipping kosten bijkomen? In dat geval valt de prijs alsnog met 50% korting duur uit 😬

Ilona -

Na het lezen van de review van Cynthia was ik al nieuwsgierig, maar nu helemaal! Zou je me kunnen vertellen hoe lang het duurde voordat je de Passion Planner in huis had?

Loes -

Bij mij duurde het 12 dagen vanaf moment van bestellen totdat ik hem in huis had. Ben er zo blij mee!

Jennifer -

Oeh, ik heb nu nog een fijne agenda die me helpt om de laatste loodjes van m’n master door te komen, maar ik wil voor ‘hierna’ ook graag een passion planner om het “later als ik groot ben” op een gestructureerde manier aan te pakken. Voor het halen van m’n studie vind ik de passion planner net iets te duur (hoewel, die aanbieding nu is niet mis! maar dan zou ik hem gewoon bewaren voor over een paar maandjes). Dat diploma behalen voelt namelijk niet echt als een passion op dit moment, maar meer als een station dat ik ‘even’ moet bereiken om daarna weer de vrijheid te hebben op mijn leven opnieuw in te richten. Ik moet wel lachen want hieronder wordt bij lees ook het artikel ‘Generatie Y: keuzes & carrière’ aanbevolen en oooh ik voel me zo typisch generatie & op dit moment! Ik ben dan ook naarstig op zoek om straks na mijn studie iets te kunnen doen waar ik wél gelukkig van word en ik denk dat dat mijn doel wordt op de passion roadmap. Fijne review ook dit, ook al is het de zoveelste die ik tegenkom. Toch fijn om te zien hoe anderen hem inzetten!

Kirsty -

Dit klinkt zo fijn! Ik had ook Cynthia’s review gezien en nu ik de jouwe lees, wordt ik steeds meer benieuwd. Zelf maak ik altijd al wel to-do lists, maar het fijne aan de Passion Planner is dat je ook echt plannen voor een langere periode kunt maken. Nu plan ik het bereiken van doelen ongeveer een maand vooruit, soms iets korter, soms iets langer.

Lotte -

Na het lezen van de review op Cynthia.nl en de review hier heb ik hem nu toch ook maar aangeschaft. Ik ben benieuwd! :-)

Martine -

De passion planner ziet er echt handig uit! Ik heb m’n agenda alleen in m’n telefoon, maar ik mis de papieren agenda. Op de een of andere manier gaf me dat meer rust en overzicht in m’n hoofd. De passion planner ziet er echt heel handig uit. Ik denk dat ik ‘m ook ga proberen :). Dus bedankt voor je artikel, helpt me weer iets nieuws ontdekken.

Paula -

Oeh, voor ik het vergeet Haha.. ik werk nu met een Peter Pauper agenda (vind m prachtig), hij is lekker compact, al wil ik toch graag op zoek naar een grotere zodat ik meer schrijfruimte heb.. een nadeel aan mijn agenda is dat het een 16-maanden agenda is. Ik wil graag in september een nieuwe, omdat hij start in september. Maar dan zijn de laatste maanden in je agenda steeds leeg 😡 weet iemand of Peter Pauper ook wat grotere agenda’s heeft die 12 maanden zijn?

Paula -

Ik vind zo’n passion planner echt super handig eruit zien, en het zou voor mij wel een uitkomst kunnen zijn.. mits ik er genoeg in zou schrijven.. ik werk nu met een agenda en een to do list boekje (gewoon notitie boekje). In mijn agenda staan alleen belangrijke afspraken (rooster voor studie staat er bijv niet in, dat zie ik online). Als ik een drukke dag heb, of ik heb behoefte aan een lijstje, dan krabbel ik heel slordig een lijstje in m’n boekje. Maar meestal zit mijn planning in mijn hoofd en slingert m’n agenda ergens rond, met het ‘lintje’ een aantal weken in hef verleden 🙈

Marjolein. -

Tof! Ik heb hem net ook besteld met 50% korting!

Anita -

Ik heb enorm getwijfeld om deze te halen maar ben uiteindelijk gestart met een bullet journal. Had ik toch meer de vrijheid voor het creatieve wat ik zo heerlijk vind om mee bezig te zijn!

Emma -

Wat een fijn artikel zeg! Ziet er heel fijn uit die Passion Planner, ook wel wat voor mij. Inderdaad om meer structuur te krijgen. Super fijn dat je ook foto’s laat zien van hoe jouw weken er uit zien, zo krijg je toch een beter idee van hoe het werkt!

Bouktje -

Ik heb net de passion planner besteld,en ik kreeg 50 % korting voor een Moederdag actie,Is geloof ik alleen vandaag nog geldig.Dus dat was mooi meegenomen,Kan niet wachten tot hij er is.Bedankt voor je artikel

Marije -

Ik vind de Passion planner zo tof maar ik wilde het dit jaar eerst eens proberen met een a4 agenda van de Action om te zien of dat zou werken. Niet te vergelijken met de Passion planner maar het idee bevalt me dus ik ga voor 2018 de passion planner zeker aanschaffen

Reageer ook