Weekvlog #35: HOE WERKT DE MCDRIVE?

Wat een weekje was dit zeg… Het was een enorme ziekenboek hier thuis en dat was best pittig. Excuus dan ook voor het enorme gesnotter in deze vlog, hihi! Anderzijds stonden er ook hele leuke dingen op de planning, zoals een afspraak met Sue en een dagje shoppen met een vriendin. Ook kreeg ik een lesje McDriven van Martine.

https://youtu.be/j_NdIlONZxA

16 reacties

Diane -

Welke lipstick had je op 1e Paasdag op?

Nicole -

Wat grappig dat je nog nooit door de Macdrive geweest bent. De eerste keer dat ik er zelf doorheen reed, reed ik recht voorbij het raampje waar je moest betalen. Ik dacht ook dat dat allemaal bij 1 raampje moest! Verder ondanks de zieken, hele leuke vlog!

Amelie -

Als je lid wordt van een sportschool dan krijg je toch altijd een intake en dat ze aan de hand van je wensen (afvallen/aankomen/conditie opbouwen) een soort trainingsschema voor je maken. Ik ben wel bij vier verschillende sportscholen geweest maar zo gaat het altijd.
Enne…. ik ben 40 en ook nog nooit bij de Mc Drive geweest, moet er niet aan denken om in de auto te eten en volgens mij kan je in dezelfde tijd net zo goed binnen eten! 😉

Margot -

Ziek zijn als je kindjes ook zien lijkt me behoorlijk pittig! Mag ik vragen waar je grijze aankleedkussenhoes van is?

Nicky -

Wat goed dat je weer bent begonnen met sporten! Een dansvriendin van mij maakt trainingsschema’s op maat voor elk niveau. Aan de hand van allerlei vragen stelt ze een passend schema voor je samen. Dit bevalt mij heel goed, ik vind het sporten met een personal trainer namelijk ook te duur. Ik weet niet of ik haar pagina hier mag noemen maar in heb hem even in mijn vakje website gezet!

huisjeboompje.beesje -

superleuk jasje van jelle! mag ik vragen van waar je die hebt :)? (donkerblauwe)

Willemijn -

Next 😀

Inge -

Leuke vlog Willemijn, ondanks alle zieken!! Beterschap voor jullie :)

Michelle -

Twee zieke kindjes én zelf niet fit zijn: wat een ellende. Hier één hartstikke zieke baby deze week en dat vond ik ook echt heel naar. Extra zielig als ze zo klein zijn. Ik moest zo lachen om dat McDrive stukje. De keren dat ik dat heb gedaan zijn ook op één hand te tellen. Hoop dat dit een fijnere week wordt voor jullie allemaal<3!

Nynke -

Oh ja, Rinsma! Daar ben ik lang niet geweest zeg.. Leuke winkel is dat!

Joh -

Haha, geweldig dat je nog nooit door de McDrive was geweest! Ik vind m’n eten in de auto eten ook niet geweldig, wij nemen ‘t altijd gewoon mee naar huis. Lekker ordinair op de bank met een serie erbij. Beterschap voor jullie!

Diana -

toch n leuke vlog hoor! lieve kindjes beterschap ♡ jij ook Willemijn.
ps vind het zo raar om in de auto een hele maaltijd van mac te eten terwijl je ook normaal aan een tafel kunt zitten.. maar ieder zn ding.

Willemijn -

Hihi ik moet zeggen dat het ook niet mijn voorkeur heeft na deze eerste ervaring 😛 Maar populair is het wel, als ik zie hoe druk het bij de McDrive is haha!

Amy -

Wat vervelend joh, een complete ziekenboeg in huis. Hopelijk is iedereen snel weer opgeknapt!

Neverdullmoments -

Dit is ook realiteit! Toch een leuke vlog hoor, ik moest echt lachen om je verbazing bij Restaurant de gouden regenboog 😉

marije -

Ondanks alle zieken, toch een weekje met leuke dingen. Ben wel benieuwd wat je gekocht hebt

Reageer ook