5x Geluksmomentjes #4

Het jaar 2017 is een jaar waarin al vrij veel gebeurd is voor mij, ondanks dat het voor mijn gevoel nog maar net begonnen is. Het leek me leuk om hier kort even op terug te blikken door te delen welke foto’s op Instagram mij herinneren aan afgelopen tijd en welke kiekjes mij happy maken.

Niets zo leuk als trouwjurken passen! Lees het verslag op 2WMN! #whathappensinvegas 💍👰🏻💕

Een bericht gedeeld door Martine (@martiniii10) op

Dit is een foto die ik altijd zal koesteren. Ik geloof dat Willemijn deze foto gemaakt heeft van mijn moeder en zus die de sleep van mijn trouwjurk goed leggen. Ik vind dit zo lief en het was zo’n leuke dag. Ik heb hier heel erg van genoten en ik vind het mooi dat ik mijn jurk heb uitgezocht met mijn moeder, mijn zus en mijn liefste vriendinnen.

Ik ben echt een levensgenieter en dat blijkt wel weer uit deze foto die ik in februari op Instagram zette. Dit beeld deed me even denken aan Parijs, ik weet niet waarom. Ik had gelijk even het idee dat ik niet meer in Nederland was en daar kwam ik van tot rust. Even lekker een klein momentje voor mezelf. Lekker naar buiten staren met een warme drank en wat lekkers. Heerlijk vind ik dat. Het is ook zo belangrijk als je druk bent, dat je ondanks de drukke dag even een klein momentje hebt om adem te halen. Dat kan al in 5 minuten!

Gisteren een heerlijke ontspannende dag gehad met mijn lieve zussie @naatjuh28 bij sauna de Waterlelie 👌🏻

Een bericht gedeeld door Martine (@martiniii10) op

Of een heerlijk dagje sauna met mijn zus. Het is altijd zo grappig, maar Renate en ik verzinnen dan meestal last-minute iets om te gaan doen en het lukt ons vaak ook nog. Zo konden we bij sauna de Waterlelie eigenlijk via internet al geen arrangement meer boeken, maar toch gingen we er heen en bleek het op de dag zelf nog wel te kunnen. Hup, winter-arrangement met lunch en massage geboekt en gaan. Wat was dit heerlijk, even helemaal niks en totale ontspanning en fijne gesprekken met elkaar. Leuk leesvoer, grote mokken thee en lekker eten. Ik kan niet wachten tot we weer zo’n dag hebben.

Waar ik ook heel gelukkig van word, is als ik jullie blij kan maken. Ik vind het zo mooi om te lezen hoe dankbaar jullie zijn en ik voel me zo gelukkig als ik door middel van een persoonlijk artikel, een event van ChickStart of bijvoorbeeld het Open Huis van de Academie jullie (indirect) kan inspireren en ondersteunen. Jullie lieve reacties, complimenten en persoonlijke mailtjes raken me en dat ik een steentje bij kan dragen aan andermans persoonlijke ontwikkeling maakt mijn leven zinvol. Dus ook jullie zijn een onderdeel van mijn dagelijkse geluksmomentjes. Dankjewel daarvoor!

Alweer drie jaar geleden…lief snoepie! 💕🍬 @malinoislovers #malinoislovers #girlswithmals

Een bericht gedeeld door Martine (@martiniii10) op


En waar ik ook heel gelukkig van word, is het bekijken van oude foto’s. Dat deed ik vroeger al graag met mijn moeder aan de keukentafel met een pot thee en dan lachten we om oude foto’s van heel vroeger. Ik verzamel nu zelf ook foto’s van het leven nu, zodat ik daar later op terug kan kijken. En daar zie ik dan wel eens zo’n foto zoals deze voorbij komen. Noa wordt dit jaar alweer vier en krijgt al een grijze sik. Ik kan me die puppytijd amper herinneren, maar wat was ze schattig. Nu nog steeds hoor!

Welke momentjes van de afgelopen tijd zorgden bij jou voor een geluksgevoel?

14 reacties

Neverdullmoments -

Ik heb net drie keer geprobeerd om die donut uit m’n scherm te plukken haha! Wat een leuke terugblik van prachtige momenten! :)

Mya -

Leuk om te lezen! Wat bij mij voor geluksmomentjes bezorgden was het besef dat ik dit jaar én een nieuwe bank én wat nieuwe meubels kan kopen, terwijl ik eerst dacht dat alleen de bank zou lukken en dat ik alleen nieuwe meubels dit jaar zou kunnen kopen als ik volgend jaar níét op vakantie zou gaan. Maar de nieuwste berekeningen hebben mij vertelt dat ik gewoon dit jaar én de bank en meubels kan kopen én volgend jaar op vakantie. Dat maakte me oprecht zó blij omdat ik heel graag mijn 30e verjaardag in het buitenland wil vieren met mijn moeder en vrienden die daar wonen (lekker in de zon!).
En binnenkort staat er ook een leuk uitje met mijn mams gepland, vorige maand hadden we ook al een leuk uitje samen, dus die momenten maken me ook heel erg blij en happy!

Loes -

Ik vind dit zulke mooie artikelen, goed om even stil te staan bij wat je hebt! En gefeliciteerd met je huwelijk!

Jorienkenl -

Erg leuk om zo terug te kijken! Hoop dat je een fantastische trouwdag gehad hebt!! :) liefs Jorienke

Johanne -

Och, je jurk is zo prachtig. En zo gaaf dat ‘ie half roze was. Geluksmomentjes bij mij ontstaan meestal als ik heel even stil zit en om me heen kijk, naar wat ik allemaal heb. En daar mag ik zeker niet over klagen.

msevairene -

Mooie geluksmomentjes ! Het zit em in de kleine dingen soms. En bij deze van harte met je huwelijk ! Je zag er bééldig uit !

Danique -

Wat een fijne momenten allemaal! Ik ben er ook dol op om oude foto’s terug te kijken!

Eveline Fleur -

Wat een mooie momenten zeg. Heerlijk om zo op terug te kunnen kijken en van te genieten. Wij hebben thuis onze foto’s op de apple tv staan zodat ze voorbij komen als deze op sluimerstand gaat. Zo zien wij heel veel foto’s voorbijkomen die we anders zouden vergeten. Heel simpel eigenlijk, maar stiekem zo leuk!

Amy -

Wat een prachtige momenten Martine! Kan me heel goed voorstellen dat het moment van trouwjurken passen echt een heel bijzonder moment is met je moeder en zus erbij :)

Ilona Wielinga -

Leuk om te zien! Ik blijf die foto van jou met je trouwjurk onwijs mooi vinden.

Susan x.suuszz@live.nl Website Zulke leuke foto's allemaal. Goed om even bij je geluksmomentjes stil te staan. -

Zulke leuke foto’s allemaal. Goed om even bij je geluksmomentjes stil te staan.

Romy -

Wat een mooie momentjes en foto’s! Vooral die foto van je trouwjurk is prachtig en heel bijzonder. Zo mooi dat je dat moment met een paar dierbare vrouwen hebt kunnen delen. En die puppyfoto’s…smelt!

Kelly -

Mooie foto’s om op terug te blikken ! Bij mij zorgen de momenten dat ik me realiseer dat ik inmiddels samenwoon met mijn vriend voor geluksmomentjes. En natuurlijk de gezellige tijd als ik bij mijn ouders ben en de dingen die ik de afgelopen tijd heb gedaan en gekocht wat ik graag wilde.

Marije -

Mooi om zo terug te blikken.

2017 heeft mij vooral in mijn ontwikkeling en groei heel veel gebracht. Plus heel veel vrienden momentjes en dat maakt mij heel erg gelukkig

Reageer ook