Weekvlog #36: EINDELIJK MOOIE NAGELS!

Deze week ging ik weer vol aan de bak. Ik was alvast lekker vooruit aan het werken voor mijn vakantie die over een paar weken is en ik liet mijn nagels doen. Even uittesten of dit misschien wat is voor mijn bruiloft. En wat de nagels betreft: “She said yes!”

https://youtu.be/eWft-FC7AvU

7 reacties

nanoe -

Hoe tuk je in de bus? Kom je dan niet in Timboektoe aan ?

Loes -

Wat een mooie nagels! Ben heel benieuwd naar je complete trouwlook!

Susan -

Jaaa weer een weekvlog! Zo leuk altijd om te zien. Je nagels zijn geweldig. <3

Liset -

Ah balen van je keuken! Had je alles voorbereid, moet je nog even wachten. Nou ja, kan gebeuren ;). Je nagels zien er in ieder geval heel goed uit, mooie kleur ook! En bloed prikken is ook niet iets waar ik van houd hoor. Het is niet dat ik bang ben, maar het is ook niet iets waar ik van sta te juichen, haha.

Neverdullmoments -

Leuke vlog weer! Je nagels en jurk zijn echt prachtig!

Neverdullmoments -

Leuke vlog weer! Je nagels en jurk zijn prachtig!v

marije -

Je trouwjurk ♡♡. Ben zo benieuwd naar je hele look.

Leuke vlog weer!

Reageer ook