Trouwen in Las Vegas: laatste update!

Nog maar een paar weken en dan gaan we trouwen in Las Vegas! Ik heb er ontzettend veel zin in. Het was moeilijker dan ik dacht om te kiezen waar in Vegas we zouden gaan trouwen, want er zijn zoveel leuke wedding chapels. Maar we zijn er uit!

Foto via Unsplash door Josh Felise

Velen van jullie vragen wanneer ik precies ga trouwen, maar dat houd ik liever privé. Ik ben dan natuurlijk op vakantie en het is niet erg handig om te vertellen wanneer je op vakantie bent natuurlijk. Maar zodra ik getrouwd ben, laat ik het zeker weten en vertel ik jullie hoe ik het ervaren heb.

Pink pink pink 💕 #whathappensinvegas #bridetobe #pinkweddingdress

Een bericht gedeeld door Martine (@martiniii10) op

Al onze voorbereidingen zijn zo goed als klaar. De wedding chapel is gereserveerd, de fotograaf is geboekt, het restaurant en het hotel zijn gereserveerd, mijn haar en nagels zijn gedaan, we hebben de ringen en mijn trouwjurk en alle andere benodigdheden zijn binnen. En je ziet het goed, ik ga niet in het wit trouwen. Ik heb wel witte jurken gepast, maar het was eigenlijk niets. De roze stond veel mooier. Grappig hoe het kan lopen, want ik dacht echt dat ik met een witte jurk naar buiten zou gaan. En wat ook heel tof is, is dat de jurk perfect past bij mijn schoenen.

Het enige wat we nog moeten doen is een pak huren voor Jorrik in Las Vegas en naderhand ons huwelijk officieel maken in Nederland. En bovenal genieten van de mooie dag.

Niets zo leuk als trouwjurken passen! Lees het verslag op 2WMN! #whathappensinvegas 💍👰🏻💕 Een bericht gedeeld door Martine (@martiniii10) op

Als je trouwt in Las Vegas, trouw je in gemeenschap van goederen. Wat ik vorige keer niet heb verteld, maar wel goed is om te weten, is wat je moet doen als je op huwelijkse voorwaarden wilt trouwen. Iemand in de reacties wees me hier op en het is goed om even te delen. Je kunt dit naderhand doen, maar dat is niet zo’n goed idee. Je kunt het beste van tevoren in Nederland bij de notaris huwelijkse voorwaarden op laten stellen, dat scheelt een hoop administratieve rompslomp en gedoe met eventuele schuldeisers. Dus stel je huwelijkse voorwaarden op voordat je gaat trouwen. De notaris zorgt dan voor inschrijving in het huwelijksgoederenregister. De huwelijkse voorwaarden gelden vanaf het moment van het huwelijk.

En als je toch bezig bent bij de notaris, kun je net zo goed een testament opstellen. Ze bieden vaak pakketten aan bij de notaris om je huwelijkse voorwaarden en een testament op te stellen voor een combinatieprijs.

One week until we are getting married at the #littlechurchofthewest

Een bericht dat is gedeeld door @michellethompson231116 op

Na veel wedding chapels vergeleken te hebben, kwamen we toch uit bij Little Church of the West. Daar hadden we beiden een goed gevoel bij. Simpel en toch sfeervol, we vonden het er wel sprookjesachtig uit zien met die lichtjes. We trouwen ook ‘s avonds, dus dat maakt het extra leuk wat mij betreft.

Het enige wat ik nog even moet uitproberen is hoe ik mijn jurk in mijn handbagage gepropt krijg, haha! Als het goed is kan ik de jurk gewoon oprollen in de zak waar die in zit en zo in de koffer doen, volgens het personeel van de bruidszaak. Door het op te rollen krijg je natuurlijk ook geen kreukels, daarnaast heeft mijn jurk veel tule en oogt door de stof al wat rommeliger. Dus dat scheelt gelukkig ook. Ik denk dat ik dan kijk of ik de jurk misschien in de auto uit kan hangen.

Ik heb er in ieder geval ontzettend veel zin in, sowieso niet alleen in de trouwdag maar ook onze hele huwelijksreis. Ik ben zo benieuwd naar dit deel van Amerika en wat we allemaal gaan beleven. We gaan onder andere naar de Grand Canyon en nog een aantal natuurparken en we hebben ook nog een Alcatraz tour geboekt. We gaan heel veel leuke dingen doen met als kers op de taart natuurlijk onze trouwdag. Woehoe, I can’t wait!

37 reacties

Anne Marie -

Wat leuk Martine. Volgens mij heeft de grote dag inmiddels plaatsgevonden 👰🏼 ik zag je in een prachtige jurk op Instagram.
Over 6 weken is het mijn beurt in Las Vegas 😊

Syl -

Ik word helemaal enthousiast van al die sprookjesfoto’s!
Ik kijk uit naar de rest!

Anna -

Heel veel geluk en plezier! Kijk nu al uit naar heerlijke verslagen :)

Zelf aantal jaar terug rondreis gemaakt en ahhh je MOET ook echt proberen naar Antelope Canyon te gaan! Wel iets wat je vooraf moet boeken, maar het is echt prachtig!

Danilla -

Super leuk om te lezen Martine! Wij gaan over 4 weken ook naar Vegas! En daar rondreis maken en dan ook nog paar dagen naar New York! Jij ook heel veel plezier met uitkijken naar de reis!!!

Iris -

Hee Martine! Het ziet er super mooi uit, ik ben officieel jaloers.
Wij zijn nu een Californië trip aan het maken en weet zeker dat jullie het ook geweldig gaan vinden! Ik wens jullie binnenkort een hele mooie reis en natuurlijk een super mooie trouwavond! Geniet ervan, met een man, en je moooooie jurk, tiara en schoenen gaat dat genieten vanzelf! :)
Liefs!

Haydée -

De schoenen en jurk passen inderdaad mooi samen qua kleur. Dat roze zal je vast prachtig staan! Ik ben uiteindelijk ook in een ander soort jurk getrouwd dan ik me vooraf had ingebeeld. Dat is het leuke aan het zoeken van een trouwjurk: de kans is groot dat je jezelf nog verrast. Ik wens je een wondermooie huwelijksdag toe!

Mariska -

Ben enorm benieuwd naar hoe je jurk eruit gaat zien! Ik zie al iets van een strik? :) roze is ook mooi!

stewardess -

Een trouwjurk is een iata vrij product en mag je altijd als extra handbagage meenemen! vraag even aan boord of ze hem voor je ophangen!
liefs van een stewardess

Milou -

Super gaaf!! Wij zijn vorig jaar oa. naar Las Vegas geweest (en grandcanyon, joshua tree, anza borrego, san diego en LA) het is geweldig!! Geniet ervan. En voor de jurk: vooraf de airline even opbellen/mailen of er mogelijkheid is voor de jurk. Ik heb wel eens gehoord dat je hem in een aparte ruimte mag hangen in het vliegtuig.

Bertine -

Oh Amerika is zo gaaf! En wat betreft je jurk: vooral niet proppen! Als je aangeeft dat je gaat trouwen, mag je hem vast gewoon los in je hand ( in zo’n speciale zak) meenemen! Ik heb zoveel mensen dat zien doen! Have fun alvast!

kim -

hey! ik plaats normaal nooit wat hihi maar, ik zit nu in het mooie las vegas, en wat super tof dat jullie hier gaan trouwen! het is zo leuk hier! veel geluk & plezier!

Rianne -

Alvast een hele fijne en mooie trouwdag!
Geniet ervan! 😚

Nienke -

Zo spannend, ben echt benieuwd hoe je alles gaat ervaren. En wat een prachtige wedding chapel, heel sprookjesachtig. Geniet van jullie bijzondere reis en jullie speciale dag

Amy -

Ahh zo bijzonder, ben heel benieuwd hoe jullie deze reis én natuurlijk de huwelijksdag gaan beleven! Ik ga deze zomer voor een groot deel dezelfde rondreis maken dus mocht je na afloop enkele tips willen delen… graag! 😉

Josephine -

Zo ontzettend leuk Martine! Zelf ben ik een paar weken geleden naar Amerika geemigreerd en ga ik in juni trouwen. Maar eerst… nog een bachelorette party in Las Vegas! Wellicht komen we jullie wel tegen haha. Mijn tip wat betreft het vervoeren van je bruidsjurk, vraag van tevoren even aan het cabine personeel of ze je jurk in business class of bij hen achter willen hangen. In mijn geval waren ze namelijk alleen maar super enthousiast en wouden ze dit met liefde doen! Zo hou je de kreukels beperkt, want dat zou natuurlijk zonde zijn van je prachtige jurk. In de auto zou ik je jurk dubbelklappen en op horizontaal vervoeren. Ook is er vaak 1 haakje op de achterbank waar je een jurk/pak aan kunt hangen. Wanneer je op bestemming aankomt zou ik je jurk lekker uithangen.

Ik wens je ontzettend veel plezier en geluk samen, je verdient het zo! :)

nanoe -

laat je jurk zoveel mogelijk “hangen & luchten” zodra je bent aangekomen. Het zou zo zonde zijn als hij helemaal plat wordt. Ik wens je het beste !

Jorinde -

Ik vind dit zooo gaaf van je! Ben zo benieuwd naar hoe je er uit gaat zien en hoe jullie de dag gaan beleven!

Anna -

Alvast veel plezier gewenst! 😀

Ilona Wielinga -

Onwijs leuk en ik ben benieuwd naar hoe het allemaal gaat zijn 😀
In ieder geval alvast een mooie dag (en reis) toegewenst!

Danique -

Ik ben echt heel benieuwd naar hoe je alles zult gaan ervaren. Veel plezier alvast en natuurlijk veel geluk!

Esther -

Wat een geweldig vooruitzicht! Heel erg veel plezier en geluk samen!

Ik ga zelf trouwen in juli en we hebben plannen om dit jaar ook naar Amerika te gaan. Jullie combineren het mooi in 1 :-)

Kaylin -

Veel plezier en geluk samen! Geniet ervan!

Loes -

Zo spannend, ben heel benieuwd hoe jullie het gaan ervaren! Vind het trouwkapel er in ieder geval heel leuk uit zien. Geniet ervan!

Jose -

Wat goed dat je ons ook even wijst op de dingen bij de notaris! Fijn om te weten. Ik wens je veel geluk, plezier en liefde op je huwelijksreis!

Fem -

Wij zijn op huwelijksreis geweest naar de USA (o.a. ook Las Vegas) en toen mijn jurk meegenomen om nog fotos te maken op vakantie :-)

Ging idd prima in een handbagagekoffer (ik had ook n flinke jurk met veel tule)! Geniet van de laatste voorbereidingen en vooral van de dag zelf!! :-)

Anita te Gussinklo -

Martine ik wens je een ontzettend mooie dag en ben heel benieuwd naar de foto’s.

Lindsey Beljaars -

Naast de bruiloft ga je echt een fantastische reis beleven in West Amerika. Ik ben in september geweest en heb daar een roadtrip gemaakt. Van Los Angeles richting Las Vegas naar San Francisco en via de kust terug naar Los Angeles. Het was echt fantastisch en het mooiste wat ik ooit heb gedaan. Op mijn blog heb ik er in totaal 6 hele grote verslagen van geschreven met allemaal foto’s en tips!

Mya -

Klinkt echt zooo gaaf allemaal! heel HEEL veel plezier en geniet ervan!!

Kelly -

Zo ontzettend gaaf en spannend ! Geniet er van!

Liset -

Nu is het bijna zover! Wat leuk dat je in het roze gaat trouwen, ik ben dan ook erg benieuwd naar de foto’s als je bent getrouwd. Je ziet er volgens mij prachtig uit! Heel veel plezier!

Linda -

Heel veel plezier op deze bijzondere reis!

MARIJKE -

Wat ontzettend leuk en spannend zeg dat alles nu zo goed als klaar is. Alvast heel veel plezier!

Marina -

Nee, niet gaan proppen! Jurk kan waarschijnlijk ergens hangen. Ik heb mijn trouwjurk ook meegenomen naar VS en crew was heel behulpzaam en hing hem ergens waar verder niemand bij kan. (Ik vloog KLM) Even bellen. Heel veel plezier gewenst!!

Susan -

Aaah zo ontzettend leuk! Ik ben zo benieuwd naar alles.

Christa -

Het kan goed zijn dat je je trouwkleding in een kledinghoes meenemen als aparte / extra handbagage! Bij de meeste (grote) airlines mag je nl naast handbagage ook nog een accessoire meenemen en dat kan dus evt ook je trouwjurk zijn. Misschien ligt het wel aan de maatschappij waar je mee vliegt, dus het kan handig zijn om dit even na te vragen!
Wij zijn een paar keer op curacao geweest en in elke vlucht zaten er wel een of meerdere stelletjes die daar gingen trouwen (curacao is nogal een populaire trouwlocatie natuurlijk!) zij liepen nl allemaal met grote kledinghoezen Die netjes apart werden weggehangen in het vliegtuig en dus niet het ruim in hoefden!
Geniet van jullie speciale dag!!

An -

Ik ben ook in het buitenland getrouwd en kon de jurk in de kledinghoes gewoon apart meenemen naast alle bagage. Vooraf even met je luchtvaartmaatschappij bellen wat bij hun mogelijk is. Bij mij werd de jurk op een veilige plek gehangen tijdens de vlucht en aan het eind weer meegegeven. Zonde om je mooie jurk in de koffer te proppen!

marije -

Wat een spannende tijd ga je tegemoet. Ben erg benieuwd naar hoe je alles gaat ervaren

Reageer ook