Instastories Live: SEKSISTISCHE VIEZERIKEN!

We wilden graag weer eens wat nieuws proberen. Het leek ons leuk om een live Instastories te doen waarbij jullie ons vragen konden stellen. Het was lekker chaotisch en doordat onze video een populaire live Instastories was, kwamen ook de nodige viezeriken voorbij. MILF?

https://youtu.be/cQSao3t8CC0

 

14 reacties

mariëlle | Me-licious -

Kijk altijd met veel plezier naar jullie video’s. Die mannen wat een viezeriken zeg! Maar jullie reactie daarop is goud waard!

Lot -

Haha leuke video weer! Ben het wel echt met jullie eens over die mannen. Jakkes.
Maastricht is echt ontzettend leuk voor een ontspannen weekendje weg (en voor shoppen!) en zitten ook genoeg spa & sauna oorden in de buurt.

Shannon -

Hahaha wat ik heb gelachen zeg, geweldige video!

Fleur -

Jullie dynamiek is zo leuk! En jullie reactie op die pervers is zo heerlijk nuchter : ) En terecht, het is shockerend om te zien hoeveel mensen (en dan vooral mannen) die dingen gewoon zeggen. Op youtube live krijg je ook wel vaak veel trollen tussendoor, en dan is de kwaliteit van filmen minder mooi. Maar wat jullie ook doen, ik vind het leuk om te kijken :)

Amanda -

Moest zo lachen om jullie droge en hilarische reacties op die creepy mannen, wat een mafketels hè. Voor een weekendje weg is Den Haag zeker leuk om te shoppen. Je zou naar Savarin Rijswijk kunnen gaan, dat is een hotel+spa. Of Thermen Bussloo in Voorst is een leuke hotel+spa en dan lekker shoppen in Apeldoorn of Deventer. :)

marrie -

Martine, waar heb je die leuke blouse gekocht?

ans -

Ik heb maandag ook meezitten kijken en hoi gezegd , inderdaad wat een reacties van bepaalde mannen niet te geloven.

Amy -

Haha, ik heb zitten meeluisteren op kantoor (werken met oortjes in) en ik vond het hilarisch! Alleen die mannen… wel echt shocking dat er zoveel vieze kerels op zo’n live video afkomen.

Patricia -

Geweldige leuke video meiden!

Martina -

Ik Keek mee met de live versie, die kerels waren inderdaad lekker bezig!!! Pffff, zo kansloos… wel leuk gedaan!

Liset -

Oh wat grappig om het nu van de ‘andere’ kant te zien :). Ik had jullie live-video ook gezien en inderdaad, wat een vieze opmerkingen kwamen er voorbij. Deze video is lekker chaotisch, maar wel erg leuk om naar te kijken!

Syl -

Bizar hoeveel pervs er op internet gewoon bij je onschuldige foto’s kunnen…
‘Rule 34′ bestaat gewoon echt… ieks

Willemijn -

Eh… wat is rule 34? 😛 Wil ik het weten? 😛

Susan -

Leuke video meiden!

Reageer ook