Weekvlog #33: MARTINE’S VRIJGEZELLENFEEST

Yes, na weken van voorbereiding en voorpret was het eindelijk tijd voor het uitzoeken van Martine’s trouwjurk én haar vrijgezellenfeest. Daarnaast had ik een afscheidsfeestje van mijn broertje, ging ik naar Den Haag en kocht ik leuke kleding voor mijn lieve jongens. Het is een bomvolle weekvlog geworden dus pak er een kop thee bij en… enjoy!

https://youtu.be/xBMx0r-Kvws

Sponformatie
Geen

12 reacties

Elise -

Waar gaat je broertje heen in China? Ik zelf verblijf al 3/4 jaar in Hangzhou voor mn studie. Spreekt je broertje een beetje Mandarijn?

Eva -

Tipje misschien voor Jelle z’n slaapje. Hem s ochtends max een half uur in z’n bedje laten liggen en dan daarna na z’n broodje naar bed. Dan kan ie even kort bijtanken en heb je niet een oververmoeid kind gedurende de dag. Hielp bij mij heel goed voor de overgang van 2 naar 1 slaapje

Mascha -

Ik moet het even zeggen: je huid ziet er echt supergoed uit in deze vlog Willemijn. En zo leuk om de stukjes film met Jelle erin te zien. Mijn neefje is ongeveer van dezelfde leeftijd als Jelle en veel dingen zijn herkenbaar.

Maaike -

Aah ik word zo blij/jaloers van de scène van jou, djurre en Jelle. 😍🤗 Zo lief! Dat wil ik ook. Hoe gaat t nu met Martine? Al weer wat beter na haar vervelende nieuws? Ik hoop t

huisjeboompje.beesje -

krijg altijd weer energie als ik zie hoe je het aanpakt met 2 kids!
mijn kleine van 16 maanden doet ook al 2 maanden maar 1 dutje nog, kan best dat jelle er aan toe is hihi

Loes -

Vervelend dat je je zo gestrest voelde, maar je vindt vast snel je draai met je twee ukkies! Gelukkig kon je wel lekker ontspannen bij Martine’s vrijgezellenfeest, ziet er heel gezellig uit.

Amy -

Wat een leuke vlog Willemijn! Wat wordt Jelle al groot joh! En volgens mij was de vrijgezellendag van Martine super leuk, leuk om even mee te mogen kijken :)

Dymphy -

Waarom heb je geen waterkoker? Die slaat automatisch af. :)

Willemijn -

Dat heb ik na deze keer ook maar gedaan. Maar 3x raden, die is na 2 weken ook al kapot! :O Niet mijn schuld overigens… Haha! Er heerst gewoon een vloek op!

Ilona Wielinga -

Ah wat een leuke vlog! Onwijs leuk om te zien hoe de jongens groeien en wat moet Martine een leuke dag hebben gehad zeg, haha

Susan -

Oooh wat een leuke vlog! Ziet er ontzettend gezellig uit.

marije -

Wat een druk weekje! Leuk om de ontwikkeling van de jongens te zien en se stappen die ze maken

Reageer ook