Weekvlog #34: WEER LEKKER THUIS!

Het was me het weekje wel! Het was behoorlijk druk. De renovatie van mijn huis was zo goed als klaar, er kwam een ChickStart event aan, ik moest voor mijn studie een aantal dingen doen en 2WMN ging natuurlijk ook gewoon door. Stress en gezelligheid!

https://youtu.be/n5sM1CDB6bY

 

12 reacties

Lisanne -

Hoi Martine, weet niet meer of ik het in deze vlog gezien heb… Maar, die limonade met rozensmaak verkopen ze ook in NL hoor! Bijzonder smaakje he? :)

Martine -

Oh echt? Heerlijk, goed dat ik het weet. Thanks!

Kelly -

Dat met je ouders, hilarisch!

Sofia -

Waaah jemig wat een drukke week was het voor jou afgelopen dagen! Zo knap hoe je het allemaal doet! Ik hoop op een heerlijk rustige week in het vooruitzicht :)

Fabienne -

Ow dat met je moeder, ik heb zit te gieren hahahahahaha…. HILARISCH!!! Enne… Pas je wel een beetje op jezelf?? X

Richelle @ Pinkavocado -

Ik heb echt drukte nodig om gelukkig te zijn, klinkt misschien raar maar anders geniet ik niet van de rustmomentjes! Klinkt dus als een ideale week 😉 x

Mariska -

Ik ben nornaal een stille kijker (al jaren).
Maar zeg, hou jij jezelf wel even in de gaten? Je loopt jezelf bijna voorbij! Heel herkenbaar hoor, dat wel. En stoer dat het je allemaal lukt! Maar dit ga je niet weken lang volhouden. Gun jezelf wat rust.

Liefs,
PS. Wat een heerlijke lach heb je.

Martine -

Je hebt helemaal gelijk hoor! Dat komt omdat ik veel moet werken in verband met vakantie. Dan is het altijd even extra druk maar straks alle tijd om te relaxen 😉

Loes -

Poeh, wat een drukke week! Hopelijk heb je deze week wat rust! Wel heel fijn om weer in je eigen huisje te zijn.

Suzanne -

You go girl! <3

Susan -

Wat een drukke week joh! Wel een leuke vlog om te zien.

marije -

Zo herkenbaar hoe je je voelt als het te druk wordt. Stoer hoe je alle ballen in de lucht weet te houden. Hopelijk deze week wat meer rust.

Reageer ook